Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
69.709
Cevap
2.051
Favori
8.321.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkesin bayrami kutlu, bayramin guzel anilari ise Eser'in parfumleri kadar kalici olsun.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Eser bey ile yaptığım alışverişler sonucu denediğim ve kullandığım ürünlerin bende bıraktığı izlenimleri sizle paylaşma ihtiyacı duyuyorum en azından alışveriş yapacak arkadaşlar için biraz fikir oluşturabilir. Baştan uyarıyım bu parfümlerin sadece bende bıraktıkları izlenimlerdir kişiden kişiye göre değişebilir.

    Tutaste - Peony : Bu yaz için favori kokum oldu diyebilirim. Baymayan ve erkeğe gidebilecek çok hoş bir çiçek kokusu. Bana damla sakızını andırıyor. Bu parfümü sıkıp damla sakızlı kahve içince ayrı bir keyif alıyorum. Kalıcılığı fena değil ve koklayan diğer kişilerden çok olumlu yorumlar aldım.

    Chanel - Allure homme SPORT : Benim sevmediğim tarzda bir koku olduğu için pek yorum yapamıyacağım zaten arkadaşım için aldım.

    Abercrombie & Fitch - Fierce : Ağır bir koku bu nedenle yaz kullanımına bence uygun değil. Yeni aldığım bir parfüm ama ilk izlenim olarak beğenmedim benlik bir koku değil.

    Bvlgari - AQVA : Tester olarak geldi. Yaza uygun gibi baymayan bilindik bir koku. Ancak bende yapay bir izlenim bıraktığı için pek sevemedim

    Armani - Black Code : İlk kullanımda beğenmeyeceğiniz ama üstünden 30 dk sonra geçtikten sonra ayrı bir havası olan değişik bir koku .Orjinalini yıllarca kullandım ama onla yakından uzaktan alakası yok bence kendine has bir ürün. Genel olarak güzel kullanabilecek bir koku ama bende ucuz parfüm hissiyatı uyandırıyor. Yaz geldiğinden beri hiç kullanmadım nerdeyse.

    Hugo Boss - Boss (Vanilyalı) : Bu cidden değişik bir koku. Vanilyanın yumuşaklığını iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Ne çok bayan ne de kendini belli etmeyen tam kararında bir parfüm bence. Hem yaz hem kış için güzel oluyor. Bu parfüm ile ilgili ayrı bir anektot açmam lazım. Bu parfümü istisnasız herkes çok beğeniyor. Bayılıyor hatta en az 7 8 arkadaşıma ısrarları üzerine Eser beyden onlar için almak zorunda kaldım ve bu arkadaşlar sadece erkek de değil. Bende yarattığı etki olarak vanilya kokusunun yumuşaklığımı iliklerinizde hissediyorsunuz iyi güzel ama yarattığı his premium değil. Ancak siparişleriniz de daha önce denemediyseniz listenize eklemelisiniz.

    Kilian - LOVE Don't be shy : Unisex bir parfüm olmasına rağmen bence genel olarak bayanlara daha uygun bir parfüm. O nedenle hiç kullanmadım sayılır muhtemelen bir arkadaşıma hediye ederim.

    Paco Rabanne - BLACK XS : Daha birkaç gün önce elime geçti ama gayet güzel bir koku. Parfümü sıktıktan bir süre sonra arkadan gelen yeşil elmayı andıran bir kokusu var ki benim çok hoşuma gitti. Kalıcılık olarak da fena değil.

    Paco Rabanne - iNViCTUS : Bilindik bir koku daha. Eser beyden almış olduğum en kalıcı parfümdür kendisi. Sportif bir çağrışımda bulunan güzel bir ürün. Genel olarak arkadaşlarım da beğeniyor. Listeye eklenebilir garanti kokulardan birisi.

    Carolina Herrera - CH MEN Prive : Geçen kış favori parfümümdü kendisi. Kendine has sert fresh ama güzel bir tonu var. Kalıcılığı ve etraftan aldığım yorumlar da çok iyiydi. Tavsiye ederim.

    Dior Homme intense : Yeni aldığım parfümlerden birisi daha. İlk sıkışta ayrı bir süre geçince de ayrı bir his bırakıyor üstünüzde. Güzel bir ürün ama daha detaylı olarak kullanamadım. Kalıcılık olarak güzel.

    Gucci - Guilty intense : Arkadaşıma aldım. Denemek için sıktığımda çok ağır ve bana hitap etmeyen yapay bir koku gibi geldi. Ama parfüm biraz süre geçip kendini bulunca çok hoş bir kokusu oluyormuş. Biraz ağır yaz için pek uygun değil gibi ama genel anlamda güzel parfüm.

    Prive no.1 ( Creed Aventus ) : Çok güzel parfüm ilk sıkışta ki ton ile sonradan arkadan gelen ananas kokusu çok hoş. Yaşattığı premium hissi de gayet yerinde ama kalıcılık konusunda tensel bir sorun galiba pek iyi değil gibi. Gene de şiddetle tavsiye ederim deneyin beğeneceksiniz.

