Şimdi Ara

Açik lise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 12.sinifta açiğa gecmeyi dusunuyorum da suana kadar 2 tesekkur gerisi takdir belgesi aldim bu donem sadece hic bir sey alamicam devamsizliktan dolayi sizce kredilerim tam midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu lisesindeysen büyük ihtimal evet, muhtemelen senin gibi 12. sınıfta geçen çoğu arkadaş gibi kalan 2-3 basit dersi verip mezun olursun.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkur ederim bu donem devamsizlik sildirmeme gerek yok ozaman.Hocam bide bunu kesin olarak nerde orenebilirim yani aciğa gectikten sonra mi gecerken falan mi yoksa baska zamnada orenebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: has2016

Tamamdir tesekkur ederim bu donem devamsizlik sildirmeme gerek yok ozaman.Hocam bide bunu kesin olarak nerde orenebilirim yani aciğa gectikten sonra mi gecerken falan mi yoksa baska zamnada orenebilir miyiz?
    Açığa geçmeden öğrenemezsin hocam, açık liseye kayıt yaptırdığında okuldaki derslerinin durumuna göre kredilerin en baştan hesaplanıyor ve açık lise öğrenci profilin oluşturuluyor.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam sağolun

• Lise boyunca geçtiğin dersleri bir kağıda yaz (beden, müzik ve resim dışındakiler). Ders sayılarını topla.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Hepsinden gectim hocam hic kalmadim suana kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Secmelilerde var mi hocam? 9-10 da secmeli dersler vardi secmeli isletme secmeli gorsel sanatlar vs

• seçmeliler var mı bilmiyorum ama 9 10 11de zorunlu tüm dersleri geçtiysen krediyi çoktan tamamlamışsındır
  • zaten 12.sınıfta 9-10 ders vereceksin bunlar 30 kredi falan ediyor o 30 krediyi de eklersen kredi sıkıntın olmaz hiç
  • has2016 H kullanıcısına yanıt
    Hesaplama yapmana gerek yok o zaman. 200'ün üstünde kredin. Yani açık liseye geçip ortak derslerden geçtiğinde mezun olabilirsin.
  • Hm anladim hocam sağolun

• Zorunlu dersleri gecmem halinde bi sikinti olmaz yani tamamdir sağolun

Tamamdir hocam cok sağolun sizde :)

• dostum ben de senin durumundayım evde falan mı calısmayı dusunuyorsun
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Hocam hem ev hemde kutuphane harmanlama yaparak calismayi dusunuyorum zTen youtubdaki hocalar coğu hocadan okuldakilerden falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.