Şimdi Ara

ACİL 2300 Bütçe için notebook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sana n56vz s4283h yi tavsiye ederim aynısı bende de var ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakege035 -- 28 Ağustos 2013; 21:33:25 >
  • seylem kullanıcısına yanıt
    İlginç bir karşılaştırma olmuş.
    Zaten herkesce de bilinir Asus kasa, servis ağı olarak çok üst düzey bir firma, MSI bu konuda zayıf.
    ÖZellik olarak da MSI asus dan daha iyi ama uyum olarak çalışıp çalışmadığı konusunda bir şey diyemem.

Belki dediğiniz gibi ASUS özelliklerin uyumu konusunda MSI den daha iyidir ama genellikle bilgisayar almak isteyenler
    ki benim gibi, ekran kartı en ön planda oluyor,
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
    sitesinde oyun için hangi ekran kartı ne fps verir belli..

benim gibi arkadaşlar burdan yola çıkarak fiyatı da eklersek MSI diyor?????
    Acaba sizin görüşünüz ne bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: tusu35

İlginç bir karşılaştırma olmuş.
    Zaten herkesce de bilinir Asus kasa, servis ağı olarak çok üst düzey bir firma, MSI bu konuda zayıf.
    ÖZellik olarak da MSI asus dan daha iyi ama uyum olarak çalışıp çalışmadığı konusunda bir şey diyemem.

Belki dediğiniz gibi ASUS özelliklerin uyumu konusunda MSI den daha iyidir ama genellikle bilgisayar almak isteyenler
    ki benim gibi, ekran kartı en ön planda oluyor,
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
    sitesinde oyun için hangi ekran kartı ne fps verir belli..

benim gibi arkadaşlar burdan yola çıkarak fiyatı da eklersek MSI diyor?????
    Acaba sizin görüşünüz ne bu konuda?

Valla hocam üstteki yorumlarımın hepsini okuduysan sordugun cevabı orada var,konuyu acan arkadas icin oyun oynamak ikinci planda kalıyor bu yüzden n56 serisini tavsiye ettim.n56 serisi ile msi ın oyuncu notebookları karsılastırmak yanlıs olur.msi ın karsısına asusun G75 serisini koyup öyle degerlendirmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.