    Nasomatto - Black Afgano : Aşırı ağır bir parfüm. Günlük kullanıma uygun değil. Özel davetlerde takım elbise ile güzel gidebilir. Şimdilik kullanma fırsatı bulamadım. Kalıcılık olarak baya iyi.

    Victoria's Secret - Bombshell : Bayan bir arkadaşıma aldım oda bende çok beğendik. Güzel bir sabunumsu bir ton andırıyor bende ki çok hoş. Yaz için güzel hediye olabilir. Kalıcılığı da fena değil.

    Armani - SHE : Bombshell'i aldığım arkadaşa aldım bunu da. Ağır biraz ama ben beğendim onun ilk izlenimi pek iyi değildi.

    Genel olarak Eser beyden aldığım ürünlerden çok memnunum. Uzunca bir süre Armani Black Code orj. olarak severek kullandım ama kalıcılığını beğenmiyordum. Aldığım olumlu tepkilerden sonra sipariş verecek arkadaşlara yardımcı olabilecek kısa notlar vermeyi kendime de borç bildim. Umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.
  • 25 yaş için uygun kalıcı-farkedilir güzel kokulu bayan parfüm önerisi alabilir miyim ?
  • İyi bayramlar Eser Bey

    garanti bankası hesabınıza 4 adet koku için ödeme yapıldı

    1-Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)

    2-Creed - Aventus

    3-creed- virgin island water

    4-Tutaste - Peony (Yeni) UNiSEX [PEO]

    saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusboxxt -- 27 Haziran 2017; 21:58:37 >
  • victoria secret noir tease gelme ihtimali varmı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ümit5858

    25 yaş için uygun kalıcı-farkedilir güzel kokulu bayan parfüm önerisi alabilir miyim ?

    TF Black Orchid

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Şuan yok ama aklımda bu parfüm hocam.
  • Yaz için en kalıcı parfümler hangileri? (invictus hariç)
  • Yeni parfumlerden dior homme sport ve Hugo-Boss intense geldi :) ilk izlenimlerimi aktarayım.



    Boss intense düz bossa baya benziyor benim hissettigim iki fark var. Intense duz bossa göre daha elmalı bir şekilde başlıyor yesil elmalı. Zaman gectikten sonra elma geri cekilip vanilya belirginlesiyor bu kısımda eserin boss vanilyalisina benziyor ama o kadar bayık değil daha soft hos olmuş.



    Dior home sport için pek bisey soyleyemeyecegim :)

    Hissettiğim bol limonlu hatta limon kabugu kokusu ve zencefilli, sabunsu ve ferah bir parfum. Azcikta vetiver hissediyorum sanki arkalardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 4 adet bende satin aldim .

    1 hafta süreyle kullanma imkanim oldu

    Satici ilgili,piyasadaki çoğu üründen daha kaliteli fakat kalıcılık ve farkedilirliği biraz düşük geldi

    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )

    Hugo Boss - Boss (Bottlet)

    issey Miyake l'eau d'issey

    Givenchy - Gentlemen Only
  • Bir çok denemeden sonra yaz için tavsiye edebileceğim yegane parfüm Creed viw arkadaşlar..Hatta öyle ki bayramın ilk günü viw kullandım tanımadığım birisi geldi yanıma ve aman Allah ım ben böyle bir koku görmedim hayatımda dedi..Gerçekten de öyle...Çok ferah baymayan bir koku....
  • Yves Saint Laurent - Black Opium parfümünü deneyen, hediye alan oldu mu? Yorum yapabilir mi?
  • kısaca dilim döndüğünce bir kaç kelime söyleyeyeyim..


    1*** channel allure home sport (all):::: tam detaylı vakit geçiremedik ama ferah yazlık beyaz koku sınıfından diyebilirim..yormaz üzmez,baymaz..

    2***victoria-scandalus (vsc)::::bu çok hoşumuza gitti coco yu sevenler yada az daha farklı bişiler arayanlar denesinler mutlaka

    3***micallef-emir:::::emir her anlamda çok class bir koku mutlak el altında kara günler için olmalı gerek diye düşünüyorum ama +25 diyebilirim.


    4***channel-coco:::::::daha önce kullanmıştık,eksikliği hissediliyor:)

    5***prive no3 15ml::::::: amber sultan: öncelikle 15ml lik bu şişeler çok harikalar:) koku ise chergui den daha ağır dha baskın.baştan sona akdar ismindeki amber,sultan gibi geziyor ortalıkta :) yazın hiç kullanılmaz diye düşünüyorum kışın ise doğru yerde harika etkisi olur..

