Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

leon un yerine ceed

golfün yerine de i30 alınır ve keyifle binilir.

Burada kan çikar yakindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

aracımı bugün teslim aldım. İlk gün olarak 10 numara araç diyebilirim. 1.3 motor araba uçuyor diyorum başka birşey demiyorum. Yol tutuş, hızlanma, frenleme harika. Astra ya gitmiyor diyenler kullanmayı bilmiyor mu diye düşünüyorum artık. Neptün mavi benim araç dönüp dönüp bakıyorlar. İnsanın ilk arabası bi başka hissettirmeli kendine aşık etmeli ve akşam da aracın içi bambaşka oluyor diyip senin iştahını iyice kabartayım :)

Hadi hayirli olsun dostum kazasiz belasiz kullan insallh. Astra j forumumuzu biliyosun aramizda gormek isteriz seni de :)

teşekkürler mobildeyim biraz yavaş oluyo. Senin konuya da yazıcaktım benden hızlı davrandın. Araç süpermiş ya. Forum için de vakit bulamamıştım üye olucam aklımda. Darısı yeni araç alacakların başına.

• quote:

quote:

leon un yerine ceed

niye kan çıksın koreli kardeşlerimizin araçları bence mükemmel

Meksika ya da İspanyol soslu alamanların sorunlu arabalarını bugüne kadar aldık da ne oldu

illaki alaman alıyorsan BMW ya da Mercedes alıcaksın
  • quote:

quote:

quote:

leon un yerine ceed

Meksika ya da İspanyol soslu alamanların sorunlu arabalarını bugüne kadar aldık da ne oldu

Hocam benlik bir durum yokta forumdaki vw cilginligi malum. I30u golfe tercih edince bi saldiri olur kanaatindeyim yoksa golfle falan hayatta isim olmaz

Incelemeleri ve goruslerini bekliyorum hatta pm den faceni falan yazarsan muhabbet sohbrt acisindam daha iyi olur dusuncesndeym @andreoni

• quote:

quote:

quote:

quote:

leon un yerine ceed

Hocam benlik bir durum yokta forumdaki vw cilginligi malum. I30u golfe tercih edince bi saldiri olur kanaatindeyim yoksa golfle falan hayatta isim olmaz

Incelemeleri ve goruslerini bekliyorum hatta pm den faceni falan yazarsan muhabbet sohbrt acisindam daha iyi olur dusuncesndeym @andreoni

forumdaki vosvos çılgınlığı beni de ilgilendirmiyor

• face kullanmayan nadir insanlardan biriyim. Öğlen 1 gibi teslim aldım kaç km yaptığıma bakmayı unuttum :) ortalama yakıt 9.3 tü en son bi ara 120 falan yaptım e 5 te. Çok mu agresif kullanmışım. Bide istanbul un en sıcak gününde klima hep açıktı. Yolları pek bilmediğimden bi sokağa girdik dar bi yol. Araba da park etmiş sağ aynayı hafiften dokundurdum içim gitti bişey oldu diye. İndim baktım hiç bişey yok. Dokundurunca kapandı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

İ30 dizel otomatiğin benzinli arabadan farkı yok..

katılıyorum zaten i30 u eledim sdaece bu cumartesi ceedlere bakmaya gidicem test sürüşü yapmayı planlıyorum çünkü bir tek ona bakmadım bütünc segmentini inceledim neredeyse :) yakıt konusunda i30 dizeli çok yakıyormus diyorlar benzinlisini dusunemiyorum herhalde

Hyundai ile Kia aynı motorları kullanıyorlar.İ30'daki motorun aynısı Ceed'de var.O da fazla yakar bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Al bir astra sedan 1.4 otomatik bak keyfine. Yeni astra sedan otomatik cosmo var 1.4 140 bg. Araba ucuyor. Bazilari demis yok 12-13 lt yakiyor diye. Ben ankara gibi yerde sehir icinde cok seri kullaniyorum yukek devirde vites degistirtiyorum ortalamam 9.6 yi gecmiyor. Arkadasimda var sakin kullanir o o da 8.5 civari yakiyor. Gecen hafta bir yakinimiza benim aracin aynisini aldik 59 bin tl ye. Benim test ve inceleme videolarimi var burada konuda actim. Youtube da da "astrassedan" kullanici adiyla arat videolarimi izleyebilirsin.

O bazıları ben oluyorum herhalde Ankara gibi ovada otursam ben daha düşük degerleri tutturum. izmir İstanbul gibi tepelere kurulmuş bir sehirde astra otomatikle ocagina incir ağacı dikersin hele ki otomatik kullanmaya yatkinligin yoksa vay haline alışkanlık kazanana kadar.

