Şimdi Ara

ACİL!!İşlemci Soğutucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son bir sorum olacak, vatanda nakitte %25 indirim var mı?
  • Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, bugün vatana gittiğimde CM T4 yoktu, çalışan arkadaş Hyper 212X tak oturur dedi, seçeneğim olmadığı için aldım, geldim taktım, tam sınırda oturdu, çok zahmetli işmiş, CM arka plakaya soğutucu montajı için boşluk yapmış ama nafile, soğutucu blok çıkmadı bütün bilgisayarı dağıttım yeniden kurdum, muhteşem soğutuyor, masaüstünde 27-30 derece arası, yükte 45-55 derece arası, birilerine bu kasayla işlemci soğutucuyu önermek zorunda kalırsanız sığıyor, önerebilirsiniz, ama kasayı önermeyin genede çok kötü, neyse hepinize yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, bugün vatana gittiğimde CM T4 yoktu, çalışan arkadaş Hyper 212X tak oturur dedi, seçeneğim olmadığı için aldım, geldim taktım, tam sınırda oturdu, çok zahmetli işmiş, CM arka plakaya soğutucu montajı için boşluk yapmış ama nafile, soğutucu blok çıkmadı bütün bilgisayarı dağıttım yeniden kurdum, muhteşem soğutuyor, masaüstünde 27-30 derece arası, yükte 45-55 derece arası, birilerine bu kasayla işlemci soğutucuyu önermek zorunda kalırsanız sığıyor, önerebilirsiniz, ama kasayı önermeyin genede çok kötü, neyse hepinize yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

ölçülere göre sığmıyor gibi görünüyordu bende o kasayı kullanıyordum ama alıp denememiştim
    soğutucuya gelince şuan 500r kasada kullanıyorum bende gayet memnunum hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzmynnTR -- 30 Haziran 2013; 1:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, bugün vatana gittiğimde CM T4 yoktu, çalışan arkadaş Hyper 212X tak oturur dedi, seçeneğim olmadığı için aldım, geldim taktım, tam sınırda oturdu, çok zahmetli işmiş, CM arka plakaya soğutucu montajı için boşluk yapmış ama nafile, soğutucu blok çıkmadı bütün bilgisayarı dağıttım yeniden kurdum, muhteşem soğutuyor, masaüstünde 27-30 derece arası, yükte 45-55 derece arası, birilerine bu kasayla işlemci soğutucuyu önermek zorunda kalırsanız sığıyor, önerebilirsiniz, ama kasayı önermeyin genede çok kötü, neyse hepinize yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

hayırlı Olsun .!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.