Şimdi Ara

ACİL 12 GB RAM/RYZEN 3 2200U/1 TB HDD/AMD RADEON 535/ASPIRE A315

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ACİL 12 GB RAM/RYZEN 3 2200U/1 TB HDD/AMD RADEON 535/ASPIRE A315
    Çok acil nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Pazarlık teklif etmeyiniz. Telefon için lütfen site üzerinden ulaşınız. Her sorunuzu cevaplamaya çalışırım. Ürünün kendi kutusu mevcuttur. Sorumluluk alıcıya ait olmak üzere her yere kargolarım. Garanti bittiği için faturayı aramadım.

    Temmuz 2018'de alındı. Garantisi 5 ay önce bitmiştir. Aldıktan sonra kendim 8gb ram ekledim. Toplamda 12gb ram vardır. Windows 10.9 gb kullanılabilir diye gösteriyor. Bilgisayar Bursa ilindedir.

    Büyük çoğunlukla sadece günlük ve okul işlerinde temizce kullanılmıştır. İçini hiç açıp temizlemedim ona rağmen bir parça tozu bile yoktur, fotoğraflarda görebilirsiniz. İçeriğinde ve parçalarında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Günlük işlerinizde fazlasıyla yeterli bir ürün. Bir ssd takarak çok hızlı hale getirebilirsiniz. Bilgisayarı çok yormayan hafif oyunlar oynanabiliyor ama çok denemedim.

    Sırt çantasında taşındığından dolayı arka kapağında hafif çizikler vardır. Ethernet kablosu takıldığında kabloyu çok sıkı tutmuyor, eğer bilgisayarı veya kabloyu güçlü bir şekilde oynatırsanız kablo yerinden çıkabiliyor. Kamerası uzun süre görüşme içerisindeyken ortamda çok ışık yoksa görüntünüz kararabiliyor. Kapağı kapatıp açınca düzeliyor. Arka kapağındaki sol üst köşe vidası boşa dönüyor gibi hissettirdi çok zorlamadım. Eğer HDD veya RAM yuvalarına ulaşmak isterseniz onların kendi kapakları mevcut. Kasayı sökmenize gerek yok.

    SAHİBİNDEN LİNKİ :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-acil-12-gb-ram-ryzen-3-2200u-1-tb-hdd-amd-radeon-535-aspire-a315-886051847/detay
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.