Şimdi Ara

Açık Parfümde İddialıyız. % 97 Orjinal Koku (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
66
Favori
51.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • römercan kullanıcısına yanıt
    Hocam parfümleri Sürat Kargo ile gönderiyorum. Önce ödeme alıyoruz. İşbankası - Enpara - Misli ve Sanalpazar üzerinden satış yapıyoruz. Sanal pazar üzerinden komisyonlar müşteriye ait oluyor.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • XII kullanıcısına yanıt
    Hocam konumuzun en üstünde metalik cam şişe var o şişeye dolum yapıp gönderiyoruz. Orjinal şişelerinde degil
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • İlk olarak %97 olduğunu ölçtüğünü söylediğiniz verilerden bize biraz bahsetmeniz lazım. ben zamanında alerjik astım belasını yaşamış biri olarak söylüyorum, özellikle hassas solunum yolu özelliği olan insanlar için bu tarz parfümlerin orjinal olmasından ziyade içerisinde bulunan kimyasallar önemli. siz o %97'yi ölçerken nasıl deneyler yaptınız. kaç para harcadınız. 25 TL'ye 100 ml parfüm satıyorsunuz. Aynı parfümün %100 orjinal olanı 240 lira atıyorum. %97 orjinalini üretip 25 TL'den satmak için sanırım hiç gideriniz olmadı bugüne kadar ? Popüler açık parfümcülerden ne gibi bir farkınız var ? Kalıcılık için verdiğiniz rakamlar ne kadar doğru ? Benim 200 lira verdiğim parfümün kalıcığı 3-4 saat iken, parfümünüzün kalıcılığı nasıl oluyor 72 saat kalabiliyor ? Doğal içerikli hiçbir parfüm o kadar uzun süre etki edemez. Bakın çok net konuşuyorum. Bu tarz parfümler bana fazlasıyla kimyasal geliyor,içerik olarak ne ekleniyor bilmek isterim. Burada satış yapmak bu kadar kolay değil, biraz açıklayıcı olmak lazım. Özellikle tenimize sıktığımız kimyasallardan bahsediyorsak özellikle titiz bir şekilde açıklama yapmalıyız. En azından ben tenime sıktığım parfümün kimyasal özelliklerini mutlaka araştırırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

    İlk olarak %97 olduğunu ölçtüğünü söylediğiniz verilerden bize biraz bahsetmeniz lazım. ben zamanında alerjik astım belasını yaşamış biri olarak söylüyorum, özellikle hassas solunum yolu özelliği olan insanlar için bu tarz parfümlerin orjinal olmasından ziyade içerisinde bulunan kimyasallar önemli. siz o %97'yi ölçerken nasıl deneyler yaptınız. kaç para harcadınız. 25 TL'ye 100 ml parfüm satıyorsunuz. Aynı parfümün %100 orjinal olanı 240 lira atıyorum. %97 orjinalini üretip 25 TL'den satmak için sanırım hiç gideriniz olmadı bugüne kadar ? Popüler açık parfümcülerden ne gibi bir farkınız var ? Kalıcılık için verdiğiniz rakamlar ne kadar doğru ? Benim 200 lira verdiğim parfümün kalıcığı 3-4 saat iken, parfümünüzün kalıcılığı nasıl oluyor 72 saat kalabiliyor ? Doğal içerikli hiçbir parfüm o kadar uzun süre etki edemez. Bakın çok net konuşuyorum. Bu tarz parfümler bana fazlasıyla kimyasal geliyor,içerik olarak ne ekleniyor bilmek isterim. Burada satış yapmak bu kadar kolay değil, biraz açıklayıcı olmak lazım. Özellikle tenimize sıktığımız kimyasallardan bahsediyorsak özellikle titiz bir şekilde açıklama yapmalıyız. En azından ben tenime sıktığım parfümün kimyasal özelliklerini mutlaka araştırırım.

