Şimdi Ara

Acil: Askerlik ile ilgili bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerlik tecili için bugün son gün diye duydum.

İstanbul'da oturuyorum.
    Nüfus kaydım şehir dışında.

Tecil için İstanbul'da nereye gitmem gerekli.
    Götürmem gereken belgeler neler?
    Açıköğretim okuyorum.

Acil bir çıkar yol bulmam lazım.
    Son gün geçerse sorun çıkar mı?
    Çıkar düşüncesiyle 3 günlük sağlık raporu aldım. Bir artısı olur mu?

• ya bilmiyorum farklımıdır(zannetmiyorum) ama ben askerlik şubesine gittiğimde son gün 31 eylül demişlerdi
    herhangi bir askerlik şubesine gideceksin kayıtlı olduğun yere fax çekecekler onlar.heralde yarın bidaha gidip işlemlerini bitireceksin diye biliyorum
    tecil için diploma belgesi yada okuduğuna dair belge aslı ve fotokopisi nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 4 tanede fotoğraf istiyorlar.sağlık belgesi falan istemiyorlar ezından benden istemediler tecil için.
  • Teşekkürler, cevabınız için.

Sabah 8 civarı, Bakırköy Askerlik Şubesine gittim. Epey bir sıra vardı. 71. sıraya yazdılar ismimi. Fakat saat 11 olmasına rağmen heyet gelmemişti, doğal olarak daha birinci bile çağrılmamıştı. 71'e gelene kadar akşam olacaktı, çıktım geldim iş yerine.
    Lise diplomasının iki fotokopisi, nufus cüzdanı fotokopisi ve vesikalık fotoğraf istiyorlar galiba. Hepsini hazırladım. Bir pürüz çıkarmazlar umarım.
    Bir de biraz önce aldığım bir duyuma göre, kaydım şehir dışında olduğu için her askerlik şubesi kabul etmiyormuş.
    Halıcıoğlu'nda yabancılar için bir askerlik şubesi varmış. Oraya gitmem gerekiyormuş.
    Doğruluk payı nedir? Eğer doğruysa Halıcıoğlu'ndaki askerlik şubesinin tam adresini nereden bulabilirim?
  • sen açıköğretim okuyorsan okul halletmiyormu bu tecil işlerini ?üniveristelerde ki gibi..
    ilk defamı gidiyorsun şubeye daha önce gittinmi ?
  • Açıköğretim olduğu için benim halletmem gerekiyor diye biliyorum.
    Daha önce gitmedim, ilk kez gidiyorum.
  • yanlış bilgi vermek istemiyorum açıköğretimde okuyanlar cevaplarsa daha sağlıklı olur.kolay gelsin
  • Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Replika dur hele telaş etme

Aöf bitirdim sadece bir sene okul yaptırdığım kaydı askeriyeye bildirmediği için eve polis geldi "oğlunuz asker kaçağı" AÖF bürosuna gidip konustum adamlar hata yapmışlar neyse öğrenci belgesi alıp eve gelen polisin bağlı bulundugu karakola gittim ve polisi bulup teslim ettim bir fotokopisini de yanımda tasımamı söyledi(şehir dışına giriş cıkıslarda inzibat kontrolü olabilir diye)

Askeriyeye bildirimi okul halleder

İşlemlerin için bulunduğun ilde ki yabancı askerlik şubesine başvurman gerekli.

Ayrıca nüfusa kayıtlı oldugun askerlik subesini de ara görüş bence gerekırse öğrenci olduguna dair belgeyı onlara da faks olarak gönder

Gün gecsede sorun olacağını sanmıyorum cunku okuyorsun

Kolay gelsin

• prokizya
    Teşekkürler, biraz olsun rahatladım.
    O zaman ben şu bahsi geçen Halıcıoğlu Askerlik Şubesine gideyim.

Aşağıdakilerden hangisi Halıcıoğlu Askerlik Şubesi oluyor?

» Adalar Askerlik Şubesi
    » Avcılar Askerlik Şubesi
    » Bağcılar Askerlik Şubesi
    » Bahçelievler Askerlik Şubesi
    » Bakırköy Askerlik Şubesi
    » Bayrampaşa Askerlik Şubesi
    » Beşiktaş Askerlik Şubesi
    » Beykoz Askerlik Şubesi
    » Beyoğlu Askerlik Şubesi
    » Büyükçekmece Askerlik Şubesi
    » Çatalca Askerlik Şubesi
    » Eminönü Askerlik Şubesi
    » Esenler Askerlik Şubesi
    » Eyüp Askerlik Şubesi
    » Fatih Askerlik Şubesi
    » Gaziosmanpaşa Askerlik Şubesi
    » Güngören Askerlik Şubesi
    » Kadıköy Askerlik Şubesi
    » Kağıthane Askerlik Şubesi
    » Kartal Askerlik Şubesi
    » Küçükçekmece Askerlik Şubesi
    » Maltepe Askerlik Şubesi
    » Pendik Askerlik Şubesi
    » Sarıyer Askerlik Şubesi
    » Silivri Askerlik Şubesi
    » Sultanbeyli Askerlik Şubesi
    » Şile Askerlik Şubesi
    » Şişli Askerlik Şubesi
    » Ümraniye Askerlik Şubesi
    » Üsküdar Askerlik Şubesi
    » Zeytinburnu Askerlik Şubesi
    » Tuzla Askerlik Şubesi

