Şimdi Ara

Acil Arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

3 Arkadas basketbol oynamaya karar verdik fakat 4. kişiyi bir türlü bulamadık... Ve seneler sonra basketbol için bu kadar iştahlı olan bizlere yardımınız dokunursa seviniriz :) En kötü ihtimal ile 2-2 en iyisi ise 3-3 yapmayı isteriz...

Bugün saat 19:00 da Boğaziçi Üniversitesinde (Rumeli Hisarüstü) oynayacağız ışıklandırma vardır haberiniz ola :) Güzel bir basketbol akşamı yaşamak ve yaşatmak istiyoruz ilgilenen arkadaşlara duyurulur... İlgilenenler var ise soru ve sorunlarımızı paylaşabiliriz...

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

M.K. Atatürk
  • Volkan sen yaşıyomuydun

abi öğrenci falan bulursunuz illa ki

Hoşçakal Efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

Volkan sen yaşıyomuydun

abi öğrenci falan bulursunuz illa ki

:) Serhat abi öğrenciler olmaz yaz okulu da bitti herkes ucmuştur... Abi 3 arkadaş bir adam bulamadık ona yanıyorum :) artık en son ihtimal buraya yazayım dedim bare bir hayrı dokunur sitenin :)

Sen gelebiliyorsan gel Serhat konuşacağına
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

M.K. Atatürk
  • yok abi orası taaa ebesinin şeyinde kalıyor bana çok uzak.. yaz okulu bitse de orada oturan okulu kullanan insanlar var.. olmadı 9 aylık oynarsınız 3 kişi

Hoşçakal Efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

yok abi orası taaa ebesinin şeyinde kalıyor bana çok uzak.. yaz okulu bitse de orada oturan okulu kullanan insanlar var.. olmadı 9 aylık oynarsınız 3 kişi

olm ebesinin nesinde kalıyor! bahçelievler de oturuyorsun oraya gelmen (oto yoksa) 1 saat bile surmez hadi bizde yarım saat sonra çıkacağız eğer uyduracağın başka mazaret yoksa gel :)

M.K. Atatürk
  • Mesaj silinirse sevinirim...

M.K. Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    3 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ACİL
    19 yıl önce açıldı
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.