Şimdi Ara

Acil 1309 client lazımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silkroad indircektim girdim siteye 1309 client gelmiş normal indirmeye çalıştım 10 , 20 kb ile indiriyor ondan sonra 1295 client yükledim patchleri felan attım hepsini hata verdi sunucu güncelleniyor diye ondan sonra foruma baktım bazı arkadaşlar duckload linki vermişler ona girmeye çalıştım o siteyede girmiyor sunucu ile bağlantı kesildi felan diyor ondan sonra bir tane daha site biliyordum silkroad la ilgili oraya girdim orda vermişler 4 part hotfile ondan indirmeye çalıştım internetim 4 mb olmasına rağmen 100 kb indiriyordu yokmu şöyle tek link 1309 client, joymaxın yapacagı işmiş gerçekten resmen adama oyunu oynatmayacaklar eskiden alternatif linkler koyuyolardı gamershell gibi şimdi hiç bişey koymamışlar

• Arkadaşım o baştan 10 20 ile indiriyor daha sonradan hızlanıyor 1.5 gb lık yükleme dosyası bendede 4mbit internet var 1 saat 50 dk da indi
  • suan bende indiyorum 1mbit net var normalde 120-130 arası indiriom ama simdi 30-40 silkroadın offical downloadderda bi sorun var kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

suan bende indiyorum 1mbit net var normalde 120-130 arası indiriom ama simdi 30-40 silkroadın offical downloadderda bi sorun var kesin

Aynen yaa sanki bize diyolar oyunu oynamayın dogru düzgün linkte koymamıslar oyuna tekrar baslama istegi geldi benimde daha baslamadan bıraktırcaklar
  • Arkadaslar rapid link buldum suan ordan indiriyorum

https://rapid-share.com/#!download|453tl|794253439|SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_309_LEGEND_7.exe|1593720|R~0 - kaldır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.