Şimdi Ara

ACIL HURDA Hp dv5-1005et ** 375 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.2 sene kullanilmis olan Hp dv5-1005et modelli notebooku satisa cikariyorum.
    Urunun pili mevcuttur fakat ölüdür.Ac kablosu takili olmadan alet calismamaktadir.Bunun haricinde hdd de yakin bir zamanda bozuldugu icin o da yoktur.
    Kasasinda cok ufak birkac cizik vardir ama dikkat cekmez.Klavyesinde 2-3 tus sert bastirinca calisir.Ve bir tusun ustunde de hafif cizikler vardir.
    Temizlik bakimindan 10 uzerinden 6-7 alir.Islemci sogutucu bakirindaki macun zamanla kurudugu icin netobookun ici tarafimca acilmis ve macunu tekrardan surulmustur.
    Bu islem sirasinda ekranin hemen onunde ki '' Hizli Ulasim '' tuslarinin kablosunu takmayi unutmusum, o yuzden su anda islem gormemektedir, ama alici arkadas kendisi takip tekrar kullanima uygun hale getirebilir.Tabii bazi vidalarini da takmadim ugrastirdigi icin, onlari da yaninda verecegim.
    Urunun yaninda bir de fermuari bozuk bir canta vardir, ama is gorur durumdadir, o da yaninda verilecektir.Sarj aleti sorunsuzdur, yaninda verilecektir.Kamerasindan emin degilim ama o da bozulmus olabilir.Ayri monitorun AC guc girisi kismana bakan yerde yaklasik 1 cm uzunlugunda ve orta derinlikte bir zedelenme olmustur, bunun monitorun ve sistemin calismasina hicbir sekilde etkisi yoktur, sadece dikkalice bakinca hos gozukmeyebilir.
    Bunlarin haricinde bir sorunu yoktur, gerekli bir harddisk takilip isletim sistemi yuklenildiginde cok guzel bir sekilde kullanilabilmektedir ki asagida goreceginiz konfigurasyonlarda bunu destekler

    Ozellikeri ;

    Amd Turion X2 Zm-82 2.2ghz 2mb
    2x2gb DDR2-800
    Tumlesik HD 3450 256mb ekran karti
    15.4 1280x800 WXGA High-Definition BrightView Widescreen
    802.11b/g
    Ethernet network 10Base-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Integrated Stereo A2DP Bluetooth Technology
    DVD-RW Double Layer
    Stereo- Altec Lansing speakers
    Multimedia Kumanda

    Icindeki parcalara ve ekranina ihtiyaci olanlarin dusunebilecegi bir sistemdir arkadaslar.


    Takas ya da Pazarlik dusunmuyorum arkadaslar, o yuzden o tur teklifleri ve icerigi oyle olan mesajlari sadece okuyorum, lakin hem bizim acimizdan hemde karsi taraf acisindan Vakit Kaybi olmamasi icin cevab yazmiyorum.
    Banka ve banka turu para transfer yollarini tasvip etmedigim icin onlara hic bulasmamaya gayret ediyorum, Havale ya da PTT gibilerini de uygun gormuyorum.
    O yuzden satis Sadece Elden ve Istanbul icinden olacaktir arkadaslar,, bunlar haricinde teklifleri maalesef kabul edemiyecegim.
    Referanslarima profilimdeki isimlerden ve dukkan sayfamdaki yorumlardan bakabilirsiniz arkadaslar.
    Saygi cercevesi icindeki her turlu yoruma acigimdir, hayirli forumlar.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 17 Temmuz 2010; 22:45:30 >







  • P.M.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.