Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (880. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.711
Cevap
2.051
Favori
8.322.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam parfümleri diğer yazdığım mesajdaki gibi sabitletme imkanınız varsa bi bakın derim.Sizcede iyi olmazmı?
  • Dinamik bir konu. Geçmiş sayfalarda tavsiye olduğunu bilemeyebilirler. Forum kültüründe geride sayfaları okumak var ama burada bahsi geçen onlarca parfüm olduğu için kişilerin dağınık tavsiyelerı okumasi icin ya hergün takip etmesı ya da denk gelmesi lazım. En guzeki ilk sayfalarda toplayıp yorumları, tavsiye isteyenı yonlendirmek olabilir. Konuda benden daha çok tavsiye veren arkadaşlarımız var onlar daha çok yoruluyor ama birbirimizden zaman zaman rol çalıp destek oluyoruz:) Size de dusuncenizden ötürü teşekkür ederim. Bizi düşündüğünüz için yazmışsınız. Yine bu sayfalardaki samimiyet buna neden oluyor, bu da bizim bu konumuza ait hoşgörü olsun diyelim.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m2ho06 M kullanıcısına yanıt
    Konuda zor oluyor hocam ama ileride bir bloga çevirebiliriz insallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Dinamik bir konu. Geçmiş sayfalarda tavsiye olduğunu bilemeyebilirler. Forum kültüründe geride sayfaları okumak var ama burada bahsi geçen onlarca parfüm olduğu için kişilerin dağınık tavsiyelerı okumasi icin ya hergün takip etmesı ya da denk gelmesi lazım. En guzeki ilk sayfalarda toplayıp yorumları, tavsiye isteyenı yonlendirmek olabilir. Konuda benden daha çok tavsiye veren arkadaşlarımız var onlar daha çok yoruluyor ama birbirimizden zaman zaman rol çalıp destek oluyoruz:) Size de dusuncenizden ötürü teşekkür ederim. Bizi düşündüğünüz için yazmışsınız. Yine bu sayfalardaki samimiyet buna neden oluyor, bu da bizim bu konumuza ait hoşgörü olsun diyelim.

    Saygılarımla.

    Hocam ilk sayfaya sabitlense ve yine size sorusu olanlara cevap verebilirsinizz diye düşünüyorum.

    Asıl ben size tesekkür ederim emin olun üşenmeden siz ve diğer arkadaşların yorumlarını okuyorum.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Ben de herkese teşekkür ederim. Bir şeyin en guzel karşılığı bazen içten ve samimi bir tesekkur. Bu sayfada ben gerçekten bu karşılığı sen başta olmak üzere, pafumleri seçenlerden, yorumları okuyanlara kadar goruyorum. Eren hep daha fazla yoruluyor. Adını yazarken yanlış yazabilwceklerim atlayacaklarim olabilir diye genel olarak yorumlarinı esirgemeyen arkadaşlarımızin ortak katkıları ile sayfalar dolusu değerli yorumlara ulaştık. Çok da güzel oldu.

    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfümler elime ulaştı kutuları olsun şişesi kapağı olsun kendini belli ediyor bir müşteri daha kazandın hocam :) testerlar için de teşekkürler
    Hugo Boss Vanilyalı denildiği kadar varmış Capitol Blue kapağı da hoş olmuş isme uygun kokusu da övüldüğü kadar var eski bir koku diye hatırlayacak mı diye pedere baktırdım beğendi baya bir dahaki siparişte sırf 4 tane bundan al diyor bana bitmeden bir sipariş daha geçeriz umarım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 1 Kasım 2016; 23:36:28 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz eser hocam ben zevkle giriyorum kimseye cevap vermektende sıkılmıyorum aynı şekilde evren abide öyle bize bu zevki yaşattıgın için ve hergün hobimiz hakkında sohbet etmemize vesile oldugun için biz sana teşekkür ederiz :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumların hepsi burada nasılsa. Bir yere kaybolmaz :) Vakit olduğunda gereğini yapacağım onlara :)
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Tam anlamıyla ayni şeyleri düşünuyuruz Eren:)