@sndrk1 illa otomatik olacak diyorsan civic dusun derim yine sanziman olarak sorunsuz o kadar parayı seat patlak dsg sine yatırıp isi sansa bırakma ha benim param cok basıma gelirse yaptırır binerim dersen orası ayrı mesele. Astra otomatik alipda yakıt benim icin onemli degil diyorsan da astra tasarım ve kalite olarak guzel bir araba bir astra kullanıcısı olarak söylüyorum modellere gore forumdan active select yakıt tüketimini incele derim ya da ****.com dan cogu kisi astranin cok yaktığından şikayetçi cunku kasa ağır 1500 kg

• quote:

aracımı bugün teslim aldım. İlk gün olarak 10 numara araç diyebilirim. 1.3 motor araba uçuyor diyorum başka birşey demiyorum. Yol tutuş, hızlanma, frenleme harika. Astra ya gitmiyor diyenler kullanmayı bilmiyor mu diye düşünüyorum artık. Neptün mavi benim araç dönüp dönüp bakıyorlar. İnsanın ilk arabası bi başka hissettirmeli kendine aşık etmeli ve akşam da aracın içi bambaşka oluyor diyip senin iştahını iyice kabartayım :)

hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin İNŞALLAH.. arabayı kaça aldınız hangi özellikler var içinde yani sunroof vs var mı hangi yerden aldıgınızı da sorabilir miyim :)
  • quote:

face kullanmayan nadir insanlardan biriyim. Öğlen 1 gibi teslim aldım kaç km yaptığıma bakmayı unuttum :) ortalama yakıt 9.3 tü en son bi ara 120 falan yaptım e 5 te. Çok mu agresif kullanmışım. Bide istanbul un en sıcak gününde klima hep açıktı. Yolları pek bilmediğimden bi sokağa girdik dar bi yol. Araba da park etmiş sağ aynayı hafiften dokundurdum içim gitti bişey oldu diye. İndim baktım hiç bişey yok. Dokundurunca kapandı zaten.

Araci aldiginda kac km.deydi? Ortalama yakit yuksek geldi bana ilk alis icin. Benimki 8.2 falandi tam hatirlamiyorum. Klima falan dedgn gibi full acik gezmistim. Depoyu fulledin mi ? Menzil ne gosteriyor ? Ufak dokunmalara dikkat er yukardan uyari geldi demekki cok zorlamissin arabayi

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    sizce neden i30 golften daha iyi koreli olsa direk yazmazdı böyle :) ama şoyle denilebilir golf full alıp 10-15 bin fazla verecegime i30full 10-15 bin cepte denilmesi daha mantıklı ama leon-ceed olabilir cunku ceed hic inceleme fırsatı bulamadım
  • Superior83 kullanıcısına yanıt
    honda hic dusunmuyorum 2 gün once honda civic (hb) test etme imkanım oldu malzemeden mi çalmıslar bana mı oyle geldi anlamadım hafif yapacam diye arabyı neredeyse kapı elimde kalıyordu :) ama diger civiclere bakmadım hb dusundugum icin bu arada yeni leonlarda dsg problem olanı gormedim belkide fazla alan kisi olmadıgı icin olabilir mi bilmiyorum
  • quote:

quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin İNŞALLAH.. arabayı kaça aldınız hangi özellikler var içinde yani sunroof vs var mı hangi yerden aldıgınızı da sorabilir miyim :)

1.3 sport. Stil peket ekletmedim. Haziran 11 de anlaştık bayi ile 53.100 tl ye. Şu an fiyat 55 bin oldu sizin araç dedi. Ama ağustos ta zam geleceği için sipariş almıyoruz dedi. Cevizlibağ odak. Teşekkürler bu arada.

• quote:

honda hic dusunmuyorum 2 gün once honda civic (hb) test etme imkanım oldu malzemeden mi çalmıslar bana mı oyle geldi anlamadım hafif yapacam diye arabyı neredeyse kapı elimde kalıyordu :) ama diger civiclere bakmadım hb dusundugum icin bu arada yeni leonlarda dsg problem olanı gormedim belkide fazla alan kisi olmadıgı icin olabilir mi bilmiyorum

@shadowgeist hocam sizi buraya davet ediyorum. Arkadas dsg den bahsetmiş vw açıklamasını burada da söyler mısınız lutfen

