Arkadaşlar çok acil bi sorum var normadlde logosta +7 helenid 3.2 falan ben pazarda resimdede gördüğünüz gibi 120 m ye çektim fakat sonradan fark ettim bunun adı neden benim ki gibi helenid cross bow değilde sadece helenid yine mi kazıka oturdum yaav
Biri normal diğeri rebirth item.. rebirthler nedense biraz daha ucuzdan gider +8 e basması zor olduğu için heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: JouLex
Biri normal diğeri rebirth item.. rebirthler nedense biraz daha ucuzdan gider +8 e basması zor olduğu için heralde..
rebirth olduğu için mi cross yazmıyor yani??
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan90
quote:
Büyük ihtimal öyledir uzun süredir oynamıyorum bende yeni yeni başlayacam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan90
quote:
Büyük ihtimal öyledir uzun süredir oynamıyorum bende yeni yeni başlayacam
Helenid'e rebirth basınca şekli ve ismi değişir yani kazık falan yediğin yok tam tersi sevin bence no rebirth itemler her zaman daha değerlidir çünkü :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
Helenid'e rebirth basınca şekli ve ismi değişir yani kazık falan yediğin yok tam tersi sevin bence no rebirth itemler her zaman daha değerlidir çünkü :)
sevindimn tşkler :)
ucuza kapatmışsın itemi :D
quote:
Orijinalden alıntı: kosoval1
ucuza kapatmışsın itemi :D
aynen öyle sattım bile 3g + +7 scorpion bow'a verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme