iPad Camera Connection Kit'in USB bağlantı aparatı ile Flash Bellekleri bağlamayı sormuştum ve ''Apple ipad'in güç tüketim ayarını değiştirdiği için bağlanmıyor'' diye bir cevap almıştım. Araştırdım ve bir yöntem buldum. Bilmeyenler var ise diye forumda paylaşıyorum. Daha önce paylaşıldı ise affola. Aşşağıda videoda adam açıklıyor ama ben burda da yazayım (video ingilizce).
-Flash bellek FAT yada FAT32 formatında biçimlendirilir. -Flash bellek içerisine '' DCIM '' adında bir klasör oluşturulur. -Fotoğraflar ve Videolar bu klasör içerisine atılır. -Usb connector iPad'e takılır ve Flash bellek connectore takılır. -Foto ve videolar iPad'e import edilir.
VIDEO
Senin deneme sansin oldumu arkadasim. bende usb connector yok malesef
Yani iPad' e söz konusu bellek fotoğraf makinesi olarak (DCIM klasörü ile) tanıtılacak.
Benim deneme şansımda olmadı bende daha almadım hocam ama adam yapıyor =) Aynen DCIM klasörü içine atılacak.
Görünen o ki,bizim ipad'i tam verimli biçimde kullanabilmemizin yolu (jailbreak olmadan) usb connector'den geçiyor.Bulduğumda alacağım..
Camera roll'a resim atmak istiyorsanız ben "photo transfer" adında bir uygulama kullanıyorum. Pcden wifi üzerinden resimleri camera roll'a atıyorum.
Buyrun bu da linki. Tabiki wifi üzerinden hız çok fazla değil ancak gayet tatminkar. Belki faydası olur düşünen için.
Siperiş verdiğim ürün Allah'ın izniyle pazartesi elime ulaşacak. İnceleme yapıp ve yukarıda yazılı olan yöntemi deneyip buraya yazacağım beyler. Başka çakallıklar ile veri transferi yolu bulursam onuda yazarım
Bence camera kiti var. Birazdan deneyip sonucu buraya yazarım.
Hocam sende olanları sipariş etmekten bi hal olduk ama Önce ebayden arkaya deri koruyucu sonra camera kit
FAT ve NTFS olarak biçimlendirerek denedim ama bir türlü flash'ın içindekileri göremedi.
@The Jolly Joker Ben de ikisini birlikte sipariş etmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
FAT ve NTFS olarak biçimlendirerek denedim ama bir türlü flash'ın içindekileri göremedi.
@The Jolly Joker Ben de ikisini birlikte sipariş etmiştim
DCIM klasörü oluşturdunmu ?
Evet, oluşturdum.
alla allaa
Gerçi benim iPad'de iOS 5 yüklü şu an. Belki Apple iOS 5'de bu olaya bir önlem almıştır.
Olabilitesi var hacım iOS 4.3.3 benimki onda deneyeceğim. Tam sürüm çıkmadan 5'i denemeyi düşünmüyorum zaten yeni alıştım apple'a işin içinden çıkamam Ne farkı var gözle görülür yenilikler varmı iOS5'in ?
Aparatlar geldi ve denedim iOS 4.3.3 ile 8gb Toshiba bellek ile çok fazla güç gerektiriyor uyarısı aldım. Bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: The Jolly Joker
Aparatlar geldi ve denedim iOS 4.3.3 ile 8gb Toshiba bellek ile çok fazla güç gerektiriyor uyarısı aldım. Bilginize.
acaba harici güç kaynağına bağlanan büyük harddiskler ile deneme şansınız varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: dreampowder
quote:
acaba harici güç kaynağına bağlanan büyük harddiskler ile deneme şansınız varmıdır?
Var kardeşim yarın deneyeceğim mantıklı dediğin
quote:
quote:
quote:
Sonucunu ben de merakla bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: webislander
quote:
quote:
quote:
Sonucunu ben de merakla bekliyorum
3 Ex. HDD var. WD 320gb / Samsung 1.5tb / Seagate 1tb 3'ü de adaptörlü ve 3'ü ile deneyeceğim. Yarın öğleden sonra sonucu yazarım