    6***prive no4 15ml::::::çok merak ediyordum clive ı ,daha önce bahsedilmişti aslında çiçek ağırlıklı koku gerçektende ama öyle hafifi çiçekler değil çok baskın ve ağır çiçekler gibi şöyle olgun bir beyefend havası var..el altında bir 15 lik durmalı derim ;)

    7****creed smw:::::::bu da beyaz koku sınıfında bana göre: hafif, temiz, sabunsu sınıftan.sanırım bu tarzlar la pek anlaşamıyoruz :)

    8*** refil oda kokusu odun-vanılya:::::::bildiğiniz vanilya odun kokusu :) hemen hemen pekçok yerde denk gelmişssiizdir bu kokuya zaten..refil ile birlikte kolum kadar br şırınga geldi:) çok güldüm ama çok güzel bir düşünce.takım taklavat eksiği yok yani:)

    9*** oda kokusu -yağmur ormanı:::::bununda direkt çubuklu form unu aldım..bu koku daha çok hoşuma gitti açıkcası daha öznel bir koku gibi geldi bana klasik oda kokusu formundan farklı daha ferah gayet hoş kokulu..bir daha ki sefere bunun refillerini alacağım :)

    tester gelen grey vetiver orjinale oldukça benzer benim tarzım değil ama sevenleri denesin derim..
    diğer tester pi ye gelince : koku geldiğinde burada hava soğuk idi bayramdan önce..kullandım ve gerçekten bayıldım kokuya:) çok eskilerden bildiğiniz bir dost bir arkadaş gibi biryerlerden tanıyorsunzu hissiyatı veriyor ki bu da bir döneme damga vurduğundan olsa gerek :)
    kokuyu daha önce hiç kullanmamıştım ama bu tester çok pis gaza getirdi gittim orjinalini edindim :) ama açık ve net söyleyebilirim ki gerek yokmuş:) zaten reformüller sonrası pi nin koku ve performansında epey oynanmış araştırıdğım kadarı ile ama eser hocamdaki koku benzerliği için fark yok boyutunda diyebilirim.kalıcılık ise malumunuz +A.

    Herşeyi geçtim.Eser hocam her anlamda çok sağlam esnaf,çok karakterli bir insan.
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    Testere geldi baya iyi orijinaline yakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grey vetivier, nota donusu cok basarili olan, prive serisine eklense siritmayacak, kalici ve dinamik bir parfum. Eger parfumde aradiginiz sabunsu bir purussuzlukse grey vetivier bunu fazlasi ile basariyor.



    Adacayi, hindistan cevizi ve portakal cicegi ve turunc arasi gidis gelisler. Alttan surekli gelen vetivier. Kalicilik icin amber. Bu icerikleri fragrantica'da okuyunca paefumun dogal olarak bu esintileri verdigi goruluyor. Mese yosunu, susen, aci biber gibi parfum haricinde temas sansimiz olmayan esanslarin da parfumu zenginlestirdigi belli oluyor.



    Ilk testeri geldiginde bazi parfumler icin yorumum cok cok olumlu oluyor. Belki hissiyat. Testerdan sonra hemen siparisini gectim ve peony ile beraber son zamanlarin en iyi esanslarindan birinin listede olmasi mutluluk verici. Daha kaliteli icerikli parfumler var aslinda ancak parfumun kullanilabilirligi, hitap ettigi kitlenin genisligi acisindan bakarsak sanirim ipi onde goguslemeyi grey vetivier hakediyor gibi.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    Eser Beye rica edenlerden biri de benim bu parfüm için
    Eşim orjinali kullanmış idi o bitince bende çok aramıştım
    orjinali ile %95 oranında benzer kalıcılık orjinalinde daha fazla ama orjinale göre %85 hatta %90 arası performans gösteriyor
    Nota yorumlamasını ben pek anlamıyorum ama eşim yaz kış kullanır genel bir parfüm ilk sıkıldığında ağır gibi gözükebilir ama 1 saat sonrasındaki performansı müthiş bir parfümdür.
    ben bir erkek olarak gözüm kapalı öneririm
  • Ysl la nuit enfesmis. Orjinaline benzer mi bilmem orjinal denemedim ama benzemesede cok güzel olmuş. Sicak havalara gitmesede sonbahar kis ve serin yaz aksamlari icin uygun. Konuda pek adı gecmiyor yaziyim dedim :) Eser bence numune ekleyebilir la nuit icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son siparişim kafamda şekillendi.

    Channel homme sport

    Channel blue

    Tom ford grey vetiver

    Tom ford velvet orchid

    Armani d'aromes

    Armani gio parfumo

    Dior homme sport

    Creed original vetiver


    Sanırım bu son çok çeşitli siparişim olacak. Denediklerim arasından 4 lü bir favori listesi çıkacaktır.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserhan -- 29 Haziran 2017; 17:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Açılışındaki odunsu bir nota var tam ne olduğunu kestiremiyorum. Onu çok benzetememişler ama ilerleyen vakitleri oldukça benzer ve güzel. Orijinalinden fazla kalıyor ve yayılıyor. Bir çok firmadan denedim bundan iyisi yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.