Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69.959
Cevap
2.046
Favori
8.529.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Axe africa listede adı geçmeyen guzel parfumlerden.

Bir zamanlar axe deodoranti için çok popülerdi kızları cok etkiliyor vs diye bahsediliyordu. Uretimi bitince çıldıranlar falan olmuştu

Tutaste versiyonuda zaten kokuyu birebir yapmış. Sonbahar ve kış icin gayet uygun. Tatlı(vanilyamsı) ve baharatli bir koku olmasina karşın bayici degil hatta balsamik bir yapida. Bu bakimdan gayet guzel.
    Oneririm, genel begeniye uygun. Risksiz ve işini yapan bir parfum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 23 Ekim 2019; 19:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Armaf kullandim ve sattim. Gercekten cok abartilan bir parfüm. Açılışı zaten aventusla ilgisi yok.Genel olarakta cok başarılı bir kopya değil bence. Ben nirvanayi daha cok begeniyorum armafa gore kesinlikle.

• Casanova, havane, wonderwood ve layton son aldigim parfumler. Oncesinde de bilmediklerimden oudwood ve gumin almistim. Denemeler suruyor. Gumin gunluk kullanim icin sakiz tarzi koku veren ama temelde yine gunumuz modasina uygun invictus esintileri tasiyor.

Su anda chergui'yi daha gecen olmadi bunu soyleyebilirim. Layton guzel ama herod abisinin kalitesi bir baska. Wondewood ve oudwood arasinda tercihim oudwood olur gibi. Casanova ve havane'i su anda ayristiracak kadar hatirlayamiyorum ve benim icin problem burada basladi. Eger yaşlanmadiysam Eser'in her yeni parfumu zihnimde iz birakirdi, 1 saatte yorumlayabilirdim. Sanirim listeye yogun taleple yeni giren parfumler benzer onceden listede yer alan esanslari da dikkate aldigimizda zenginlestirmeden algi dagitici olabiliyor. Mesela sauvage edp sauvage ve sauvage parfum. 3'u de listede olacak ama asil hava katacak degisiklik parfum versiyonu ya da klasikciler icin sauvage olacak. Eser'in nişleri listeye girerken Eser kriterlerinden gecip geliyordu. Yani o nis alindi mi ve koku kisiye uygunsa vazgecilmez olacaklardan secilirdi. Benim nacizane tavsiyem listede o da bu da olsun derken nis tavsiyelerinde biraz dikkatli olmak. Listeye aventus 5 versiyon giriyor cikiyor hala daha menun olan olmayan var. Eseri de burunlari da bu kadar yormaya gerek yok aslinda. Bu dediklerim belki bircok kullanicin hosuna gitmeyecek ama eski kullanicilar muhtemelen konuya farkli acidan bakacaklardir.

Saygilarimla.

Elimdekiler

Lancome Hypnose (Bayan)
    Peo
    Kilian - Moonlight in Heaven UNiSEX
    Visa
    Killian - Love
    CH Men
    Jean Paul Ultramale

4 tanesinin kutusu mevcut. Diğerleri kutusuz. Çoğunu geçen sene kış aylarında almıştım. Kapalı kutuda dolap içinde muhafazadır. Neredeyse hiç kullanılmadı.

aradıklarım,

Armani Black Code
    Tiziana Terenzi Kirke
    Creed Virgin Island Water
    Bvlgari Aqua Marin
    Issey Miyake

Mümkünse son 1 yıl içinde alınmış çok az kullanılmış olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 23 Ekim 2019; 20:42:58 >

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Armaf kullandim ve sattim. Gercekten cok abartilan bir parfüm. Açılışı zaten aventusla ilgisi yok.Genel olarakta cok başarılı bir kopya değil bence. Ben nirvanayi daha cok begeniyorum armafa gore kesinlikle.
    Nirvana almadan önce Eser hocam armaf 'tan iyi değilse seve seve iade alırım demişti. Hakkaten dediği gibi CDNI 'den 3 gömlek üst bir koku Nirvana.

Bi kaç sayfa öncesinde lady killer bir koku sormuştu arkadaşın biri Axe Africa der susarım. İyi hatırlattın hocam.
  • Gece'nin parfümü Back to black. Kolay sevilebilir bir parfüm olmayışı benim için onu daha değerli kılıyor, şuan burnumda Bal ve tütün dans ediyor. Muazzam kaliteli bir koku. Zor kokuları sevenlere tavsiyemdir. Kalıcılık ve farkedilirlik kısmından geçtiğimiz günlerde bahsetmiştim (:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eser hocam, laura biagiotti - roma uomo kendisi efsaneler efsanesi fakat pek bilinmeyen bir kokudur. bir zamanlar listede varmış herhalde, lütfen geri getir yalvarıyorum. üstüne uğraşırsan harbi diyorum aventus gibi tutaste efsanesi olma potansiyeli var.

@EserKozmetik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA -- 23 Ekim 2019; 23:2:56 >
    Back to black sıkan için ızdırap gibi ama dışarıdan koklayana ise muazzam bir parfüm. Aldığım parfümü askerime hediye etmiştim çocuğun geçtiği yerleri bırak bulunduğu açık havada bile çok güzel bir koku hakim oluyor.

• ВAВA @

Hocam şu sıra ilgilenemem sanırım ama ileride bakacağım söz.

Bir de tavsiye istiyorum lütfen; TF grey vetiver denedim. Baştaki keskinlik hoşuma gitmedi ama sonra gelen sabunsu koku güzeldi. Böyle portakal çiçeği-sabunsu temizlik hissi veren ferah ne önerirsiniz?

• kirikli kullanıcısına yanıt
    Givenchy insense ultramarine aradiginiz koku.Buram buram temizlik kokar

Gsm: 0541 571 60 80
  • kirikli kullanıcısına yanıt
    Armani daromes, bitaz daha aci pottakal sculpture, veya versace dylan blue. Bvl, dunill desire blue, creed wiv de limonsu temiz kokulardir.

Saygilarimla.

Orijinalden alıntı: BABA

eser hocam, laura biagiotti - roma uomo kendisi efsaneler efsanesi fakat pek bilinmeyen bir kokudur. bir zamanlar listede varmış herhalde, lütfen geri getir yalvarıyorum. üstüne uğraşırsan harbi diyorum aventus gibi tutaste efsanesi olma potansiyeli var.

@EserKozmetik
    Çok nostalji kült kokuda yerden yere vururlar performansını gider mi emin değilim tek hatırladığım narenciye koktuğunu meyve suyu gibi kokuyordu :D D'Aromes'i anımsatıyordu emin değilim.

edit : çok eski hafızamda böyle kalmış saydırmayın vay böyle değildi diye uyarayım şimdiden :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 24 Ekim 2019; 2:20:4 >

• Günün Parfümü:Bvlgari Aqva Amara (dekant)

• 
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.