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugo boss'u boynerde sordum kadın öyle bir parfüm diye birşey yok parfümün resmini atabilcek var mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam benim aklıma birşey geldi :)) gece gece kafanı şişireyim rahmetli dedem traşlardan sonra kırmızı şişeli bir aftershave i vardı çocukluğun etkisindenmi bilmiyorum ama sanki dünyanın en güzel kokusu gibi gelir bana hayatımda en çk para verdiğim koku xeryus tur şişesini hiç eksik etmem xeryus bana o kokuyu andırır hep ama o daha muhteşem bir koku yaklaşık 1 aydır kokuyu arıyorum şişesi değiştimi değişmedimi ismi hakkında hiçbir fikrim yok.shiseido zen men hakkındaki yorumları okuyordum biraz önce ve fragranticada dolaşırken denk geldi şişesi hani insanın içi korkunca bir tuhaf olur ya resmen içim ürperdi şişeyi görünce hatırladım şişeyi kokunun adı SHİSEİDO BASALA fabrikanda bu koku varmı yada bulabilecek tanıdıkların varmı sanırım artık üretilmeyen bir kokuymuş bulunması çok zormuş bi şanssımı sende deniyim dedim biliyormusun bu kokuyu hiç kokladınmı.Evren abi aynı sorum senin içinde geçerli hiç duydunmu kokladınmı yada bulabilirmiyiz :))
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Sizin sordugunuz hangi hugo boss hocam.Eserdeki vanilyalı boss tan bahsediyorsanız hugo boss un öyle bir kokusu yok o eserin yaptırdığı bir ürün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meten1903

    Sizin sordugunuz hangi hugo boss hocam.Eserdeki vanilyalı boss tan bahsediyorsanız hugo boss un öyle bir kokusu yok o eserin yaptırdığı bir ürün

    Vanilyalı olanı sordum yazmayı unutmuşum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    O sadece eserde olan bir koku hocam başka yerde bulmanız imkansız.eserdeki orjinal hali zaten açıkçılarda çakmasını arasaydınız belki bi kademe daha hoş olurdu :))))))))
  • meten1903 kullanıcısına yanıt
    Eren Hocam baktım ama maalesef yok :( Yalnız içeriğine bakınca çok eski abi ya. Böyle kokular çıkmıyor artık pek. Envy men vardı bu tarz (gibi gibi diyim :) o da bildiğiniz üzere pek tutmadı. O kadar nota ile benzer çıkarmak zor ama Solo loewe koklamış mıydın? Benziyor mu bu tip bir kokuya.
  • Arkadaşlar şöyle bir şey yaptım ama nasıl sonrdan tema falan değiştiririz. :)

    http://eserkozmetik.blogspot.com.tr/

    Pek hoşuma gitmedi ama zamanla toplarız gibi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m2ho06 -- 2 Kasım 2016; 9:47:2 >
  • Bugün uzun süredir yorumlamak istediğim parfümümüz joop homme ile beraberiz. 90'lı yıllarda parfüm testerı'nı bile sıkmanın büyük bir ayrıcalık olduğu dönemin klasiği joop'u 3-4 sipariş önce Eser'den almış ve koku hafızam beni hemen o yıllara götürünce yazmaya karar vermiştim. Kısmet bugüne oldu.

    Önce içerik; Portakal, limon, portakal çiçeği, bergamut ana notalar. Limon keskin ve son zamanların popüler parfümlerinde kullanılan gibi değil. Zaten amalfi limonu olarak geçiyor. Sonrasında bize çiçekler eşlik ediyor. Yasemin'ki bu parfümde alt nota olmasına rağmen burnunuza hep çarpacak, Zambak, tarcın, kakule ve bir de ismini anlamadığım bir çiçek. Kalıcılığı sağlayan, sandal, tonka fauslyesi, paçuli ve biraz da vanilya.

