selam arkadaşlar şöyle bir sorunum var şimdi bir hdd var elimde setup'tan görüyor ikinci hdd olarak takiyorum başka makinaya acilirken cok yavaş aciyor ve işletim sisteminde hdd i görmüyor bende aldım ms-dostan hdd i gördüm içinede girdim bilgileride gördüm fakat kopyalamak istersem veri okuma hatası felan filan bu bilgileri kurtarabilme şansımız varmı ? dos'tan Teşekkürler..
maşallah :) kimsenin fikri yok sanırım neyse çözümünü bulsam yazarım burayada bilgilenin
up , halen cevap bulamadım yardim lütfen arkadaşlar.. Yokmuı bildiginiz dostan kurtaran program ?
merhaba reotogo isimli program var onu internetten indir sonra cd romu açılısa al ve o program sana sanal windows xp olusturuyor. sonra hdd nin sürücüsüne dosta chkdsk komutuyla ayar yaptır sonra yine chkdsk /f komutunu da yaz ve bilg.yeniden baslat scandisk yapar onu bekle ve sorunun cözülür
Taktığın HDD partitiona sahip değil o yüzden işletim sistemin görmez. Ek programa gerek yok. Denetim masası-Yönetimsel araçlar-Bilgisayar yönetimi-Disk yönetimi bölümüne gel. Orda hem mevcut diskini hemde o görünmüyor dediğin diskini görürsün. Sağ tıklayıp partition oluştur ve frmatla hepsi bu..
Arkadaşım sen konuyu iyi oku istersen ben sana içinde bilgiler var kurtaracam diyorum sen bana format çek disk yönetiminde partition oluştur dyorsun alakası yok hdd i görüyor fakat hdd bozuk içindeki bilgileri dostan kurtarmam lazım
quote:
Orjinalden alıntı: TL
Taktığın HDD partitiona sahip değil o yüzden işletim sistemin görmez. Ek programa gerek yok. Denetim masası-Yönetimsel araçlar-Bilgisayar yönetimi-Disk yönetimi bölümüne gel. Orda hem mevcut diskini hemde o görünmüyor dediğin diskini görürsün. Sağ tıklayıp partition oluştur ve frmatla hepsi bu..
bu önemli bir konu arkadaşlar bilgisi olan yokmu eğer burda yardımcı olabilirseniz bu bir çok arkadaşın yardımcısı olabilir başlarına böyle bir şey geldiğinde