Şimdi Ara

Acil HD Receiver Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce sürekli kablo tv kullandığımız bugüne kadar hiç uydu kullanmadık. O yüzden bu konuda baya cahilim

Bildiğim kadarıyla receiverdan hdmı bağlantı ile tv ye bağlandığımızda görüntü sd de olsa, görüntü de bi iyileştirme yapıyor tvler(tabi her tv değil-elimde 40c650 var)

Ayrıca yakın bi tarihte olmasa da hd kanal uygulamaları yavaş yavaş tvlerde yerini alıyor, misal trt dünya kupasını hd verdi veya HDEN

Bunları göz önünde bulundurarak receiverımı HD almak istiyorum. Receiver da aradığım diğer özellikler ise şifre çözebiliyor olması.

Şifre çözme işi sana pahalıya patlar derseniz, her 2(digi+smart) firmanın kanallarına parayla+receiver özelliği olarak nasıl ulaşabilirim

Şimdi lig maçları digi de avrupa maçları smartta. Gerçi ben GS liyim bu sene avrupayı ancak rüyamda görürüm

Olabildiğince fazla Türk kanalına ulaşımım olmasını istiyorum(galiba bu tamamen çanağa bağlı

Yeni evlenecek olduğum için de fazla pahalı birşeye verecek param yok.

Bu bilgiler ışığında çok duyduğum dreamboxa yönlenicek gibiyim ama biraz pahalı geldi açıkçası, tabi bir de bilgisayara çok yatkın olsamda linux bilgim "0", kullanımı basit olması da çok önemli açıkçası

Tabi bir de servis ağı da güçlü olmalı çünkü ben izmirin bir ilçesi olan tire de yaşıyorum,

Çok şey istiyorsun arkadaş dediğiniz duyar gibiyim değerli yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler

• o zman iki alternatif var 275 tl baff ki çok verimli değil ya da 450-500 arası atlanta hd box ben atlanta kullanıyorum forumu araştır zaten ballandıra ballandıra anlatıyorlar.....
  • öcelikle cevabınız için teşekkürler, peki anten için ne kadar gider sizce?
  • tavsiyem dreambox 800hd (sonuçta bir kere alacaksın.ben taksitle almıştım.)
    yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.aldığımda hiçbir bilgim yoktu.forumlardaki bilgiler kafanı karıştırmasın.kullanman gereken sadece 2 tane program var.dreamboxedit ve flashFXP gerisini gurcalamaya gerek yok.

1 tane 90lık çanak hotbird
    1 tane 90lık çanak türksat

lcd tv olarakta PHILIPS 42PFL5405H kullanıyorum.tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_ress -- 21 Eylül 2010; 23:10:20 >
  • slm kardes yardıcı olabılırım elımde atlanta hdbox var suanda satılık sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merug -- 9 Eylül 2010; 1:36:44 >
  • atlanta hd box özellikle tavsiye ederim
  • mesajlar için teşekkür ediyorum,

Atlanta hd box almaya karar verdim,

internetten alabileceğim düzgün bir site var mı?

alırken nelere dikat etmem lazım, bu kanal çözme olayı için neler yapmam lazım?

eğer internetten alabileceğim düzgün bir site yoksa, izmirden nereden alabilirim veya herhangi bir uyducu da bulabilir miyim?

ben izmir/tire de yaşıyorum, o yüzden yakın ilçe ve illerde de olabilir

yardımlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah rızası için birisi cevap versin evde yayınsız kaldık:((
  • ben dreambox 500hd almanı tavsiye ederim. 670tl ye buldum ben ama daha ucuza alabileceğim bi yer varsa bana tavsiye ederseniz sevinirim.
  • Ben Atlanta hd box kullanıcısıyım.Sıkıntısız bir cihaz,ama Goldmaster HD-1090' ı da göz ardı etmeyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.