Şimdi Ara

ACİL GEO ÇÖZENLER.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zaman bitimeyi planlıyorsunuz yanında ne çözeceksınız

• ocaga kadar bitircem üstüne bişi çözmem denemelerle ilerletirim ama önce birey b den çözüp sonra acil yapıyorum
  • hedef nedir matlarda kaç hedefliyorsunuz
  • yaninda nitelik yeni nesil geo cozuyorum cabucak bitirme gibi bi hedefim yok cozuyorum iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıktımhe B kullanıcısına yanıt
    nerdesiniz
  • Hocam ben kitabı bitirdim şimdi ekstremum analitik ten analitik ve çember analitiği kısmını hallediyorum onların yanında da acil den yapamadığım veya güzel soruları soru defterime alıyorum..kasım gibi de yeni bir kitaba geçeceğim hangi kitabı çözsem diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: presidentt00

Hocam ben kitabı bitirdim şimdi ekstremum analitik ten analitik ve çember analitiği kısmını hallediyorum onların yanında da acil den yapamadığım veya güzel soruları soru defterime alıyorum..kasım gibi de yeni bir kitaba geçeceğim hangi kitabı çözsem diye düşünüyorum
    hocam ne kadar sürede bitti acil geo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acil geoda üçgenler bitti 120 sayfa felan aralıkta felan biter sonrada niteliği çözcem başka çözmem deneme felan gider
  • Hocam ben kitabı aldım önüme saydım kaç test var diye yaklaşık günde 4 test çözerek 2-2.5 ay gibi bir sürede bitirdim diyebilirim..eksik veya fazla olabilir süre ama ortalama bu kadar sürede diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: presidentt00

Hocam ben kitabı aldım önüme saydım kaç test var diye yaklaşık günde 4 test çözerek 2-2.5 ay gibi bir sürede bitirdim diyebilirim..eksik veya fazla olabilir süre ama ortalama bu kadar sürede diyebilirim
    45 günde bitirmeye çalışayım o zaman. Sağolun hocam.
  • 40 günde Üçgen bitti yılbaşına kadar tamamını bitirmeyi planlıyorum

• Ben eylülün ilk haftası aldım şuan sadece katı cisimler kaldı.Düzenli çözerseniz su gibi akıp gidiyor.Kitap hakkında şunları söyleyebilirim:
    Üçgenler ve çember kısmı orta seviye ama orta seviye derken basite indirgemiyorum kaliteli,özgün,yeni tarz sorulardı hepsi.
    Dörtgenler kısmı müthişti.Cidden bu kısımda çok zorlandım.Üçgen kısmını günde 15 sayfa çözerek 1 haftada bitirirken buna 3 haftamı verdim. dairede alanda çok güzel sorular vardı.
    Ben kitabı çok beğendim hatta silip birdaha çözmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11mf

Ben eylülün ilk haftası aldım şuan sadece katı cisimler kaldı.Düzenli çözerseniz su gibi akıp gidiyor.Kitap hakkında şunları söyleyebilirim:
    Üçgenler ve çember kısmı orta seviye ama orta seviye derken basite indirgemiyorum kaliteli,özgün,yeni tarz sorulardı hepsi.
    Dörtgenler kısmı müthişti.Cidden bu kısımda çok zorlandım.Üçgen kısmını günde 15 sayfa çözerek 1 haftada bitirirken buna 3 haftamı verdim. dairede alanda çok güzel sorular vardı.
    Kitap çözdürüyor kendini
    Hocam başka kitap alacak mısınız ?nitelik ya da endemik gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: 11mf

Ben eylülün ilk haftası aldım şuan sadece katı cisimler kaldı.Düzenli çözerseniz su gibi akıp gidiyor.Kitap hakkında şunları söyleyebilirim:

Dortgenler kismi cok saglam harbi. Ben bole bisi gormedim

• Üçgenler bitmek üzere en fazla iki aya bitiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: in3wton

Kitap çözdürüyor kendini
    Hocam başka kitap alacak mısınız ?nitelik ya da endemik gibi

Forumda duyduğuma göre endemik yeni tarz soru bankası çıkarmış.Onu çözmeyi düşünüyorum hocam.Sonrası için ne yaparım bilmiyorum.

• Ağustos eylül arası birey b bitirdim bu biraz dah da*aklı olduğu için ocağın 2. Hafta bitirir ondan sonra niteliği çözerim

• Hocam ekstremum un analitiğini önerirmisiniz soru seviyesi nedir sınavla yakınmı sorular birde konu anlatımı varmı yoksa sadece soru mu
  • Birey b gelişim mi beyaz kapak mi

• Dr.burak202 kullanıcısına yanıt
    Üçgenleri tamamladim sayilir 3-4 sayfa kaldı da hocam alan beni çok zorlamıştı sizi de zorladı mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.