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

ya bilmiyorum farklımıdır(zannetmiyorum) ama ben askerlik şubesine gittiğimde son gün 31 eylül demişlerdi
    herhangi bir askerlik şubesine gideceksin kayıtlı olduğun yere fax çekecekler onlar.heralde yarın bidaha gidip işlemlerini bitireceksin diye biliyorum
    tecil için diploma belgesi yada okuduğuna dair belge aslı ve fotokopisi nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi 4 tanede fotoğraf istiyorlar.sağlık belgesi falan istemiyorlar ezından benden istemediler tecil için.

Son gün 31 eylül'mü gerçekten yav benimde yoklamam gelmemiş muhtarlığa saçmalık yaa
  • Dostum sorun yok gibi "prokizya'nın dediği gibi okuduğun için seni alıp askere götüremezler. Lise Diploması, AÖF bürolarından öğrenci olduğuna dair belge nin 2şer fotokopisiyle şubeye gidersin. Tecil etseler bile daha önce muayneni olmadıysan muayneni olman için en yakın sağlık ocağına gönderirler hastalığın yoksa sadece imza attırıp çıkarsın Sen sadece bulunduğun bölgedesi askerlik şubesine gidersen onlar Kütüğünün bulunduğu şehirle olan belge alışverişini fax yoluyla onlar hallediyor. Bu arada ben 2 yıl istanbul sokaklarında kaçak olarak dolaştım ama sonuç ortada :) $imdide Kardeş tecili ile uğraşıyorum. Yaşasın Özgürlük

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe

Dostum sorun yok gibi "prokizya'nın dediği gibi okuduğun için seni alıp askere götüremezler. Lise Diploması, AÖF bürolarından öğrenci olduğuna dair belge nin 2şer fotokopisiyle şubeye gidersin. Tecil etseler bile daha önce muayneni olmadıysan muayneni olman için en yakın sağlık ocağına gönderirler hastalığın yoksa sadece imza attırıp çıkarsın .....

O kadar sene tecilli kaldım ne zaman askerlik şubesine gittiysem muayene etmediler alırken muayene ederiz dediler.

Hava tabib ..... şöyle bi baktı bi sorun varmı dedi yok dedim kaşeyi vurdu gönderdi

• quote:

Orjinalden alıntı: prokizya
    quote:

Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe
    Dostum sorun yok gibi "prokizya'nın dediği gibi okuduğun için seni alıp askere götüremezler. Lise Diploması, AÖF bürolarından öğrenci olduğuna dair belge nin 2şer fotokopisiyle şubeye gidersin. Tecil etseler bile daha önce muayneni olmadıysan muayneni olman için en yakın sağlık ocağına gönderirler hastalığın yoksa sadece imza attırıp çıkarsın .....

O kadar sene tecilli kaldım ne zaman askerlik şubesine gittiysem muayene etmediler alırken muayene ederiz dediler.
    Hava tabib ..... şöyle bi baktı bi sorun varmı dedi yok dedim kaşeyi vurdu gönderdi

Bende ilk gidişimde gönderdiler.

Doktor baktı şöyle bi varmı hsatalığın diye sordu. Saydım hastalıklarımı sevk yazdı gata'ya bilsem söylermiydim hastalıklarımı

• hacu bizim müdür geçen ay aynı yerden tecil işlemleri yaptırdı yani yabancı şubeden, sordum az önce; halıcıoğlundaki şubeye gidip orda ne yapmak istediğini söylüyosun, ordan onlar o gün hangi şube nöbetçiyse ona gönderiyolarmış. zaten oraya gidince herşeyi öğrenir orda diyor. şube halıcıoğlunda köprünün hemen yanında, zaten oraya gidince rahallıkla görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

hacu bizim müdür geçen ay aynı yerden tecil işlemleri yaptırdı yani yabancı şubeden, sordum az önce; halıcıoğlundaki şubeye gidip orda ne yapmak istediğini söylüyosun, ordan onlar o gün hangi şube nöbetçiyse ona gönderiyolarmış. zaten oraya gidince herşeyi öğrenir orda diyor. şube halıcıoğlunda köprünün hemen yanında, zaten oraya gidince rahallıkla görebilirsin.

Teşekkürler green.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

quote:

Orjinalden alıntı: greenhell

hacu bizim müdür geçen ay aynı yerden tecil işlemleri yaptırdı yani yabancı şubeden, sordum az önce; halıcıoğlundaki şubeye gidip orda ne yapmak istediğini söylüyosun, ordan onlar o gün hangi şube nöbetçiyse ona gönderiyolarmış. zaten oraya gidince herşeyi öğrenir orda diyor. şube halıcıoğlunda köprünün hemen yanında, zaten oraya gidince rahallıkla görebilirsin.

Teşekkürler green.

afiyet olsun hacu

• Ya beyler tecil için son gün 31 eylül'mü gerçekten yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.