• quote:

sizce neden i30 golften daha iyi koreli olsa direk yazmazdı böyle :) ama şoyle denilebilir golf full alıp 10-15 bin fazla verecegime i30full 10-15 bin cepte denilmesi daha mantıklı ama leon-ceed olabilir cunku ceed hic inceleme fırsatı bulamadım

kore ve japon otomobilleri vosvos grubuna göre oldukça sorunsuz ve tasarım olarak daha şık

ayrıca sizin de belirttiğiniz gibi donanım olarak da zengin

üstelik 2+2yıl(ücretli) garanti değil 5 sene ücretsiz garanti

bazı şeyleri görebilmek için koreli olmaya gerek yok gider i30 testini yaparsınız golfe 10 lira fazla vermenin anlamı olmadığını görebilirsiniz.
  • quote:

quote:

face kullanmayan nadir insanlardan biriyim. Öğlen 1 gibi teslim aldım kaç km yaptığıma bakmayı unuttum :) ortalama yakıt 9.3 tü en son bi ara 120 falan yaptım e 5 te. Çok mu agresif kullanmışım. Bide istanbul un en sıcak gününde klima hep açıktı. Yolları pek bilmediğimden bi sokağa girdik dar bi yol. Araba da park etmiş sağ aynayı hafiften dokundurdum içim gitti bişey oldu diye. İndim baktım hiç bişey yok. Dokundurunca kapandı zaten.

Araci aldiginda kac km.deydi? Ortalama yakit yuksek geldi bana ilk alis icin. Benimki 8.2 falandi tam hatirlamiyorum. Klima falan dedgn gibi full acik gezmistim. Depoyu fulledin mi ? Menzil ne gosteriyor ? Ufak dokunmalara dikkat er yukardan uyari geldi demekki cok zorlamissin arabayi

her şeyini inceledim didik ettim. Km ya bakmayı unuttum. Yolda giderken baktım 15 km yazıyordu. Kaput altında keçe var. Shell den 100 tl lik aldım. Ucuz olandan koy dedim pahalıdan vermiş yarım depo doldu. Sakin kullanayım diyprum olmuyo imimde var napim. Dikkatli kullanıyorum ama basıyorum da. İlk gün sonuçta. Sakin kullanmaya da alışıcaz :)

• quote:

quote:

quote:

1.3 sport. Stil peket ekletmedim. Haziran 11 de anlaştık bayi ile 53.100 tl ye. Şu an fiyat 55 bin oldu sizin araç dedi. Ama ağustos ta zam geleceği için sipariş almıyoruz dedi. Cevizlibağ odak. Teşekkürler bu arada.

Benimki 60bin olmustur o zaman :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Superior83

quote:

@shadowgeist hocam sizi buraya davet ediyorum. Arkadas dsg den bahsetmiş vw açıklamasını burada da söyler mısınız lutfen

8mayıs 2013 tarihli Volkswagen açıklaması:
    A VW spokesman has commented on 8 May 2013, saying that the “hot and humid climate mixed with the traffic chaos makes the DSG incompatible” while not revealing the problem that would occur. VW further says that the DSG gearbox would need a fair amount of “cooling by the wind” to work efficiently.
    Çevirirsek,sıcak ve nemli hava(ülkemizde mevcut),sıkışık trafik(itiraz edenimiz olmaz herhalde) dsg yi uyumsuz hale getiriyor ve oluşabilecek problemler kestirilemiyor.
    Daha sonra aynı vw şöyle bir açıklama yapıyor: dsg etkili çalışabilmek için rüzgar tarafından soğutulmaya ihtiyaç duyuyor.
    Yeterli sanırım?

• quote:

quote:

quote:

her şeyini inceledim didik ettim. Km ya bakmayı unuttum. Yolda giderken baktım 15 km yazıyordu. Kaput altında keçe var. Shell den 100 tl lik aldım. Ucuz olandan koy dedim pahalıdan vermiş yarım depo doldu. Sakin kullanayım diyprum olmuyo imimde var napim. Dikkatli kullanıyorum ama basıyorum da. İlk gün sonuçta. Sakin kullanmaya da alışıcaz :)

Euro dizelden şaşmayın.Sanırım siz kırsal motorin istediniz pompacıdan. Shell W Power alın. Yakıtta benimde daha tam anlamıyla düşmedi.620km'de aracım ve ortalama tüketimim 7.8LT/100km. Km yaptıkça bu değer dahada düşecek sizinki de öyle. Aklıma gelmişken expertiz yaptırdın mı özellikle bagaja baktırmanı söylemiştim bir sıkıntı var mı?

• @shadowgeist teşekkür ederim hocam

@sndrk1 yeterli açıklama olmuştur sanırım arabayı aldıktan sonra korkarak binmek gibi birsey dsg li araç almak patladı patlayacak derken sen stresten sisip patlarsın zaten ekonomik durumun iyiyse ve yaptırır binerim diyorsan sorun yok zevk senin zevkin sonuçta

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.