Şimdi Ara

** AÇİK OTO PAZARİ ACİLL YARDİM LÜTFEN**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhabalar arkadaşlar ben uşakta oturmaktayım, bu gün itibarıyla istanbul oto açık pazarına yetişemedim, biraz aksaklık çıktı otobüsü kaçırdım. bilen arkadaşlardan bir ricam olacak eğer bu akşam binip gelmek istesem Acaba pazartasi sabahıda BÜYÜK OTO PAZARI TARZI YERLER BULABİLİRMİYİM. ACİL BİLEN KARDEŞLERİMİN YARDIMINI BEKLİYORUM ÇÜNKÜ OTOGARDAN BİLET AYIRTRMAM SÖZKONUSUDUR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.



  • İstanbula gitme hocam gel izmire yardımcı olalım
  • teşekkür ederim ilgin için . ben şuan istanbuldaki 2. el oto pazarları hakkında bilgi istiyorum oraya niyetlendik. bir dahaki sefere inşallah
  • HELAL OLSUN O KADAR ADAM VAR . YARDİMCİ OLACAK KONUYU BİLEEN Bİ ALLHIN KULU YOK BİZ BUYUZ İŞTE. YARDİMLAŞMA BUDUR.
  • Sevgili BYREİS,

    Aşağıdaki linkten DOD'un adreslerine ulaşabilirsiniz. Ben Küçükbakkalköy'deki adreslerine iki kere gitmiştim. Oldukça büyük bir alanda sergileniyor araçlar. Elbette diğer markalar da var ancak genellikle VW ve Seat marka araçları görebelirsiniz. Küçük ticari araçlara da raslamak mümkün. DOD, Doğuş Otomotiv'in bünyesinde kurulmuş. Ancak çok fazla pazarlık yapma imkanı tanımıyorlar. Ancak güvenilir bir kuruluş diye biliyorum.

    http://www.dod.com.tr/Dod_city_iletisim.aspx

    Pazar günü gelebilseydiniz size Altunizade'deki (Papyon) açık oto pazarını önerebilirdim.

    Sağlıcakla kalın.




  • çok teşekkür ederim çaş kardeş, keşke bu gün itibarı ile orada olabiseydim ama şanssızlık gelemedik. benim düşündüğüm araçlar,doblo,megan,vectra gibi kafamdaki vermiş olduğun adreste sanırım bu tarz otolar yok. birde RAMİ oto pazarını duydum ama hafta içi açıkmıdır fiyatlar nasil olur hiç bilgim yok. bilgisi olan yazarsa sevinirim. tekrardan teşekkürler ilgine.
  • evet DOD taki .el araçları gerçekten çok iyi güvenle alabılırsınız.. arkadaşım almıştı izmirden DOD tan gerçekten guven var adamlarda
  • Birincisi İStanbulda açık oto pazarı tarzı yerler çok var.Mesela şirinevler tarafında E5 üstünde bir yer vardı adını unuttum.
    Ama pazar günleri sahipleri araçlarını götürür pazara.Diğer günler galeriler doldurur oraları.
    Dod için tüm araçların ortak havuzu olanwww.dod.com.tr ye bak.beğendiğin arabanın hangi Dod acentasında olduğu yazıyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.