Arkadaşlar silkroad indircektim girdim siteye 1309 client gelmiş normal indirmeye çalıştım 10 , 20 kb ile indiriyor ondan sonra 1295 client yükledim patchleri felan attım hepsini hata verdi sunucu güncelleniyor diye ondan sonra foruma baktım bazı arkadaşlar duckload linki vermişler ona girmeye çalıştım o siteyede girmiyor sunucu ile bağlantı kesildi felan diyor ondan sonra bir tane daha site biliyordum silkroad la ilgili oraya girdim orda vermişler 4 part hotfile ondan indirmeye çalıştım internetim 4 mb olmasına rağmen 100 kb indiriyordu yokmu şöyle tek link 1309 client, joymaxın yapacagı işmiş gerçekten resmen adama oyunu oynatmayacaklar eskiden alternatif linkler koyuyolardı gamershell gibi şimdi hiç bişey koymamışlar
Arkadaşım o baştan 10 20 ile indiriyor daha sonradan hızlanıyor 1.5 gb lık yükleme dosyası bendede 4mbit internet var 1 saat 50 dk da indi
suan bende indiyorum 1mbit net var normalde 120-130 arası indiriom ama simdi 30-40 silkroadın offical downloadderda bi sorun var kesin
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_
suan bende indiyorum 1mbit net var normalde 120-130 arası indiriom ama simdi 30-40 silkroadın offical downloadderda bi sorun var kesin
Aynen yaa sanki bize diyolar oyunu oynamayın dogru düzgün linkte koymamıslar oyuna tekrar baslama istegi geldi benimde daha baslamadan bıraktırcaklar
Arkadaslar rapid link buldum suan ordan indiriyorum