Merhaba herkese arkadaşlar son sene nedeniyle açık liseye geçtim dershanemden bazı sebepler(eğitim kalitesizliği) ayrılcam yarın aynı gün içerisinde kızılayda bir dershane arıyorum tm öğrencisiyim durumum fena değil orta denilebilir
beyler cidden lazım fikir bakan en azından uplarsa iyi olur
açık lise sınıfı olan dershane daha iyi olur olmasada yapcak bişey yok ayrıldığım dershane ortadoğu bu arada teşekkürler şimdiden
Ortadoğuda arkadaşım var. Ben şahsen çok saçma buluyorum o dershaneyi. Saçma sapan ödevler dayatmalar falan var. Bence iyiki ayrılmışsın akıllıyı deli eder bence ora. Fen bilimleri dershanesi vardı sakarya caddesinin oralarda. Kime sorsan gösterir. Bi arkadaşım hocalar falan çok iyi demişti, başka bi arkadaşım da bu sene oraya kaydolmuş. Bende geçen sene uğura gitmiştim hocalar iyiydi genel olarak ama tm kısmı için bişey söyleyemem ben mf idim.
Aynen öyle hocam saçma sapan uygulamalardan ders çalışmaya zaman olmuyor dediklerine bakıcam
uğur dershanesinin mat hocaları nasıldı?
beyler ciddi tavsiye lazım..
Yarın üçlere ve üçgen fen'e uğrayacağım içime sinmezse de final e uğramayı düşünüyorum hocam şuan
final iyi değil açı daha iyiydi
hocam herkes bir başka bişey diyor net bişey bulabilsem keşke, bakalım bi ilk seçeneklere de.