YOKMU BANA İPHONE SATICAK??? ACİL LAZIM ARKADAŞLAR. APPLE'SIZ OLMUYOR BU DERS OLDU BANA CUMA GÜNÜ(BUGÜN) İZMİRDE ELDEN ALABİLİRİM. VEYA CUMARTESİ-PAZAR İSTANBULDA ELDEN ALABİLİRİM BURDAN ALMAMIŞ OLURSAM İLK TERCİHİM 2G. UYGUN OLURSA 4 veya 3te olabilir. İPOD veya İPAD de olabilir uygun olursa ALIMLARI DURUMA GÖRE NAKİT VEYA İLANIMDAKİ TELEFONLARDA TAKAS OLARAK YAPABİLİRİM ( TAKAS İÇİN KVK GARANTİLİ FULL NOKİA E72 - N95 8GB - SIFIR GARANTİLİ BB TORCH 9800 vardır)Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz ALINIK S21ULTRA / S22PLUS/S22ULTRA SAMSUNG M30S 64/4 6000MAH FULL SIFIR GİBİ >>>>>>>ACİLL SATILIK İPHONE 6 PLUS 16GB SİYAH<<<<<>>
Doğan Pm attım. Öncelik sıram > İphone 2g-4-3-3gs > İpad1-2 > İpod4-2 (Takasla alım içinde önceliğim var tabi ama uygun temiz olursa nakit alabilirim) HAYDİ YOKMU APPLE SATMAK İSTEN??? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz ALINIK S21ULTRA / S22PLUS/S22ULTRA SAMSUNG M30S 64/4 6000MAH FULL SIFIR GİBİ >>>>>>>ACİLL SATILIK İPHONE 6 PLUS 16GB SİYAH<<<<<>>
YOKMU APPLE SATICAK İZMİRDEN????? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz ALINIK S21ULTRA / S22PLUS/S22ULTRA SAMSUNG M30S 64/4 6000MAH FULL SIFIR GİBİ >>>>>>>ACİLL SATILIK İPHONE 6 PLUS 16GB SİYAH<<<<<>>
Doğan ilanı kirletme.zaten rakamlar yüksek ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK SAMSUNG J5 8GB Temiz ALINIK S21ULTRA / S22PLUS/S22ULTRA SAMSUNG M30S 64/4 6000MAH FULL SIFIR GİBİ >>>>>>>ACİLL SATILIK İPHONE 6 PLUS 16GB SİYAH<<<<<>>
Metinim sana iyilik yapmak istiyorum aslinda ama bu aralar cok sacma sapan seylere bulastim. Kendime bile yapamiyorum