Şimdi Ara

Açık Lise İle İlgili Lütfen Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene lise sondayım hiç sınıfta kalmadım meslek lisesinde okuyorum ortalamalarım 60-65-70 ve size sorum olacaktı bu sene ygs lys ye hazırlandıgım için normal ozursuz 20 gün devamsızlık yaptım gittik konuştuk velimle okul öğrenci işleriyle onlar da şuan bırakmayız ama 45 i gçerse toplamı bırakırız dediler. Ben de daha rahat çalışmak için 2. dönem açık liseye geçsem sadece yarım dönem kalıyor benimde yani nekadar süre okunuyor açık lisede ? Yada hiç geçmeyeyim okula mı gideyim ne yapayim?

• oguzhansen26 kullanıcısına yanıt
    Bir kişi de yardım etmez mi yaa
  • 45 gün toplam devamsızlık.geçme açığa belki 60 yapacaklar haberi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Zaten bırakmazlar 45 gün olunca belki
  • Genel bir karar çıkmazsa bakanlıktan. okul 45 de bırakır 10 özürsüz var 35 özürlü yani dilekçe ve rapor alarak olur.devamsızlığına dilekçe verdir babana belki devamsızlıkğı arttıracaklar biraz..sen okula devam et başvurular şubatta.geçeceksen şubata kadar bile okula gideceksin
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    Evet zaten geçen senede özürsüz 17 falandı rapor da çoktu özürsüzü kendileri otomatik sildiler. Bu sene götürdüm velimi devam etmesin biz silcez dediler yani raporada geçirmicekler direk siliyorlar sene sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.