Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.048
Favori
8.526.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s3rhatt

Teşekkür ederim yorumlarınız için. O zaman bir iki kör alış daha yapayım, olmazsa onunla devam ederim :)

Hocam listedeki en güzel amber kokusudur..Ama başka kokular da deneyin :) Ben de alıcam ambre nuit..Favorilerimdendir
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Onları da en kısa zamanda deneyeyim o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oda kokumuz listemizde.

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun Eser. Evler, ofisler yeni harika bir koku ile tanisacak demek ki.

Saygilarimla.

• Eser kardeşim az önce sipariş verdim, istediğim parfümleri yazdım ama buradan da yazayım. Midnight Poison vardı, kaldırdın mı onu? Listede göremediğim için Poison Girl'den 2 adet istedim.

1 adet Dior - Hypnotic Poison [PSN],
    2 adet Dior - Poison Girl [PGR],
    1 adet Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]

Hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Merhaba sağolun hocam. Mesaj attığım anda yazmışsınız o yüzden simdi fark ettim. Şimdilik planda yok.

Düşündüğüm 2 koku var.

Hermes Nil
    DG Pour homme

Kesin değiller ama bunlardan sonra liste daraltmaya gideceğiz. 3-4 ay sonra kesinlikle talebinizle ilgileneceğim.

Hermes nil kesinlikle olsun daha öncede sormustum 1 yıldır bekliyorum :)

• Teşekkür ederim abi :) Çok güzel koku. 1 tane daha gelecek yakında.

-----

Pis@gor

Onu kaldırdım abi. Yarın kargoluyorum teşekkür ederim.

----

venüsexpress

Nil kesin olarak listeye girecek. Sadece maddi konulardan dolayı biraz bekletiyorum.

Jubi özellikle, wanted vs biraz zorladı şu sıra.
  • Bugun body kourus ile beraberdim. Acikcasi joop ve armani stronger with you gibi guclu esanslarin ardindan denedigimde zayif ve sonuk gibi gelmisti. Di'li gecmis zaman kullanimindan sanirim fikrimin degistigi belli olmustur:)

Ne hissettiriyor? Kokuyu nota nota ayirmak bana cok zor geldi. Birlesik halde ise tanidik, yormayan, insani huzurlandiran, sempatik bir esans. Dogal bir kokusu var. Eger icerigine bakmasam bu parfumde okaluptus, adacayi, benzoin, tutsu var diyemem. Disa vurumu cok yuksek degil gibi ama ice donuk bir parfum de degil.

Kimler kullanir? 20 yas ustu herkese gider. Tahminimce grey vetivieri sevenler bu parfumu de severler ancak vetiviere gore daha sonumlenmis bir esans.

Ne zaman kullanilir? Yaz kis, gunluk kullanimnicin ideal. Takim elbiseyye biraz hafif gelse de eldekibtek parfum buysa kullanilir.

Kalicilik ve farkindalik? Tarzina gore oldukca kalici ama listenin demirbaslari gibi yapisan cinsten degil. Tahminimce bir sonraki giyiste kiyafetin uzerinde tatli bir esintisi de olur.

Bu parfumu paket olustururken 4. Veya 8.yi bulamayanlar kor alim olarak deneyebilirler. Alan severek kullanir.

Gelelim her zaman ki Eser yorumuna, cok guzel dengelenmis bir parfumu bize sunmus Eser yine. Ne hafif ne agir ki tahminimce bu parfumun terazisi hassastir. Eline saglik.

Ikinci parfumumiz ne zamandir yazmak istedigim joop. Joop'un bende soyle bir ozelligi var. Sene 99, Ankara'da karanfil sokagin yuksel ile kesistigi bolumun mesrutiyet caddesine bakan tarafinda doldurma parfum yapildigi soylenmisti. O zamanlar blue jeans ve davidoff kullanan ama her alista butcesi sarsilan bir ogrenci olarak adresin bulundugu oasaja gittik. Listeden direk joop sectim. Fiyati tam hatirlamiyorum ama icine iki kat fazla esans koydurarak birax daha fazla ucret odedim. Mayis gibi aldim. Ehliyet sinavina girdim haziranda o sirada 1 hafta hastanede yattim. Altinovaya yazliga gittim ve temmuzun sicaginda bu parfumu kullaniyorum. Tabi fazla parfumden dolayi cildim yag icinde kaliyor. Koku tam bir felakete donusuyor. Nota hak getire sadece ana nota saatlerce yagli bicimde kokuyor. Sonrasinda irjinal oarfum haricinde hicbir parfum denemedim bile yagli yapisindan dolayi. Eserle tanistiktsn uzun sure sonra bir joop denemesi yaptim. Tabi Eserin esans notaliydi ancak benzerlik konusunda ufak tefek kirikliklar vardi.