    Tabiki araştıracaksınız ve sorularınız bizi memnun eder. Parfüm bilinçli olarak alınmalıdır. Esanslarımız yurtdışı üzerinden top quality Natural olarak gelmektedir. içeriğinde kimyasal olarak sadece alkol vardır. Esanslar naturel özlerden oluşmaktadır. Orjinaline yakınlığını uzun süre çalışmalar sonucu elde ettik ve müşterilerimizi bu şekilde kazandık. Alerjik sorunu olanlar ve astım hastası olanlar parfüm konusunda çok titiz olmalılar sizin gibi. Bu tarz müşterilerimizde mevcut ve şimdiye kadar hic bir müşterimizden bu yönde şikayet almadık. kullandığınız parfüme 240 lira para ödüyorsunuz ve onlar bir marka giderleri bizim firmamızdan yüksek. Hepimiz marka olduğu için daha fazla ödeme yapmıyormuyuz. Kokularımızda istediğimiz kaliteyi yakaladık ve sizlere sunduk.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acikparfumler

    quote:

    Orijinalden alıntı: Persheid1903

    8-22-29'u bana beleş olarak gönderir misiniz. Deneyeyim.

    Üzgünüm kardeşim beleş diye bir tabir yok bizde.

    Haklısınız o zaman sadece ilk Donanimhaber uyesi 50 kisiye 3 Ad. 55 ml. Parfum Alana 1 Ad. 55 Ml. Parfüm Bedava Kargo Bizden kampanyası yapalım. Konuya ekliyorum.

    Her şey iyi güzel sipariş verir denerim diyordum aklıma kampanya gelmemişti bile ama, arkadaşların donanımhabere özel kampanya istemesi üzerine 3 adet alana 1 adet hediye kampanyası çok uygun olmamış gibi geldi bana Yani hiç tanımadığım bir ürünü denemek için kampanya olsa güzel olurdu fakat 3 tane de alınmaz yani ilk alınmada, bir de bu parfümlerin bekleme süreci var 4 adet parfümü bitirene kadar diğerleri ne hale gelecek diye düşünmeden edemedim ?

    Bence daha detaylı kampanyalar düşünülmeli. Donanımhaber büyük bir forum ve güçlü bir aileyiz, sorulardan da anlaşıldığı üzere büyük çoğunluğumuz bilinçli kullanıcı, umarım sorulan sorulara mantıklı cevaplar gelir firma sahibinden ve devamlı alışverişimiz olur.

    Saygılar




  • armani code ultimade daha yeni çıktı bu parfüm hemen nasıl yaptınız hayret bargelloda yoktu mesela
  • 3+1 Kokusunu bilmediğim parfümden 4 şişe alacağım, beğenmezsem ne olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wuc

    armani code ultimade daha yeni çıktı bu parfüm hemen nasıl yaptınız hayret bargelloda yoktu mesela

    Cem yılmazın korsan film esprisi geldi aklıma. Önce açık parfüm yapıyorlar tutarsa orjinalini çıkarıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wuc

    armani code ultimade daha yeni çıktı bu parfüm hemen nasıl yaptınız hayret bargelloda yoktu mesela

    Hocam esansları hazır alıyoruz yurtdışından. biz sadece dolumunu yapıyoruz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Dostum ben bu arko tras kolonyasi gibi ferah kokan dikkat çekici koku ariyorum kadınlar bayiliyor bu tur kokulara:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam davidoff cool water traş kolanyasına yakın bir kokudur. ama traş kolanyası kokusu gibide değildir. bunu tavsiye edebilirim o tarz bir koku istiyorsanız.

    Üst nota - orta nota ve dip nota kokuları hissedilebilirdir.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    3+1 Kokusunu bilmediğim parfümden 4 şişe alacağım, beğenmezsem ne olacak?

    bu yorum çok mantıklı ve konu sahibinin bunu dikkate alması lazım,donanımhaberde iş yapmak istiyorsanız daha mantıklı bir kampanya bekliyoruz..
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Hocam ticaret hayatımda şimdiye kadar hic bir zaman leke sürdürmedim.
    Donanimhaber üyelerinin süistimal etmeyeceğini düşünerek kokularda yazdıklarımın her zaman arkasındayım. Ve eğer beğenmez iseniz kargo gönderilen tarafından ödenmek şartı ile iade kabul ederim. ve ödemelerini anında yaparım.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cramer

    %97 yi nasıl ölçtünüz ?

