Şimdi Ara

acil 2020 reaksiyon ayt denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitapçıda eski diye ucuza satılıyordu aldım. zorluğu nedir çözen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• işlem hatalarına açıktır ama kolaydır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende var bu 3.ye kadar çözmüşüm o kadar yorum yapabilirim basit ama başlangıç için güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acilin 2022 tyt mat denemesi nasıldır peki hocam çözmeye değer mi

• güncel kaynaklardan anlamıyorum maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22 hakkında bilgim yok ama 21 de kolay orta bir deneme gibi duruyor tabi sağlam sorular da var çözülür bence

• medness M kullanıcısına yanıt

toprak, hız ve renk kondisyon, endemik, bilgi sarmaldan sonra 2022 acil zorlar mı? tyt matematik denemeleri adına soruyorum.

zorlamayacaksa çözmemin bir anlamı yok, daha zorlayıcı denemelere bakmayı tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 22 Ocak 2022; 16:2:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toprak basit h&r kondisyon sağlam diyorlar ,endemik iyi geliştirir ,bs belli süre sonra sorular tekrar etmişti geçen yılki denemede ama fena değil, acilin soru tarzı ithal olduğu için iyi gibi   ama bu denemeler bitince netin çok yüksekse örneğin endemikte 35+ yapıyorsun mesela gidip acil çözme daha ağır denemelere bakın hepsi birbirine yakın

• medness M kullanıcısına yanıt

anladım hocam gidişata göre bakayım o zaman, teşekkürler

• 21 AYT Reaksiyon denemelerinin her denemesinde mantık ve ebob-ekok var çıkmayacak konulardan bu kadar soru yazılır mı deyip 5'inci denemeden sonra bırakmıştım. Sınavda ebob-ekok ve mantıktan da soru geldi. Acil her ne kadar soru bankalarında geri kalsa da denemeleri hala taş gibidir hocam kesinlikle çözülür. Zorluk olaraksa medness hocamın da dediği gibi kolay-orta arası yer yer güzel sorularda vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.