Gecen hafta yenilenen Joop'u Eserin de bu sefer tamam demesi ile hemen aldim. Tek kelime soyleyecegim; mükemmel. Genclik hatami bir anda sildi bu parfum. Uzun uzu joop notasi yazmayacagim ancak su anki joop orjinalinden farksiz(cok uzun zaman oldu orjinalini deneyeli reformule olduysa bilmiyorum), febkalade bota gecisi yapan, diplerdeki kokuyu bile hissettiren yapida. Bu joop siralamada bende uzun yillar yer eden lavanta temali Vakko'nun yerini aldi. Joop bittikce yenilenecek klasiklerim arasinda olacak. Vakko'nun bendeki yeri farklidir ve bircok kullaniciya onermisimdir. Hatta Eserden en cok aldiklarimdan biridir. Bu acidan 25 yas ustu klasik severler muhakkak denesinler. Armani atronger with you invictusun yerini almisti, joop Vakko'nun. Eline saglik Eser.

Yukarda bir arkadisimiz Azzaro Wanted invictus tarzi demis. Bence cok hakli. Parfumu denedigimde direk invictusun basarisindan esinlenmis bir parfum demistim. Listeye gelirse 3 tane ayni tarz parfum olacak. Gecen gun dedigim gibi moda parfumler de listede yer almali ve denenebilmeli. Bu kapsamda 3 benzer parfumun olmasinda bir sakinca yok ama alacaklarin burunlarinin 3 parfumu ayiracak hassasiyeti yoksa alternatif denemelerinin ek bir faydasi olmayabilir. Armani srtronger with you da ben de invictusun yerini aldi.

Son parti parfum alisverislerim yeni esanslara dolabimda yer acma bakiminda hem yararli hem de heyecan verici oldu. Eser guzel secimlerle bize bu imkani sagladi.

Saygilarimla.

• Cdg gelicekmi hocam tekrar ona göre nil le birlikte bekletiyim diğer siparişleri :)

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    venüsexpress V kullanıcısına yanıt
    Eline emeğine sağlık abi teşekkür ederim. Güle güle kullan.

------

Nil, CDG, Dior homme / Jubi çıktıktan 1 ay sonra gelirler.
  • Moonlight heaven creed wiwe benziyo mu wiw var elimde alsam bi farklılığı olur mu

• Tarz olarak benziyor hocam ikiside hindistan cevizi alt yapısıyla kurulmuş meyveli bir koku. Viwde misket limonu baskın moonlightta mango baskın meyvelerde

tarafını seç

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam parfümleri aldım hediyeler için de teşekkür ederim :)

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsunlar hocam güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

Moonlight heaven creed wiwe benziyo mu wiw var elimde alsam bi farklılığı olur mu

wiv daha keskin kenarları olan bir parfüm. Moonlight daha yumuşak ve meyvamsı. WiV de önce lime (Ki lime kadar hafif değil aslında) ile açılıyor akabinde hindistan cevizine geliyor. Öyle de bitiyor. Moonlight ise karışık mevya suyu gibi başlayıp (Mango) onla bitiyor çok çok çok derinden hindistan cevizi alır burnunuz belki de almaz bile.
  • Arkadaşlar bugünlük bu mesajım itibarı ile gelecek siparişler yarın kargolanacaktır. Lütfen mesajı dikkate alarak siparişlerinizi geçin.

• Royal vintage tarzı odunsu aromatik böyle hem klas hem ferah tarzda parfümler önerebilirmisiniz

• Bugün prada l'homme kullandım arkadas ortamında muhabbeti gecince eser bu parfumde döktürmüş. Orjinal hissiyatı veriyor baharlik ve ofis ortamina uygun hafif ve tatlı bir koku. Tatlı kokuları cok sevmem ama prada gayet yumuşak hafif ve centilmen kokuyor :)

• Aras kargo 21 Şubat takip kodları:

www.araskargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgilerimle,
    Eser

KAMİL A 8191885986665
    ERMAN K 8191885985230
    ARİF K 8191885991675
    SERHAT A 8191885997403
    MUHARREM D 8191886000356
    EMRE E 8191885975487
    RAMAZAN H 8191885998709
    ÖZCAN A 8191885994235
    HÜSEYİN E 8191885988024
    MURAT Y 8191885984431
    İBRAHİM B 8191885983368
    BARIŞ B 8191885981780
    HASAN T 8191885980723
    DORUKHAN S 8191885999029
    YONCA A 8191886002620
    ALİ R Ş 8191886003323
    CELAL Ş 8191886005232
    LEYLA A 8191885996273
    TURGAY U 8191886001892
    ONUR Y 8191885992876
    HASAN D 8191885989296
    ERCAN N 8191885982095
    FATİH G 8191885990895
    GÖKSEL C 8191885993086
    HAYRETTİN K 8191885995838
    BAHADIR Y 8191885979674
    GÖKHAN İ 8191886004730
  • Xerjoff Mefisto ile bugun beraberdim. Parfum hakkinda yorum yapamadim cunki bende ektra bir etki olusturamadi. Sanirim son denemelerimde cok begendigim parfumler olunca biraz sanssizlik yasadi. Biliyorum ki bircok mudavimi olan bir parfumdu. Icerigine baktigimda sevdigim, gul, iris ve lavanta biraradaydi. Turunc limon aromalari da favorilerimdendir ama zevkler devreye girince arada cikiyor burnumla uyusmadi.

Simdi listedeki yenileri de lacoste white haricinde denemis olduk. Gozumuz arkada degil, yenileri bekleyecegiz.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.