Şimdi Ara

Acil ayt ortalama kaç günde biter ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zamanın varsa 1 ayda rahat biter bende kalın diye korka korka almıştım ama hızlı bitiyor.
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin seviyeniz iyi ben de çıktı hali var öyle çok ütopik bir sb gibi gelmedi a testlerde 10 dakikanızı almaz bence ben de son kitap olarak çözmeyi düşünüyorum 3d-Apotemi-karekök-kaf kitaplarında baya ilerledim sizce deneme mi atsam yoksa acil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence yeter ama yine de siz bilirsiniz, denemelerde eksik olduğunuz konuları çözmek için veya sadece a+ testleri için de alabilirsiniz ama çözdükleriniz yeterli duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim hocam yorumlarınız benim için değerli şova gerek yok acil kalsın 😂

• 3d nasıl hocam?

• Çözüm 3d nasıldı hocam

Hocam biraz hafif geldi bana ama polinom kısmında yeni nesil diye tadını kaçırmışlardı Trigo soruları güzeldi parabol sorularında da yorum vardı ama ben olsam 345 ösym orijinal kısmını ayrırır çözerim hocam klasik soru anlamında beni karekök daha çok zorladı 3d kitabına göre ama nasıl desem ayt mat bitti son bir ince kitap çözeyim diyen adam alıp çözerse bir şey kaybetmez test sayısı biraz az

• .

• Teşekkürler hocam ben de 345+karekök+acil yapmayı düşünüyorum acile daha başlamadım da 345 in sadece ösym ve orijinal kısmını çözüp yerine 3d mi alsam diye düşünmüştüm daha mı iyi olur sizce

• Diziler ve logaritması için çözmeyi dusunuyordum sadece. Bu arada bu iki konuyu kimden dinledin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3R4S -- 28 Aralık 2019; 1:49:1 >
    Hocam valla kaçaktan 345'in o son testlerindeki sorulara baktım da 3d o kadar kaliteli değil cidden pridief falan bulursam 3d atayım da düşük kalabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.