Şimdi Ara

ACİL 19 LCD MONİTÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 19 lcd tavsiyesine ihtiyacım var. tepkime süresi 12ms ve altı olsun lütfen

• Üst konu boşa durmuyor orda, oraya göz attıktan sonra daha detaylı sorarsan yani bütçeni, ne amaçla kullanacağını vb yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz, ama üst konu detaylı kesinlikle okumalısın .
  • Bulabiliyorsan NEC 1970GX al fakat benim bildiğim kadarıyla bu monitor türkiyede yok. Yinede INDEX bilgisayardan sipariş üzerine getirtebilirsinde fiyatı 600 $ olur herhalde çünkü normal satış fiyatı bile 500 + kdv

"NEDEN BU MONİTOR" dersen , bu monitor dünyanın en iyi oyun monitorü seçildi ve yarıştığı monitorler binlerce dolarlık Lacie , Apple , Dell UltraSharp gibi markalardı.

Performansının yanında , hem DVI hemde Analog girişe , kusursuz bir ergonomiye ve 8ms lik tepkime süresine sahip.. Filmlerdeki görüntü kalitesi oyun kadar iyi değil yani Apple , Lacie gibi monitorlerden daha kötü yoksa standart monitorleri tokatlıyor. Bende yaklaşık 4 aydır var ve eğer bunu satarsam Apple 30 Cinema Display yada ona eşdeğer bir monitor alırım okadarki iyi..

Eğer beni aşar diyorsan sana tavsiyem pivot özelliği olmayan Phillips in 8ms lik modelini alman Vatan bilgisayarda makul fiyata alabilirsin. Geçen ay arkadaşıma aldım ve gerçekten fiyatına göre çok iyi bir monitor fakat pivot özelliğinin olmaması gerçekten inanılmaz büyük bir eksiklik..

KESİNLİKLE ,
    Sony , Benq , Dell , LG ve Samsung monitorlerden uzak dur. Phillips ,Hyundai ve NEC in monitorleri bu ülkede bir gömlek ileridir herzaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 2 Şubat 2006 20:45:40 >

• bununla beraber kullandığın Viewsonic 17 inchlik monitörün tam kodu nedir?
    Sistemine bakılırsa oyun amaçlı kullanıyorsun, grafik işlemleri, tasarım yapıyor musun; aynı zamanda monitörü film izlemek için kullanacak mısın? Kullanış yoğunluğun hangi dalda olacak?
  • samsung 19" 913v kullanıyorum GERCEKTEN MüTHİŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    34'' Monitör Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.