Şimdi Ara

AÇIK HAT DEVİR İŞLEMİ 1 EKİM 2014 e kadar UZATILDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
4
Favori
21.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafaoguz

Az önce 532 ile yaptığım görüşmeyi aktarıyorum.

BTK kararından bahsettim.
    ''Hattı sahibi olmadan adımıza kaydetme işlemi 1/10/2014 e kadar uzatılmış.'' haklısınız dedi.
    ''Fakat 2 Ağustos 2013 ten itibaren ücretli olmuş.'' dedi. (39 TL)

Yani;

Kullandığımız başka aboneye kayıtlı hattı kimlik fotokopimiz, sim kartımız, son iki aya ait adımıza kayıtlı faturamız ile ve 39 TL ödeyerek adımıza alabiliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_78957283/f_//tm.htm#78957283

• Sürekli uzatılıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hat babamın üstüne kendisi vefat etti 2 sene önce bende turkcele gittim ilk duydugum gibi bana faturalıya geçiceksiniz 12 ay tahahüt vericeksiniz 500 dk 29 tl den öyle yaparız ancak dedi bende kanunen zaten ücretsiz yapılması gerekiyor dedim onlarda hayır cevabı verdiler bende başka turkcele sordum yaparız ama faturalıya geçiceksiniz dedi bende kalsın dedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro34

benim hat babamın üstüne kendisi vefat etti 2 sene önce bende turkcele gittim ilk duydugum gibi bana faturalıya geçiceksiniz 12 ay tahahüt vericeksiniz 500 dk 29 tl den öyle yaparız ancak dedi bende kanunen zaten ücretsiz yapılması gerekiyor dedim onlarda hayır cevabı verdiler bende başka turkcele sordum yaparız ama faturalıya geçiceksiniz dedi bende kalsın dedim...

Tilki bunlar,BTK nın kararında öyle bir şart yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: marlboro34

benim hat babamın üstüne kendisi vefat etti 2 sene önce bende turkcele gittim ilk duydugum gibi bana faturalıya geçiceksiniz 12 ay tahahüt vericeksiniz 500 dk 29 tl den öyle yaparız ancak dedi bende kanunen zaten ücretsiz yapılması gerekiyor dedim onlarda hayır cevabı verdiler bende başka turkcele sordum yaparız ama faturalıya geçiceksiniz dedi bende kalsın dedim...

Tilki bunlar,BTK nın kararında öyle bir şart yok

bayiye yeniden gidin. sizi istediğiniz tarifeye geçirmezlerse bayinin adını isteyin, BTK'ya şikayet edeceğim deyin. Etkili olacaktır.
  • Bundan 7 ay önce hattımı ücretsiz olarak üzerime aldım. Yeni karara göre 3 ayını dolduran numara taşıyabilecek yazıyor, bu kapsama biz de dahil miyiz yoksa işlemi şuanda yapanlara mı geçerli?

Bir de hatırladığım kadarıyla 1 ekim 2014'e kadar hattımı taşımayamayacağımı biliyorum tarzı bir kağıt imzalamıştım. Mayıs ayında gerçekleştirdim, taahhütlü yaptım ama 49 lira fazla geliyor aynı tarifeyi Avea'da 25'e kullanmak varken 50 ödüyoruz.

Pazartesi gidip taşımak istesem kabul olur mu? Gerekirse turkcell'deki taahhüdü bozucam.
  • İlk mesajlarda 1 ocak tan sonra taşınabilir denmiş,
    Yarın-öbür gün bayiye gidip deneyen olursa,son durumu söylesin bir zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

İlk mesajlarda 1 ocak tan sonra taşınabilir denmiş,
    Yarın-öbür gün bayiye gidip deneyen olursa,son durumu söylesin bir zahmet.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul Scholes kullanıcısına yanıt
    ben dün başvuru yaptım bakalım sonuc belli olsun buradan bilgilendiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-yl

ben dün başvuru yaptım bakalım sonuc belli olsun buradan bilgilendiririm

Tasima islemi icin mi, uzerinize almak icin mi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasima işlemi icin başvurdum bugun ikinci gun olumlu olumsuz cevap gelsin buradan paylasirim hocam

• Arkadaşlar avealıyım, avea müşteri hizmetleri ile görüştüm,
    eğer hat 535 li bir hat ise önce turkcelle e taşımamı ve devir işlemini orada yapmamı söylediler.
    Maalesef böyle bir saçmalık mevcut
  • Arkadaslar sureli devrle ustume almistim hatti ocak 1 de turkcellden avea ya tasimak icin başvurdum bugun mesaj geldi 7 sinde aveaya gecebilcem herkesin bilgisine beklemek tarih oldu :)
  • quote:

Arkadaslar sureli devrle ustume almistim hatti ocak 1 de turkcellden avea ya tasimak icin başvurdum bugun mesaj geldi 7 sinde aveaya gecebilcem herkesin bilgisine beklemek tarih oldu :)

Süper haber. Gerçi avea'nın şu anki kampanyalarından sonra başka operatöre geçmek büyük hata olur.
    En azından taşıyabileceğiz, önemli olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Arkadaslar sureli devrle ustume almistim hatti ocak 1 de turkcellden avea ya tasimak icin başvurdum bugun mesaj geldi 7 sinde aveaya gecebilcem herkesin bilgisine beklemek tarih oldu :)

Süper haber. Gerçi avea'nın şu anki kampanyalarından sonra başka operatöre geçmek büyük hata olur.
    En azından taşıyabileceğiz, önemli olan bu.

+1
    Taşımaya izin vermesi,çok iyi oldu
    Şimdi Turkcell'den kaçışları izleyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ücret ödüyormuyuz? O zaman benim için çok bir anlamı kalmaz zaten annemin üzerine hat beraber gider alırım üstüme ama 40TL gereksiz geliyor. Hayatımda doğru düzgün kontör yüklemezdim 2003'te aldığım hattıma temmuz 2012'de GSMobile'de taahhüt yaptım. Hat 537'li ekim gibi bu mevzu çıktı sonra temmuz 2013 de taahhüt bitti ağustosta Turkcelle taşıdım birazda bu sebep için ama taşırken ücretli oldu. Yani 2-3 günle kaçırdım. Nasıl bir şans ya çok istiyorum üzerime almak ama nedense ücreti çok geliyor. Neyse ücretli falan alacaz artık.
  • Arkadaslar bu ucretsiz hatti ustumuze alma tekrar nezaman atkif olur? Turkcell 40 tl istiyor yazik gunah yahu tam soyguncular.

• quote:

Orijinalden alıntı: -SoloTurk-

Arkadaslar bu ucretsiz hatti ustumuze alma tekrar nezaman atkif olur? Turkcell 40 tl istiyor yazik gunah yahu tam soyguncular.

bir daha ücretsiz olacağını hiç sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Arkadaslar bu ucretsiz hatti ustumuze alma tekrar nezaman atkif olur? Turkcell 40 tl istiyor yazik gunah yahu tam soyguncular.

Hemen hemen her sene oluyor. Neden bole dusunuyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Hemen hemen her sene oluyor. Neden bole dusunuyorsunuz

tekrar oldumu 2014 uzadı yazıyor konu başında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.