Bildirim
ACİL İNGİLİZCE ÇEVİRİ GEREK.FAZLA DEĞİL 2-3 CUMLE
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaz çevirek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acil bir şey gerek deyip konu içeriğinde hiç bilgi vermeden yardım isteyenlere ayar oluyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Pandoora
acil bir şey gerek deyip konu içeriğinde hiç bilgi vermeden yardım isteyenlere ayar oluyorum
yazdık işte -
quote:
Orijinalden alıntı: korcekmez
ACİL İNGİLİZCE ÇEVİRİ GEREK.FAZLA DEĞİL 2-3 CUMLE
ÇEVİRİ YAPILMASI GEREKEN METİN
DAKKA 90 DA GOL MÜ YİYİLİR ŞEREFSİZLER. 448 DOLAR ALACAKTIM. PARADaN ETTİNİZ BENİ.
minuties 90's goal eating ? suck ? 448 dolars money in the bank. money geting its me. -
yüz vermeyin şu tiplere lütfen. google çeviri gibi kullanıyorlar forumu. -
çok teşekkür ederim bunu incheon utd nin face sayfasına yazmassam bu gece uyuyamazdım çok sağolasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious
yüz vermeyin şu tiplere lütfen. google çeviri gibi kullanıyorlar forumu.
sen neden işine bakmıyorsunki ilk defa bir çeviriye ihtiyacımız oldu neden ırgaladı seniki. yat uyu uykun geldi senin galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X