Şimdi Ara

acil ihtiyactan dolayı satılık 2+1 logitech z4 60tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elimde logitech z4 var . cok temiz kullanılmıs uydularda hic bir sıkıntı yok cok temiz sesi var 60 tlden satısa cıkartıyorum pazartesi aksamı yola cıkcam ilgilenen arkadaslar 0534 214 56 87 nolu telden bana ulasbabilirler.son indirim 60 tlye satıyorum :):)ismim ozan
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodFlowers -- 12 Haziran 2011; 16:10:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM!
  • Bu fiyata ne satıyosunuz resim koyun da görelim ürünün fotolarını...Adresini verirsen yarın istanbulda olacağım öğlen saatlerinde sistemi elden nakit teslim alayım...Yada farketmez neredeyseniz ordan alıyım hatta hangi ildeyseniz özellikle kendi aracımla gelebilirim ürünü almaya (pazartesi yola çıkıyormuşsunuz ondan söyledim)
  • Cevap bekliyoruz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 13 Haziran 2011; 2:45:48 >
  • Evet hala cevap yok..Acil ürün satan arkadaş ortadan kayboldu...??
  • İlginç..
  • ilan sahibinin diğer sayfalarına diğer ürünlerine bakarsanız hepsinde acil ihtiyactan satılık yazısını görürsünüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür yok piyasada vatandaş...Ama gittiği yere kadar kovalayacağiım bu arkadaşı ibreti alem olsun diye de afişe edeceğim...Eğer 60 tl ye de bu cihazı gerçekten alırsam ki imkansız bütün forumun önünde konu açıp özür dileyeceğim ondan...Hadi bakalım el mi yaman bey mi yaman...
  • Böyle ilan açıp ortaya yem atmak sonra ortadan kaybolmak neymiş görelim bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Böyle ilan açıp ortaya yem atmak sonra ortadan kaybolmak neymiş görelim bakalım :)

adam haklı beyler..
  • Bu adamlardan bi tanesini yakalarsam yemin ediyorum ibreti alem olsun diye ağız burun bırakmayacağım..Forum önünde söz veriyorum..
  • Arkadaş isim ve telefon numarasını vermiş aramadınız mı?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Böyle ilan açıp ortaya yem atmak sonra ortadan kaybolmak neymiş görelim bakalım :)

arkadasım bak orda ne demisim pazartesi yola cıkıyorum demisim.artı saat 12 ye kadar sürekli kontrol ettim herhangi bir cevap yoktu forumda.onuda gectim güzel kardesim oraya tel numaramı yazmısım.bu kadar konusacaına tel acsaydında konussaydık.bu saatten sonrada sana bi bok yok.ayrıca sen kimsinki ağız burun dalıyosun.ağzını burnunu eline verirler bi gün artislk yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: hoper01

Arkadaş isim ve telefon numarasını vermiş aramadınız mı?!

işte insanda kapasite düsük olmasın.daha ne denilebilirki

• güzel kardesim sende sanırım kapasite sorunu var yada tel kullanmıyosun.tel numaramı yazmısım oraya.nese ya senin gibi kapasitesizlerle uğrasamam.

• ilk kurallara sen uysaydın arkadasım ozaman.ben sürekli nete giremiyorum demekki.kapasitesiz insan.senin kadar nete gircek kadar vaktm olmuyor.ve ertesi günüde yola cıktım sehir dısına.madem cok lazımdı teknolojinin diğer nimeti olan teli kullansaydın.kapasite sorunu olmayan bir insan tel acar sorar.ama sende demekki okadar kapasite yokmus.merak etme ben zaten kapasitesi olmayan insanlarla muhattap olmam senin gibi insanlarında eline bişi vermeye de değmez zaten.hadi aslan yoluna bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.