Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2396. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23942395239623972398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sth acilis burda cok okudum kuflu su sandik agac kabugu fln diyenler de oldu ben tam manasiyla cam sakizina benzettim ya da yas cam kozalagi aynen baslangicta boyle kokuyor sth

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir de eser agabey herod ile chanel allure sport stoga girer mi tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 18 Kasım 2019; 18:44:11 >
  • Takas için verebileceğim parfümler;

Amouage - jubilation 25
    Issey miyake - leau d’issey
    Nautica voyage
    Tom ford - grey vetiver

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki arkadaşın yazdığı
    Armani Mania ve

Nautica Voyage nasıldır.

Hafif olsun istiyorum çok kalıcı olmasa da olur.Ağır ve rahatsız edici olmasın.Kardeşim trendyol üzerinden şu iki parfümü almış :

Aqua di polo grand paradıso
    Aqua di polo dolcedorma

İkisi de çok ağır ve iğrenç geldiler bana.

Bu linkteki ürünü severek kullanmıştım.Bu tarz bir ürün önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht5382 -- 18 Kasım 2019; 20:5:48 >
  • Arkadaşlar herkese selam, Tom Ford oud wood kullanan var mı?(Eser kozmetik) Kalıcılık konusunda nasıl? Bilgi ricasıyla.

Edit: Dayanamadım mini ürünlerden aldım, umarım beğeneceğim ve paraları Eser kozmetiğe gömüp güzel güzel kokacagım.

Sipariş no: 461NO3491W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 18 Kasım 2019; 21:10:16 >
  • yurtiçi kargo uygulaması yüklerseniz, kargoya verildiğinde bildirim geliyor.
  • BVLGARI AQVA AMARA

Parfümör:Jacques Cavalier
    Yıl:2014
    Menşei:İtalya
    Mevsim:İlkbahar-Yaz
    Zaman:Gündüz

Bugün İtalyan bir tasarımcı firma olan Bvlgari ‘nin üretimi durduktan sonra adeta karaborsa satılan,çevresinde büyük bir hype rüzgarı oluşturan Amara ile beraberdim.

Aqua serisi benim için “eh işte” diyebileceğim bir seri.Serinin hiç bir parfümü beni etkilemeyi başaramadı.Amara ‘yı ise daha önce Eser ‘in listesinde olmadığı için iki farklı firmadan kullanmak zorunda kalmıştım.İlki kullanamayacak kadar kötü adeta burun tokatlayan tarzdaydı ve çöpü boyladı.İkincisinde ise dip notada yer alan olibanum abartılarak verilerek performans artışı amaçlandığı için benzerlik düşüktü.Tutaste versiyonu ise işte bu dedirtti.

“Amara” kelimesi italyanca “acı su “anlamına geliyor.Gerçekten parfümü üzerime sıktığımda bu hava ile karşılaştım.Bu havayı veren açılışta acı bir şekilde verilen mandalina ve sucul notalar.İlerleyen dakikalarda ise sucul hava azaldıkça yerini neroli dolduruyor.Parfüm neredeyese hiç değişmeden Mandalina-Neroli ve sucul eksende kokuyor.Suculluk minimum seviyede.Eğer sucul bir parfüm arayışındaysanız Amara aradığınız parfüm değil.Ancak Mandalina-Neroli kombosunun oldukça güzel koktuğunu söylemeliyim.Daha kullanır kullanmaz övgü almayı başaran bir hınzır Amara.Oldukça maskulen ve karakterli bir havası var.İlkbahar ve Yaz’a daha uygun olsa da sınıfındaki bir çok parfümden güçlü yapısı ile dört mevsime ayak uydurabilecek bir parfüm.Beni etkilemeyi başaran tek Aqva üyesi diyebilirim.

Sonuç olarak ondan çok şey beklemezseniz rahatlıkla sevebileceğiniz bir parfüm Amara.Derin ve kompleks bir yapısı yok ve basit bir parfüm.Ama konu övgü almaksa cephanede bulunması gereken,hem hafif olsun hem çok koksuncuları tatmin edebilecek yapıda.

