Şimdi Ara

açık lise ders seçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yakında kayıtlar açılacak mf de yüksek hedefliyorum ama obpyi düşürmemek için yks de zorunlu dersler dışında seçmem gereken ders var mı ? varsa neleri seçeyim bilgi verebilecek varsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phurky -- 18 Aralık 2022; 13:41:36 >

• extra ders seçmeni önermem. zaten kredin hayli yüksektir, zorunlular yeterli olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim hocam

• şimdiki kafam olsa iyi olduğum dersleri de seçerdim ortalamayı yükseltmek için. 1000 kiş geriye attı obp.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt

hocam ortalamam baya iyi şuanda almama gerek var mı bir daha yoksa düşüyor mu almasam kafam çok karışık herkes ayrı bir şey diyor valla

• Phurky kullanıcısına yanıt

benim ortalamam 3-4 puan yükselmişti. sınavların hepsinden en az 90 almıştım. 4-5 gün çalışmak bile yetti. ingilizce çalışmadım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    ortalaman geçer geçmez 3-4 puan yükselir zaten, sınavların etkisi çok az oluyor. yani yükselme sebebi sınavlardan yüksek almak değil hesaplamanın farklı olması. sınavla da yükselir tabii ama etkisi çok az olur. yine de çok biliyor gibi konuşmayayım belirsiz sistem her şey olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam şimdi hatırladım, durup dururken ortalamam artmıştı sınavlara bile girmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.