Şimdi Ara

AÇIKÖĞRETİM İNTERNET BAŞVURUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AÇIKÖĞRETİM İNTERNET BAŞVURUSU YAPARKEN EN SON AŞAMADA "DOSYAYI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ" SEKMESİNE TIKLADIĞIMDA SORUNLA KARŞILAŞIYORUM.(KARŞIMA ÇIKAN İKAZ PDFCreatorPilot2.piPDFDocument error '8000ffff'

Out of memory

/pdf.asp, line 58

BU.BİLGİSİ OLAN VE YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞIM VARMI ACABA.ÇOK CANIMI SIKTI BU OLAY..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

• sistem memoryin 58. satıra kadar açmayı basarmıs ama yetersiz kaldıgı için 59 dan sorasını getirememiş.
  • ÖYLEYSE SORUN NE.NE YAPMAM GEREKİYOR.HERHANGİ BİR ŞEY AÇMIYOR SADECE BU İKAZI VERİYOR.ADOBE5 VARDI BENDE BELKİ ONDAN OLUR DİYE 8 VERSİYONUNU İNDİRDİM.AMA OLMADI YİNE..
  • 30 KİŞİ OKUMUŞ AMA BU KONUYLA ALAKALI HİÇMİ KİMSE YOK...
  • okula mail at bu konuyu anlat belki bir patch falan yayınlanmıştır sana indirme adresini verirler yada ne yapman gerektigini anlatırlar
  • sanırım birçok kişi bu sorunla karşılaşmış.yarın yine arayacağım buroyu.
  • Buronun yada senin yapabilecegin birsey yok. Acikogretimin webserverinda problem var mutlaka adminler cozmeye calisiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Kyk ara sınıf yurt başvurusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HAKLISIN SANIRIM.BENDE ÖYLE TAHMİN EDİYORUM ZATEN KAYITLAR BAŞLAYALI 2 GÜN OLDU YOĞUNLUK VAR SANIRIM.YİNEDE HERKESE TEŞEKKÜRLER...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.