• Costume National scent intense kullanan var mı?
    Aslında costume national homme baktım ama yok. Bir arkadaşta çok beğendim bu kokuyu.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Aqva serisi benim parfüm hobisine başlarken çok etkilendiğim bir seriydi. Hala yazın bütün parfümler bir yana aqva pour homme bir tarafa. Flankerlerinden aqva marine gayet başarılıyken uzun kullanımda baymaya başlıyor maalesef. Atlantiqve yine ambergris/ambroxan temalı parfümlerin içinde bence sauvage dan sonra ki en başarılı ürün.

Ancak Amara için ayrı bir parantez açmak lazım. Yine belki uzun kullanımda kişiyi yorabilir ancak yazın kullanılabilecek en güzel parfümlerde ilk 3 e oynar. Genel beğeniye bence gayet uygun. Kalıcılık olarak herkesi fazlasıyla tatmin edecektir. Orjinaline benzerliği ise muazzam olmuş.

Benim puanım 9/10 abi

• mtoyanik kullanıcısına yanıt
    Marine beni de baydı gerçekten.Tamam en sucul olan o bravo da sıktı yani.Atlantique zaten keşke almasaydım dediğim iki parfümden biri (diğeri Dior Homme Sport).Evet ilk Aqua hala giderli ama işte:)Amara iyi ama,hakkını vereyim:)

Aventus’a benzer bir hissiyatı var.Kullananı güçlü ve özgüvenli hissettiriyor.Tabii ki koku olarak uzaktan yakından benzemiyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 18 Kasım 2019; 21:9:42 >
  • Takaslıktır;

%40 Guerlain - iDeal [iDol]
    %90 Roja Dove Danger [Dove]
    %90 CH MEN Prive [CPrv]
    %95 La Nuit de L'homme [YSL]
    %75 Burberry Classic [BRB]
    %60 Dior Sauvage [SVG]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phileo Sophia_ kullanıcısına yanıt
    Valla bende mevcut orijinali 4 saati görüyorum. Kaldı ki Fragrantica'da da performansı için uzun ömürlü denmiş bir parfüm bu. 2013 için bir şey diyemem tabii
  • TAKASLIK :

Maison Margiela - FirePlace[Fire]

Xerjoff - Alexandria ll [Alex]

İki parfümde maksimum 3 fıs sıkıldı
    Koku kalitesi gayet güzel fakat bana pek uymadı

Takas İzmir içe elden diğer illere Kargo şeklinde halledebiliriz

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Bana biraz savajın limonlusu gibi geldi içeriğinde ambroxan yok ama sanki var gibi

• castelan C kullanıcısına yanıt
    Yorumda kaç kere paylaşıldı, birkaç gün önceye giderseniz görürsünüz

• Arkadaşlar dior sauvagede hangi versiyonunu önerirsiniz edp mi normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 19 Kasım 2019; 3:16:22 >
  • Eser bey öncelikle hayırlı bol kazançlar. Hugo - Energise adlı parfümü üretmeyi düşünüyor musunuz ? Lütfen üretin çünkü
  • Günün Parfümü: Straight to Heaven by Kilian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 19 Kasım 2019; 10:47:14 >
  • ofee kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sıra çok gelenler biraz yordu. Aklımda kalsın bir dahaki arayışta ilk bunun ile ilgileneceğim.

Armani Nuit 1 ay sonra gelecek 25 tl
    Memo irish leather 1.5 ay sonra gelecek 50 tl
    Montale sandal wood 1 ay sonra gelecek 25 tl
    Hugo boss scent (düz) 2 hafta sonra gelecek 25 tl
    .. Şurada unuttuğum bir şeyler daha olmalı. Editlerim sonra.

kısa süre içerisinde gelecek bayan kokuları. hepsi 25 tl

Burberry for her
    Pure musc for her
    Amor amor
    Lancome idole

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 19 Kasım 2019; 11:2:43 >
  • 
Sayfa: önceki 23942395239623972398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.