Şimdi Ara

ACİL! Asus 2600PRO 512MB 128bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    PCI-E versiyonudur. Temizdir sorunsuzdur.
     ACİL! Asus 2600PRO 512MB 128bit
    Resimdeki ürünün aynısıdır.
    Fiyat: 45TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 10 Aralık 2011; 16:39:25 >

• 70 tlye 3850 si var.Hangi yıl bu 2009 mu.2009da 50 tlye sattım.Fiyatları biraz düzgün belirleyin.Sizler yüzünden satış da yapamıyoruz.
  • Bu adam ciddi satıcımı acaba referans bişide yokki ..:Nyse pm atimde cvp vermezse yazarım
  • Cevaplandı. Güvenemiyorsanız elden alabilirsiniz. Ben burada hep alış yaptım ondan referansım yok
  • Sen sömürenlerdensn ozaman hep download yapıyorsun..Umarım ilk uploadın benle temiz bi şekilde olur
    telefonunu aldım arıcam bugun olmadı arabyla gelir alırım kardeş elden bende kartaldaym uğraşlmaz kargo felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Sen sömürenlerdensn ozaman hep download yapıyorsun..Umarım ilk uploadın benle temiz bi şekilde olur
    telefonunu aldım arıcam bugun olmadı arabyla gelir alırım kardeş elden bende kartaldaym uğraşlmaz kargo felan

Seedbox Yerler yakın zaten uzak değil olmadı tam yerinizi pm atın ben de rahmanlarda mek bilge diye bir yer varmış oraya bir cihaz bırakıcaktım bir ara gelmişken size de ekran kartını veririm Bugün akşam 8'den sonra ben üsküdara geçeceğim gece 1 gibi geçeceğim eve yarın müsaitseniz halledebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson Les Paul -- 30 Haziran 2011; 13:11:43 >

• Hocam bugun müsaitim..pmden telefonumuda atıyorum durun en iyisi size cepten msj atim numaranızı vermiştiniz zatne gerisini ordan konuşarak halledebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Hocam bugun müsaitim..pmden telefonumuda atıyorum durun en iyisi size cepten msj atim numaranızı vermiştiniz zatne gerisini ordan konuşarak halledebiliriz

PM gelmedi
  • Arkadaşla alım için anlaştık hayırlı olsun iki taraf içinde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecengiz2002

Arkadaşla alım için anlaştık hayırlı olsun iki taraf içinde....

Yarın alışverişimizi tamamlamış olacağız inşallah.
  • Alacak kişi arkadaşıydı @emrecengiz2002'nin eft'yi yapamadığından dolayı şimdilik rezerve kalkmıştır satışa devam.
  • AGP olsa neysede pci express o kadar etmez aciliyeti var ise fiyatı düşürmelisin
  • 30 liradan fazla etmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 28 Ekim 2011; 20:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEDENATOR

ALIŞVERİŞ YAPILMASI SAKINCALI ÜYE....SUSPECT34..DOLANDIRCIDIR UZAK DURUN..

Hocam forumda ne yamuğumu gördünüz ?
  • edit1: kefilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyesOnYou-TR -- 24 Kasım 2011; 22:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEDENATOR

afterlife97 alıntı yaptıgın msj mı yeniden oku senin nikinle ilgili birşey varmı.neyse cezan bitince alıntı msjnı silersin.kolay gelsin

Madem öyle bana niye mesaj attınız hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.