    Bir zamanların klasiği boşuna olmadı joop. Müdavimlerine zengin bir floral( bu terimleri kullanmayı sevmiyorum ama bu parfüm böyle konuşturuyor) havayı meyve sepeti içinde ikram ediyor. Başarılı bileşenler, biraz tadımlık bir esansa dönüşüyor.

    Joop Homme bir ortam kokusu. Zaten içerdiği notalardan bahsedince meyve ve çiçek bahçesi koktuğunu az çok tahmin edebilmişsinizdir. Bu parfümün başarısı az sayılmayacak nota enstrümanını size her noktada hissettirebiliyor olması. Açılış, baskın nota ve kapanış gibi klasik bir betimleme yapılabilir ama Yasemin çiçeği ile portakal çiçeğini ya da zambak ile lemonu zihninizde eşleştirebilir ve gözünüzü kapadığınızda elinizdeki çiçek ddemetlerini kokluyor gibi düşünebilirsiniz ama çiçekler meyvemsi aromada. Tarçın vanilya gibi baskın aromalar denge unsuru gibi. Onları burnunuz ayırmıyor ama koku zenginliğine katkıları var. Kalıcılık sağlayan notalarda ise cömert davranıldığı için joop hep kalıcı bir parfüm olarak bilinirdi.

    Kullanım esnasında Joop'u bol kullanacaksınız. İlk bir saatlik diliminde hafif esintiler sizin bu parfüm mü klasik olmuş dedirtebilir çünkü Eser'in esanslarının başarısı buradan geliyor. Genelde benzer esanslarda daha kokuyu kullandığınız anda ana notaları hisseder, benzer hissini hemen alır ve parfümü de bu şekilde alırsınız. Sonrasında parfüm ya uçar gider ya da çok bayık hallere gelir ve orjinalini bilen zaten koku değişimlerini tadamadığı için 15dk sonra parfümden bir şekilde sıkılır. Eser'de ise nota geçişleri olduğu için, bu parfümün de başlangıcı yumuşak, sonra vurucu, sonra kalıcı şekilde devam edecek. Koku hafif değil ama hafiflikle orta sertlik arasında sürekli gidip gelecek 1 saat sonra. Sonra anlaılacak ki aynı romlar gibi, hafif gözüküp çarpan türden ağır bir koku aslında. Yaşı olanlar bu süreçte eski günlerden burunlarına gelen bu tadı hatırlayacak, genç olanlar da bu parfüm boşuna kült olmamış diyeceklerdir.

    Çiçeksi, meyvemsi bir koku nasıl kış kokusu olur, nasıl gece kokusu olur? Joop yaparsa olur:) Zaten bu parfümdeki çekicilik buradan geliyor. Klasik formatların dışında. Tatlı turşu, tuzlu yerfıstığı kreması gibi. Kimler kullanabilir; 25 yaş üstü diyeceğim. Yazın da kullanılır ama daha az miktarda. TAm bir takım elbise kokusu değil, daha sportif ama klasik giyim tarzına uygun. Parfümün rengi şişesi gibi, pembe kırmızı. Kalıcılık 9

    Saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Bugün uzun süredir yorumlamak istediğim parfümümüz joop homme ile beraberiz. 90'lı yıllarda parfüm testerı'nı bile sıkmanın büyük bir ayrıcalık olduğu dönemin klasiği joop'u 3-4 sipariş önce Eser'den almış ve koku hafızam beni hemen o yıllara götürünce yazmaya karar vermiştim. Kısmet bugüne oldu.

    Önce içerik; Portakal, limon, portakal çiçeği, bergamut ana notalar. Limon keskin ve son zamanların popüler parfümlerinde kullanılan gibi değil. Zaten amalfi limonu olarak geçiyor. Sonrasında bize çiçekler eşlik ediyor. Yasemin'ki bu parfümde alt nota olmasına rağmen burnunuza hep çarpacak, Zambak, tarcın, kakule ve bir de ismini anlamadığım bir çiçek. Kalıcılığı sağlayan, sandal, tonka fauslyesi, paçuli ve biraz da vanilya.