    Bunu sormaya gelmiştim ben gidiyorum
    Hayırlı satışlar.
  • açık parfümlerin en büyük handikapı genelde ilk kokunun taklidi olmalarıdır. Yani siz orjinal bir parfüm aldığınızda başlangıç orta ve son noktalarda hani ilk 5 dk sonraki 15-20 dk ve sonrası gibi sürelerde parfümler farklı farklı kokular verir. Bunda kullanılan çiçek yada baharat vb orjinal esansların kalıcılık sürecindeki farklılıklar önemli rol oynamaktadır. Ama açıklarda dediğimiz gibi genelde hep ilk kokunun taklidine çalışılmıştır ve öylece devam eder.

    Birde açık parfümcüler farklı farklı markaların taklidini galiba hep aynı kazanlarda yapıyor olacaklar ki çok çok farklı parfümlerden alsanız hepsinde tuhaf bir ortak koku oluyor. Bu da dediğim gibi aynı kazanlarda karışım hazırlanmasından kaynaklanıyor olsa gerek. Şöyle düşünün açık parfümcü bugün 100 lt sırf vakko üretecek malzemesini hazırladı dolumunu bitirdi ertesi gün ise aynı kapta bu sefer calvin klein üretimi yapacak ama bir önceki üretime ait koku bunada sirayet ediyor ve sonuçta tüm açık parfümlerde tuhaf bir ortak koku oluyor.

    Bilemiyorum beyfendinin üretim şekli nasıldır. Büyük bir şevkle geçenlerde parfümevinden 5şişe aldım tüm yukarıda saydıklarım başıma geldi. Gerçekten ilk kokular benziyor ama sonra hepsi garip bir şekilde ortak bir kokuya dönüşüyor.




  • 1 Ad. Ck. Euphoria siparişi verilmiştir. Ürün gelsin yorumları yazar sizleri bilgilendiririm .
  • Ben de bu ara parfüm alıcam, 2 sorum var,

    1- bir ya da iki tane denemelik kampanya yapacak mısınız?


    2- korsan CD kitap vb gibi bu Çakma parfümler de günah mıdır? Şaka şaka bu değil sorum, istersek yurtiçi ile göndermenizi fiyat farkı ne olur?

    edit: vazgeçtim, sahte parfüm sağlıklı değül



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 28 Ekim 2013; 11:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartalinho K kullanıcısına yanıt
    Hocam her kokunun ayrı bir şırıngası var ve diğer kokularla asla temas etmez. titizlikle yapıyoruz. ve parfümleri sadece siparişler verildiği zaman dolum yapıyoruz.

    Söylediğiniz gibi üst orta ve dip nüansları yakalamak çok önemli ve parfümlerimizde üst ve orta nüasnsları yakalayabilirsiniz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 5 ( Diesel fuel forlife ), 39 ( 212 Men ) ve 51 ( Bvlgari Aqva Pour Homme ) gucci guilty black siparişleri verilmiştir sanalpazar üzerinden ödeme yapılmıştır kargo bekleniyor. bu sefer donanımcılar için ben kendimi siper ettim yorumları yazarım ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akeles198657 -- 27 Ekim 2013; 23:38:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akonay

    quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    3+1 Kokusunu bilmediğim parfümden 4 şişe alacağım, beğenmezsem ne olacak?

    bu yorum çok mantıklı ve konu sahibinin bunu dikkate alması lazım,donanımhaberde iş yapmak istiyorsanız daha mantıklı bir kampanya bekliyoruz..

    arkadaştan önce ben de yazmıştım aynı düşünceyi siz de yazmasanız konu sahibi tarafından cevap verilmicekti sanırım.

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.