Şimdi Ara

Açıktan Adalet okumak beni tatmin eder mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik yazıcam ama bu bölümüde açıktan okumayı düşünüyorum sizce nasıldır tatmin eder mi ? Mezunları ne yapar okuyan arkadaşlarınız yada siz ne düşünüyorsunuz?

• Bence hukuk kazanamayan için bire bir adam 2 sene yatsın sonra 1. Bölümden çok kolay sorulara cevap vererek hukuk kazansın ha alım miktarı 400 500 felan ama olsun yinede olmamalı adam diğer tarafta kıçını yırtıyor

Daha kötüsü adam 2 yıl bil programcılığı okuyor dgs ile boğaziçi bil gitme ihtimali var sıralamasına siz bakın kaçmış sıralaması bence saçmalıktan başka hiç bir şey o zaman hemşire olanda girsin doktor olsun neden yok çünkü ağır basıyor tıp fakülteleri almam diyor işi atıyor hukukun düştüğü durum bu değersizleştirildi bayağı ha idare mah hakimliği olayına hiç girmiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burak335

Bence hukuk kazanamayan için bire bir adam 2 sene yatsın sonra 1. Bölümden çok kolay sorulara cevap vererek hukuk kazansın ha alım miktarı 400 500 felan ama olsun yinede olmamalı adam diğer tarafta kıçını yırtıyor

Daha kötüsü adam 2 yıl bil programcılığı okuyor dgs ile boğaziçi bil gitme ihtimali var sıralamasına siz bakın kaçmış sıralaması bence saçmalıktan başka hiç bir şey o zaman hemşire olanda girsin doktor olsun neden yok çünkü ağır basıyor tıp fakülteleri almam diyor işi atıyor hukukun düştüğü durum bu değersizleştirildi bayağı ha idare mah hakimliği olayına hiç girmiyorum bile

Hocam benim hukuka geçme gibi bir niyetim yok ama ilgim var bu ilgimi giderirmi onu merak ediyorum
    Hocam tatmin etmez açıktan adalet ne ya hiçbişey öğrenilmez ki öyle. Boş boş öğrenirsiniz zaten öğrenilen bişey de yokta neyse işte hukukun yeri ayrı hocam o kalın kalın kitapları defalarca okumadan bu iş olmaz

Orijinalden alıntı: burak335

Hocam tatmin etmez açıktan adalet ne ya hiçbişey öğrenilmez ki öyle. Boş boş öğrenirsiniz zaten öğrenilen bişey de yokta neyse işte hukukun yeri ayrı hocam o kalın kalın kitapları defalarca okumadan bu iş olmaz

Anladım hocam hiç uğraşmamayım ozaman

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.