Şimdi Ara

AÇIKLAYIN ULAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler stresten öleceğim acilen siralamami öğrenmem lazim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• netlerini cevaplarını bilip acaba stresden ölmek iğrenç bişe 2 haftadır sadece acaba cevapları yanlış mı hatırladım daha fazla yanlışım çıkacak mı diye düşünmekten bıktım ama maalesef 8-10 gün daha var

• #yksaciklansin

• hâlâ kontrol etmedim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 temmuz fena yaralar açtı bünyede buna inanacak kadar keriz olmamamız lazımdı

• Olm dun bir apt*llık yapip niyeyse yks ile alakalı bir video izledim. Sınav çıkışı ayt mati 40 yaptığımdan emin olduğum halde (kontrol de ettim 40 ti) dün gördüğüm video yüzünden 1 2 tane soruyu acaba ne ysptim diye içim içimi yiyor. Sorulari da hatırlamıyorum ama paranoyak oldum resmen. Acilen açıklanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 10 Temmuz 2022; 22:41:53 >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt

kontrol etmesem kafayı yerdim herhalde çünkü tytden çıktığında o kadar kötü geçti demiştim ki ama aslında normal geçmiş o 1 gün psikolojim darmaduman oldu o kafayı 1 ay nasıl dayanırdım bilmiyorum şimdi gelecek olan yine beş aşağı beş yukarı belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 34 yaptım ama öyle bi psikolojiye büründüm ki ben kesin yanlış yapmışımdır 24 doğrum vardır triplerine girdim

• Psikolojimiz bozuldu valla

• salak gibi bekliyom ben büyük sürpiz olacak az çok soruları tahmin ederek sıralamamı da tahmin etmeye çalışıyorum ama beklenmedik şeyler de olabilir. kontrol etmeyi yüreğim kaldırmadı şimdi de hiçbir şey hatırlamiyorum zaten

• Hocam 40 yapmışsınızdır. Ben de şimdi açıp baksam acaba dediğim çok soru olur. Bir daha bakmayın sorulara, 3 hafta önce emin olduğunuz sorulara bugün şüpheyle bakarsınız.

• bayıl bi de

• Buadamaynıbenya

• YETER ULAN YETEEEER YETEEEER

• Bu sınav benim aceleciğimi,sabırsızlığımı,dürtüselliğimi ve hiperaktivitemi tedavi etti amk sabır taşına döndüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oha dönmüşsün sevindim gelmene

• bayclever48 kullanıcısına yanıt

• https://forum.donanimhaber.com/kodlama-hatasi--144355883

Bu benim konumdu. Baya streslenmiştim ama sınav sonucumda herhangi bi aksaklık yaşamamıştım

• 19 Haziran'da cevapları doğru hatırladığımdan emindim zaman geçtikçe ya daha fazla yanlışım çıkarsa ya yanlış kodlama yaptıysam diye paranoyalarım olmaya başladı.

Bu açıklanma süresinin kısalması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.