Şimdi Ara

ACİL ALINACAK Prolimatech MK-13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Prolimatech MK-13 bu ürün olan varsa elinde satis icin benimle acil pm ile irtibata gecsin fiyatini konusuruz sorun degil !
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Ankaranın Taşına bakma Gözlerimin Yaşına bak bir sabah vakti kaldır başını Etnografya Müzesinden şu Memleketin Haline Bak !
  • dostum şu anda aradığın soğtucu dünyanın en iyi ekran kartı soğutucusu.
    türkiye de bulman çok zor. frozencpu diye bir site var orada kargoyla dahil 167 tl.
    soğutucunun en büyük artısı 2 tane 120 lik fan takılabiliyor olması bulursam ben de alacam bir tane.
  • haklısın biliyorum arkadasim tr de suan satisi yok ama belki yurtdisindan almis yada getirmis arkadaslar vardir diye düsündüm yurtdisi sitelerinden almakta cok pahaliya geliyo bi yandan eger sen bulabilirsen dostum banada haber ver beraber alalim

Ankaranın Taşına bakma Gözlerimin Yaşına bak bir sabah vakti kaldır başını Etnografya Müzesinden şu Memleketin Haline Bak !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.