Şimdi Ara

acil iki telefon arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaslar ikinci el telefon alıcam. 630 liraya samsung nexus 3 mü, yoksa 950 liraya samsung note 2 mi yarın akşam ikisinden birisni alıcam ne dersiniz? sizce hangisi ...

• Illa ıkısınden bırı olacaksa bence note 2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka önerin var mıdır benimpiyasayı arastırıp uygun buldugum ikinci el iki telefon hocam.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: monopasif

başka önerin var mıdır benimpiyasayı arastırıp uygun buldugum ikinci el iki telefon hocam.
    teşekkürler

Sıfır alacaksanız xperia l ama note 2 de iyi telefondur

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

başka önerin var mıdır benimpiyasayı arastırıp uygun buldugum ikinci el iki telefon hocam.
    teşekkürler

Sıfır alacaksanız xperia l ama note 2 de iyi telefondur

xperi l fiyat performans için iyi midir. sıfırı pek yok gibi. kvk ve telpa garantili bu telefonlar. nakit alıcam. iyi apraya yüksek performans alıyım dedim. satmak sitersemde bir iki seneye satabilirm diye düşündüm. 950 cok geliyor note 2 büyük bir telefon. cok işime yaramaz diyorum. nexusuda bir ikis en içerisinde satabilirm diye düşünüyorum
  • Xperıa L vatanda ve sony centerlarda var gayetde ıyı bır model f-p acısından

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Xperıa L vatanda ve sony centerlarda var gayetde ıyı bır model f-p acısından

hocam nexus 3 ten daha mı iyidr?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence daha ıyı A9 cortex dense kraıt ıslemcı 1ghz de olsa daha randımanlı calısır ustelık daha ıyı bır kamera performansı var L nın tabıkı zevk senın ama L daha mantıklı gozukuyor.

• s3 ün fiyatı 630 lira... xperia l 850-900 lira fiyat acısında ve sonradan satmakta daha az zarar eddecegi acısından s3 olmaz mı :D düşüncem bu yönder. ayrıca note2 xperia l arasındaki karşılaştırmanız nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bence daha ıyı A9 cortex dense kraıt ıslemcı 1ghz de olsa daha randımanlı calısır ustelık daha ıyı bır kamera performansı var L nın tabıkı zevk senın ama L daha mantıklı gozukuyor.

s3 ün fiyatı 630 lira... xperia l 850-900 lira fiyat acısında ve sonradan satmakta daha az zarar eddecegi acısından s3 olmaz mı :D düşüncem bu yönder. ayrıca note2 xperia l arasındaki karşılaştırmanız nasıldır acaba?
  • Aslına bakrsan sony ler samsunglar gıbı once sıskın fıyattan cıkıp 3 ay sonra %30 dusmuyor ayrıca zaten cok prım yapma olayı telefonlarda olmaz malum teknolojı cok nankor note 2 bazı yonlerden L den ustunde olabılır ama ben 2.el helede samsung hıc dusunmezdım yerınde olsam.

• arakdaslar s3 alıcaktım ama hic bir yerde nexus 3 hakkında iyi şey okumadım. samsung için hayal kırıklıgı deniliyor. note ta fazla büyük ve kaba geldi. şimdi yeni telefon arayısındayım ikinci el veya sıfır peria l den baska önerileriniz var mıdır?
  • ben 2. el s3 alıcam yaklaşık senin fiyatlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: geno123

ben 2. el s3 alıcam yaklaşık senin fiyatlarında

nereden alıyorsun hocam sahibindende ben o fiyatlara bulamadım...
  • note 2 derım ama o fıyata note 2 nereden buldun ıyıce bı kontrol et sıkıntı olmsaın 2.el mi?
  • quote:

quote:

benim oturduğum yerdeki telefoncudan geçen sordum 800 850 arası dedi
  • quote:

quote:

quote:

benim oturduğum yerdeki telefoncudan geçen sordum 800 850 arası dedi

paralel ithalatmı yoksa ürün kopyasımı? zannetmiyorum okadar ucuz oldugunu sahinden'e bakarsan görünüyor :D
  • Cebimde tablet taşır ve tableti kulağıma dayayıp utanmam derseniz note 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Cebimde tablet taşır ve tableti kulağıma dayayıp utanmam derseniz note 2

:D utanırım :D:D
  • Kamera ve batarya performansı önemliyse lumia 720 tam aradığın telefon fakat ben beleş oyun yüklemek isterim dersen sana tavsiyem android

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.