Şimdi Ara

ACİL ARANIYOR DİZEL BOYASIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 ÜSTÜ DİZEL 80.000 KM ALTI

boyasız kazasız corsa getz albea palio ibiza colt

önerilerinizi bekliyorum...

fiyat 15.000 - 20.000 arası

• bence 80000 de dizel araç bulmak zor gibi görünüyor ama umarım bulursun kardeşim
  • Megane'ımızı satıyoruz fakat 38.500e fiyat aralığını yükseltir misin bilmiyorum ama sahibinden'e ilan vermiştim daha onaylanmadı düşünürsen özelliklerini yazarım 2011 model 45000 kmde hala garantili.
    Tabiki pazarlık payı vardır.
    Ha bi de Ankara'dayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incu6us

Megane'ımızı satıyoruz fakat 38.500e fiyat aralığını yükseltir misin bilmiyorum ama sahibinden'e ilan vermiştim daha onaylanmadı düşünürsen özelliklerini yazarım 2011 model 45000 kmde hala garantili.
    Tabiki pazarlık payı vardır.
    Ha bi de Ankara'dayız.

hocam ilgine teşekkür ederim ama bu rakamlara çıkmam mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: can acan

bence 80000 de dizel araç bulmak zor gibi görünüyor ama umarım bulursun kardeşim

2006 punto buldum 69.000 km de satıcı son anda vazgeçti bulunurda kazasız boyasız daha zor... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

quote:

bence 80000 de dizel araç bulmak zor gibi görünüyor ama umarım bulursun kardeşim

2006 punto buldum 69.000 km de satıcı son anda vazgeçti bulunurda kazasız boyasız daha zor... :)

Böyle adamları hiç sevmiyorum, satacak gibi ortaya çıkıp he derler adama, sonra iş notere gitmeye gelince naza çekerler..5 sene önce başımıza geldi, 2 gün üst üste noterin önünde bekledik vatandaşın birini, adam vazgeçmiş meğersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

quote:

Böyle adamları hiç sevmiyorum, satacak gibi ortaya çıkıp he derler adama, sonra iş notere gitmeye gelince naza çekerler..5 sene önce başımıza geldi, 2 gün üst üste noterin önünde bekledik vatandaşın birini, adam vazgeçmiş meğersem.

sorma ya çok sevinmiştim kazasız boyasız km düşük araba buldum diye adamda almak istediği araba kazalı çıkınca vazgeçti..

hevesimiz kursagımızda kaldı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah o vazgeçmeler ya da yalanlar. ben de sizin gibi 20000 tl'ye kadar dizel- benzin farketmez bir araç bakıyorum ama heyhat! sahibinden.com'da bir astra 2005 1.4 buldum. belki gören olmuştur 19750 yazıyor. arıyorum bir bayan çıkıyor, eşim gelecek diyor. onlarca aramadan sonra adama zor bela ulaşıyorum a"racı isteyen var, kapora vermek istiyorlar" gibi anlamsız şeyler söylüyor sinirlenip kapatıyorum sonra adam ilanı çekiyor meğersem satmaktan vazgeçmiş. bir adet punto buluyorum, arkadaş ekpertiz yaptırdım istersen sokma servise amatatil için saat bire biletim var, tatilden sonra satarım arabayı diyor işkillenip hayırlı satışlar diyorum. bakıyorum ki bileti olan eleman arabayı iki gün sonra satıyor. bir adet polo buluyorum ağız içi kadar boya oluyor üç adet, bir yerde düzeltme, çizikler vb. daha sonra bir adet hatasız boyasız olduğu söylenen accent era buluyorum o da ne araç önden kazalı. vallahi piyasa temiz insan bulmak zor!

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_demiralp

ah o vazgeçmeler ya da yalanlar. ben de sizin gibi 20000 tl'ye kadar dizel- benzin farketmez bir araç bakıyorum ama heyhat! sahibinden.com'da bir astra 2005 1.4 buldum. belki gören olmuştur 19750 yazıyor. arıyorum bir bayan çıkıyor, eşim gelecek diyor. onlarca aramadan sonra adama zor bela ulaşıyorum a"racı isteyen var, kapora vermek istiyorlar" gibi anlamsız şeyler söylüyor sinirlenip kapatıyorum sonra adam ilanı çekiyor meğersem satmaktan vazgeçmiş. bir adet punto buluyorum, arkadaş ekpertiz yaptırdım istersen sokma servise amatatil için saat bire biletim var, tatilden sonra satarım arabayı diyor işkillenip hayırlı satışlar diyorum. bakıyorum ki bileti olan eleman arabayı iki gün sonra satıyor. bir adet polo buluyorum ağız içi kadar boya oluyor üç adet, bir yerde düzeltme, çizikler vb. daha sonra bir adet hatasız boyasız olduğu söylenen accent era buluyorum o da ne araç önden kazalı. vallahi piyasa temiz insan bulmak zor!

alem yalancı olmuş

arabayı ekspertize sokmaya gidiyoruz kazasız boyasız sorunsuz diyor..

serviste bi çıkıyor kazada var boyada var değişende var üstüne bi tonda masraf var..

olan bizim ücrete oluyor..

Bu devir adam gibi satıcı bulmak çok zor mantıklı düşününcede durup dururken kimse arabasını satmıyor..

ya para lazım yada arabada sorun var..

• vallahi hocam ben zaten önceden adam ile anlaşıyorum. dediğiniz dışında bir şey çıkmazsa muayene ücreti bana aittir, aracı alırım. yok dediğinizden fazla olarak bir parça dahi boya çıksa ücrete karışmam diyorum. kimi bu lafı duyar duymaz tası tarağı topluyor, surat ekşiyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.