    Bir zamanların klasiği boşuna olmadı joop. Müdavimlerine zengin bir floral( bu terimleri kullanmayı sevmiyorum ama bu parfüm böyle konuşturuyor) havayı meyve sepeti içinde ikram ediyor. Başarılı bileşenler, biraz tadımlık bir esansa dönüşüyor.

    Joop Homme bir ortam kokusu. Zaten içerdiği notalardan bahsedince meyve ve çiçek bahçesi koktuğunu az çok tahmin edebilmişsinizdir. Bu parfümün başarısı az sayılmayacak nota enstrümanını size her noktada hissettirebiliyor olması. Açılış, baskın nota ve kapanış gibi klasik bir betimleme yapılabilir ama Yasemin çiçeği ile portakal çiçeğini ya da zambak ile lemonu zihninizde eşleştirebilir ve gözünüzü kapadığınızda elinizdeki çiçek ddemetlerini kokluyor gibi düşünebilirsiniz ama çiçekler meyvemsi aromada. Tarçın vanilya gibi baskın aromalar denge unsuru gibi. Onları burnunuz ayırmıyor ama koku zenginliğine katkıları var. Kalıcılık sağlayan notalarda ise cömert davranıldığı için joop hep kalıcı bir parfüm olarak bilinirdi.

    Kullanım esnasında Joop'u bol kullanacaksınız. İlk bir saatlik diliminde hafif esintiler sizin bu parfüm mü klasik olmuş dedirtebilir çünkü Eser'in esanslarının başarısı buradan geliyor. Genelde benzer esanslarda daha kokuyu kullandığınız anda ana notaları hisseder, benzer hissini hemen alır ve parfümü de bu şekilde alırsınız. Sonrasında parfüm ya uçar gider ya da çok bayık hallere gelir ve orjinalini bilen zaten koku değişimlerini tadamadığı için 15dk sonra parfümden bir şekilde sıkılır. Eser'de ise nota geçişleri olduğu için, bu parfümün de başlangıcı yumuşak, sonra vurucu, sonra kalıcı şekilde devam edecek. Koku hafif değil ama hafiflikle orta sertlik arasında sürekli gidip gelecek 1 saat sonra. Sonra anlaılacak ki aynı romlar gibi, hafif gözüküp çarpan türden ağır bir koku aslında. Yaşı olanlar bu süreçte eski günlerden burunlarına gelen bu tadı hatırlayacak, genç olanlar da bu parfüm boşuna kült olmamış diyeceklerdir.

    Çiçeksi, meyvemsi bir koku nasıl kış kokusu olur, nasıl gece kokusu olur? Joop yaparsa olur:) Zaten bu parfümdeki çekicilik buradan geliyor. Klasik formatların dışında. Tatlı turşu, tuzlu yerfıstığı kreması gibi. Kimler kullanabilir; 25 yaş üstü diyeceğim. Yazın da kullanılır ama daha az miktarda. TAm bir takım elbise kokusu değil, daha sportif ama klasik giyim tarzına uygun. Parfümün rengi şişesi gibi, pembe kırmızı. Kalıcılık 9

    Saygılarımla.




    Elinize kolunuza saglik enver bey her sabah okunan köşe yazari gibi oldunuz benim icin tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Bugün uzun süredir yorumlamak istediğim parfümümüz joop homme ile beraberiz. 90'lı yıllarda parfüm testerı'nı bile sıkmanın büyük bir ayrıcalık olduğu dönemin klasiği joop'u 3-4 sipariş önce Eser'den almış ve koku hafızam beni hemen o yıllara götürünce yazmaya karar vermiştim. Kısmet bugüne oldu.

    Önce içerik; Portakal, limon, portakal çiçeği, bergamut ana notalar. Limon keskin ve son zamanların popüler parfümlerinde kullanılan gibi değil. Zaten amalfi limonu olarak geçiyor. Sonrasında bize çiçekler eşlik ediyor. Yasemin'ki bu parfümde alt nota olmasına rağmen burnunuza hep çarpacak, Zambak, tarcın, kakule ve bir de ismini anlamadığım bir çiçek. Kalıcılığı sağlayan, sandal, tonka fauslyesi, paçuli ve biraz da vanilya.

