Şimdi Ara

Açık Öğretim Lisesinden Mezun Olup Üniversiteye hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
67.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 10.sınıftayım 1.dönemi okudum 2.döneme gitmeden açık ögretime başlayabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. ben geçen yaz açık öğretim lisesinden mezun oldum düz lise alansız. üniversite olayı ile ilgili pek bilgim yok. biraz araştırdım ama burda bilenler adım adım anlatırsa çok sevinirim. Kpss kayıt tarihi geçti sanırım. üniversite için ne yapmam lazım nasıl yaparım?
  • Merhaba arkadaşlar ben Açık lise ye kayıt yaptırdım, şimdiden gitmek istediğim ilahiyat üniversitelerinin alt puanlarına bakıyorum 430 350 civarı oynuyor, ve bende lise diplomasında yaklaşık 250 puan alabiliyorum, zaten 193 puan yetiyor ek dersler ile falan 250 300 yapabildim yinede benim için bu üni lere girmek imkansız gibi bir şey. Bu gerçekten imkansız mı yoksa ben bir şeyleri yanlış mı anladım, çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.