Şimdi Ara

ACil! Çinden telefon getirtilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, babamın bir arkadaşı çine gidecek haftaya. ondan telefon getirmesini isticem, tam karar veremedim ama xperia z1 veya iphone 5s. Ama asıl sorun marka değil de acaba Çinden gelen telefon nasıl olur, orjinal olur mu ? fiyatları hakkında da çok bir fikrim yok ama buradan ucuzdur kesin diye düşünüyorum, fikri olan? Ve telefonu getirtirsem eğer Türkiye'de kullanmak için ne yapmam gerekiyor?

• up

yok mu bu konuda bilgisi olan?
  • ilk getirmesini iste ya getirmesse :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinde üretilen var bildiğim kadarıyla orjinal.Fakat iphone'a mesela 100 lira/$ veriyorsa aldırma, 3 gün sonra bir sorun çıkma ihtimali var.Fakat 400-600 dolar arasında ise aldır derim.Buradaki vergi vs. oranından kazanmış olursun.Fakat kesinlikle orjinal olmalı.Birde getirenin pasaportuna 100 küsür liraya ekliyorlar, böylece telefon yasal oluyor.Fakat garanti konusunu tam bilmiyorum.
  • çinle burdaki fiyatlar aynı samsung, apple gibi markalarda. oynasa 100 lira oynar ki garanti için değmez. benimde akraba giderken aldırmak için araştırdığımda öğrenmiştim. + ç,nli sonradan geldi onla da konuştuk. samsung note 2 için 100 lira oynuyordu onun söylediği fiyatlarla. he şu an xiaomi m3 tü sanırım haberi vardı, s800lü güzel bi çin markası. tam f/p telefonu. tlye çevirinde 790 liralara geliyordu. onu alacaksan al.
  • çinden ya da herhangi başka bir ülkeden telefon satın aldık ve şansımıza gümrüğe takılmadan elimize ulaştı diyelim o telefonu ülkemizde satılan "yasal" telefonlar gibi rahat kullanabiliyor muyuz? sanırım imei kaydı olmuyor, bu durum sorunlara neden oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.