Bildirim
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2435. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Tutaste kullanmadım hiç Spicebomb.O yüzden yorum yapamam malesef
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tom Ford Black Orchid ne zaman gelir hocam? -
Cumartesi, gecikirse en kötü ihtimalle pazartesi hazır hocam.quote:
Orijinalden alıntı: sahankazim
Tom Ford Black Orchid ne zaman gelir hocam? -
YSL BLACK OPIUM var mıdır -
Peki The Scent'ten haberler var mı Eser Abi? :) -
-
Kış icin 4 tane parfüm tavsiyesi alabilirmiyim ?
abi dekant olarak çeşitlilik gelecek mi prive dan ziyade? denemek istediğim çok koku var bulamadığım.
3 ml 5 ml 10 ml :)))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esalvarci -- 9 Aralık 2019; 15:32:1 > -
Mustakil_Yazar @
Mevcut hocam. Konumuzun 1. sayfasından listemize göz atabilirsiniz.
CihangirCanavarı @
Kesenize bereket teşekkür ederim
lizardcr @
1 hafta sonra listelenmiş olur. Biraz daha beklesin. -
Extreme versiyonunu denediniz mi hiç? Benim en sevdiğim kış kokularından spicebomb ama extreme çıktıktan sonra hem forumlarda hem de youtube videolarında ilk versiyon yerine direk extreme versiyonu tutuluyor. Extreme versiyonu daha tatlı bir koku, baharat daha az hissediliyor, ben ilk versiyonunu daha çok seviyorum sizin görüşünüzü de merak ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Günün Parfümü:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de edt yani ilk versiyonu daha çok seviyorum.Extreme önerilmesi biraz performans odaklı.Bana edt performansı yetiyor.Koku güzelliği her zaman öncelik.
Yaşınızı bilmiyorum ama risksiz genel beğeniye uygun herkesten övgü alabilecek 4 tane koku yazacağım
1-) hugo boss bottled intense
2-) dolge gabbana the one
3-) armani stronger with you
4-) paco rabanne invictus
Konu ile alakasız olacak ancak bu konudaki arkadaşların bilgisine çok güvendiğim için soruyorum. Aşağıdaki linkte bulunan hesap orjinal parfüm sattığını söylüyor. 3 şişe 269₺.
Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
www.instagram.com
miisskookuu (@miisskokumm) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/miisskokumm/?igshid=qarkk94pm11d
Mantıklı düşününce sizce mümkün olabilirmi ?quote:
Orijinalden alıntı: andryoit
Konu ile alakasız olacak ancak bu konudaki arkadaşların bilgisine çok güvendiğim için soruyorum. Aşağıdaki linkte bulunan hesap orjinal parfüm sattığını söylüyor. 3 şişe 269₺.
Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
https://www.instagram.com/miisskokumm/?igshid=qarkk94pm11d
Adamın 6k takipçisi olunca garibime gitti. Paylaşımların altına da 1 tane olumsuz yorum olmamış. Herhalde herkes aldığı şeyi orjinal sanıyor. İlginç
Lancome - iDole [LDL] Listemizde...
Creed Erolfa'yı da birazdan ekliyorum. -
-
Tutasteden alip orijinal şişesine boşaltiyorsa orijinal sanmalari çok normalquote:
Orijinalden alıntı: andryoit
Adamın 6k takipçisi olunca garibime gitti. Paylaşımların altına da 1 tane olumsuz yorum olmamış. Herhalde herkes aldığı şeyi orjinal sanıyor. İlginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X