ARKADAŞLAR BİRAZ ÖNCE BEYAZ SHOW A SEYİRCİ OLARAK KATILMAK İÇİN ARAMA YAPTIM ÜNİVERSİTE GRUBU ALIOYURZ DEDİLER Bİ GİRME YÖNTEMİNİ BİLEN VARMI???
Upp Bi yardımcı olun.
Girişken olman lazım.
üniversiteyi kazan
Hakan hocanın (D medya teknik müdürü) öğrencisi olsaydın veya set amirinin tanıdığı olsan girebilirdin aslında..Hakan hocanın telefonunu kaybetmesem verirdim..
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Hakan hocanın (D medya teknik müdürü) öğrencisi olsaydın veya set amirinin tanıdığı olsan girebilirdin aslında..Hakan hocanın telefonunu kaybetmesem verirdim..
SALLA DH
benim bildiğim parayla bilet falan alınıyordu.Abimler gitceklerdi zamanında ama sonra iptal oldu falan dediler anlamadım ama tam.
sende herkes gibi programa girecek olan üniversite gruplarının arasına karış kimlik kontrolü yapmıyorlar .
quote:
Orijinalden alıntı: MrGoLd
üniversiteyi kazan
yarın gitmem lazım ama lise 1 deyim :D:D
aynı üniversiteden olmak veya en az kaç kişi olmak lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
aynı üniversiteden olmak veya en az kaç kişi olmak lazım?
bir şey sölemediler sadece üni. grubu alıoruz dediler.
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
SALLA DH
oha bu kadar mı düştüm..o da bizim gibi bir insan bu kadar büyüteceğin nesi var anlamadım..onun öğrencisiydim,inanmıyorsan facebook'tan bak..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
SALLA DH
oha bu kadar mı düştüm..o da bizim gibi bir insan bu kadar büyüteceğin nesi var anlamadım..onun öğrencisiydim,inanmıyorsan facebook'tan bak..
soyadı ne bu hakan hocanın ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme