Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.049
Favori
8.519.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulunduğum yeri değiştirmem gerekiyor bu durumu düzeltebilmem için. Daha önce Aras ile de çalıştım yine aynı sorunlar oluyor. Bunun Mng veya diğerleri ile alakası yok pek hocam. Değiştirdiğimde de aynı sorunlar yaşanabiliyor yani. 3. güne sarkması şubenizden kaynaklanır. Şubeye ulaşması 2 gün sürer Artvin'de bulunduğumdan dolayı. Günde ortalama 20 kargo çıkarıyorum. Haftada 1-2 sorun yaşanması normal, kargolar her zaman sorun..
  • Kesenize bereket hocam teşekkür ederim. Bugün yolluyorum.
  • Eser hocam sanalpazardan sipariş "2398528" kodu ile siparişi geçtim kullanıcı adım "umt_bjk" delux farkı ödendi ordan yazdım burdan da yazayım garanti olsun :)

Creed - Millesime imperial Delux
    Paco Rabanne - iNViCTUS
    Terre D'Hermes
    Victoria's Secret - Very Sexy

3 erkek 1 bayan şimdiden teşekkürler kolay gelsin :)
  • Eser hocam selam,

Creed - Original Vetiver
    Paco Rabanne - iNViCTUS 2 adet
    Paco Rabanne - Lady Million

Ödeme : Enpara dan yapıyorum hemen.

Hayırlı işler.
  • Bosslar geldi dostlar :)
  • Arkadaşlar daha önce Eser Beyden alışveriş yapmadım parfümlerden hangisini önerirsiniz 1 Bay + 1 Delux düşünüyorum teşekkürler :) soft bir koku düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atkiuv -- 6 Ağustos 2015; 16:09:53 >
  • Bende geçenlerde verdiğim siparişler hakkında yorum yapmak istiyorum .

1) TM Black Orchid ( Koku aynı ama kalıcılığını ve fark edilebilirliğini pek beğenmedim .
    2) Jean Paul ( Orjinalini uzun süre kullandığım parfüm kokusuda gayet iyi olmuş benzemiş . Kalıcığı hakkında pek yorum yapmak istemiyorum çünkü orjinalinde çok büyük bir kalıcığı yok .
    3) Diesel Brave For Live Tattoo ( Kalıcığı çok iyi ve fark edilebilirlik seviyesi tavan . Ama herkesin kırmızı meyve aromalı parfümü seveceğini sanmıyorum . Bence kışın kullanımı çok daha iyi uygun olacaktır .
    4) Spice Bomb ( Pek kokusunu sevdiğim söylenemez biraz ağır ve şekerli tarçınlı hemen hediye ettim . Orjinalini kullananlarında araştırmalarımdan sonra parfüm hakkında pek iyi yorum yapanlarınada rastlamadım .

İyi bir satıcı üşenmeden her türlü sattığı ürünler hakkında yardımcı olmaya çalışıyor . İyi çalışmalar
  • eser kardeşim kargom geldi muhteşem kokular hepsi de pi gerçekten 10 numara orjinali kadar yakıcıcreed e bayıldım muhteşem bir kokuymuş eline sağlık boss da gayet güzel kardeşim.en yakın zamanda görüşmek üzere hayırlı satışlar
  • hayırlı satışlar bende ilk defa denemek amacıyla sanalpazardan 1 adet almak istiyorum calvin klein ehpruio (yazamadım ama siz anladınız ) nasıldır çok parfüm kullanan biri değilidim özellikle son zamanlarda kullanmaya başladım 2 -3 aydan beri bana bunu önerirmisinz farklı öneriniz varmı?
  • Aldıklarım
    1- Creed Original Santal ( Yaz kış gideri var çok iyi )
    2- Creed Original Vetiver ( Yazın iyi gider güzel )
    3- Nicos - Sculpture ( Yaz için almıştım zaman vereceğim )
    4- Armani D'Aromes ( Buda çok güzel )

Dekantlar : Vip men ( hoş parfüm )
    Channel Allure ( bay bay )

Eser beye emeği için yürekten teşekkürler bu zamanda böyle esnaf samanlıkta iğne arkadaşlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 6 Ağustos 2015; 18:34:53 >
  • 6 Ağustos MNG kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve Selamlarımla,
    Eser.

HS840486 06/08/2015 AHMET E
    HS840774 06/08/2015 GÜNER E
    HS841159 06/08/2015 OZAN A
    HS841633 06/08/2015 İBRAHİM A
    HS842106 06/08/2015 İSMAİL A
    HS842475 06/08/2015 MEHMET T E
    HS842898 06/08/2015 EMEK Y
    HS843210 06/08/2015 TOLGA C
    HS843682 06/08/2015 ERHAN G
    HS844264 06/08/2015 YASİN U
    HS847043 06/08/2015 ÜMİTCAN T
    HS847804 06/08/2015 CİHAT Ç
    HS848188 06/08/2015 TUNCAY D
    HS848497 06/08/2015 MAHİR C A
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

Burberry London nasıl bir parfüm kullanan var mı?

Hocam Burberry London tarçın ağırlıklı, 30 yaş altı için şık giyime gidebilecek bir beyefendi kokusudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

hayırlı satışlar bende ilk defa denemek amacıyla sanalpazardan 1 adet almak istiyorum calvin klein ehpruio (yazamadım ama siz anladınız ) nasıldır çok parfüm kullanan biri değilidim özellikle son zamanlarda kullanmaya başladım 2 -3 aydan beri bana bunu önerirmisinz farklı öneriniz varmı?

Hocam Euphoria'nın testeri vardı, sürekli o kokuyu kullanan bir arkadaşa hediye ettim ve kokunun benzediğini söyledi. Bu kokuyu seviyorsanız Abercrombie&Fitch-Fierce kokusunu da beğenebilirsiniz.

• Eser Bey tatlı birkaç koku önerebilir misiniz :)
  • Tom Ford Black orchid sipariş verdim bakalım göreceğiz teşekkürler
  • Atkiuv kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Vanilyalı boss
    Invictus
    Diesel tattoo
    Lacoste essential
    Rochas men

• Black orchid e ne diyorsun hocam ? Kötümü seçtik
  • Kifflom kullanıcısına yanıt
    Kötü olsa neden satayım :) Kaç tane parfüm önerebilirim ki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kifflom

Black orchid e ne diyorsun hocam ? Kötümü seçtik

Eser den Yaklaşık 15 tane parfüm denedim, black orchid iki favorimden biri, ama yaz kokusu kesinlikle değil.

• Carsamba verdigim siparisler bugun elime ulasti 2 gun kargo suresi normal diye dusunuyorum. Acikcasi bu kadar ozenli bi kutu beni sasirtti :) 2 adet de tester koyulmasi hos olmus.
    Zaten beyfendinin ilgisi , her soruya aninda donusleri yeter :) parfumllerden hugo bossu ozellikle merak ediyordum denedikce yazacagim. Tekrardan tesekkur ediyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.