    Bir zamanların klasiği boşuna olmadı joop. Müdavimlerine zengin bir floral( bu terimleri kullanmayı sevmiyorum ama bu parfüm böyle konuşturuyor) havayı meyve sepeti içinde ikram ediyor. Başarılı bileşenler, biraz tadımlık bir esansa dönüşüyor.

    Joop Homme bir ortam kokusu. Zaten içerdiği notalardan bahsedince meyve ve çiçek bahçesi koktuğunu az çok tahmin edebilmişsinizdir. Bu parfümün başarısı az sayılmayacak nota enstrümanını size her noktada hissettirebiliyor olması. Açılış, baskın nota ve kapanış gibi klasik bir betimleme yapılabilir ama Yasemin çiçeği ile portakal çiçeğini ya da zambak ile lemonu zihninizde eşleştirebilir ve gözünüzü kapadığınızda elinizdeki çiçek ddemetlerini kokluyor gibi düşünebilirsiniz ama çiçekler meyvemsi aromada. Tarçın vanilya gibi baskın aromalar denge unsuru gibi. Onları burnunuz ayırmıyor ama koku zenginliğine katkıları var. Kalıcılık sağlayan notalarda ise cömert davranıldığı için joop hep kalıcı bir parfüm olarak bilinirdi.

    Kullanım esnasında Joop'u bol kullanacaksınız. İlk bir saatlik diliminde hafif esintiler sizin bu parfüm mü klasik olmuş dedirtebilir çünkü Eser'in esanslarının başarısı buradan geliyor. Genelde benzer esanslarda daha kokuyu kullandığınız anda ana notaları hisseder, benzer hissini hemen alır ve parfümü de bu şekilde alırsınız. Sonrasında parfüm ya uçar gider ya da çok bayık hallere gelir ve orjinalini bilen zaten koku değişimlerini tadamadığı için 15dk sonra parfümden bir şekilde sıkılır. Eser'de ise nota geçişleri olduğu için, bu parfümün de başlangıcı yumuşak, sonra vurucu, sonra kalıcı şekilde devam edecek. Koku hafif değil ama hafiflikle orta sertlik arasında sürekli gidip gelecek 1 saat sonra. Sonra anlaılacak ki aynı romlar gibi, hafif gözüküp çarpan türden ağır bir koku aslında. Yaşı olanlar bu süreçte eski günlerden burunlarına gelen bu tadı hatırlayacak, genç olanlar da bu parfüm boşuna kült olmamış diyeceklerdir.

    Çiçeksi, meyvemsi bir koku nasıl kış kokusu olur, nasıl gece kokusu olur? Joop yaparsa olur:) Zaten bu parfümdeki çekicilik buradan geliyor. Klasik formatların dışında. Tatlı turşu, tuzlu yerfıstığı kreması gibi. Kimler kullanabilir; 25 yaş üstü diyeceğim. Yazın da kullanılır ama daha az miktarda. TAm bir takım elbise kokusu değil, daha sportif ama klasik giyim tarzına uygun. Parfümün rengi şişesi gibi, pembe kırmızı. Kalıcılık 9

    Saygılarımla.




    Elinize kolunuza saglik enver bey her sabah okunan köşe yazari gibi oldunuz benim icin tesekkurler

    Rica ederim, beğenmeniz benim için son derece sevindirici.

    Saygılarımla.
  • Merhaba,

    Yorumları okuduktan sonra sayfaya yaptığım yenilemeden sonra yeni yorum olmayınca, sanki çayım bitmiş de daha yokmuş gibi hissediyorum kendimi.
    Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Gerçekten parfümlerin ne şekilde koktuğu hakkında fikir sahibi oluyorum. En azından bir nebze koku ne kokacak tahmin edebiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.