Bildirim
Acıbadem Üniversitesi'nin Bu Kadar Yüksek Puanla Almasının Sebebi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim girdiğim sene 6bin ile alıyordu, o sene Mehmet Ali Aydınlar ilk 500 ile bizzat görüştü ve eğer %50 burslusunu yazarlarsa tam burs vereceklerini söyledi. O zaman ilk bine yükseldi bölüm zaten. %50 gözüküyor ancak çoğu tam burslu. _____________________________ -
Benim bir arkadasim 1000 kusur bi siralamadaydi ucretli girdi gorunuyor ama para veiyor okula Ucretli kisimlarina yuksek siralamalari bu sayede sagliyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ücretli görünüyor ama para veriyor okula ne demek hocamquote:
Orijinalden alıntı: Merve_g16
Benim bir arkadasim 1000 kusur bi siralamadaydi ucretli girdi gorunuyor ama para veiyor okula Ucretli kisimlarina yuksek siralamalari bu sayede sagliyorlar
Opps vermiyor yazacaktim yurt olanagi da sagliyorlar
Okul 1250 lira para veriyor
yarı burslu girende burslu okuyor
Acıbadem /50 burs kontenjanın dan girecek 20 öğrenci de yüzde yüz bursluluk imkânlarından yararlanacağı için ve kontenjanı geçen seneye göre toplamda 70 den 40 öğrenci ye düştüğü için 1240 olan geçen seneki taban sırası bu sene 500 lü sıralara düştü. Biz 633 ile giremedik ve Hacettepe İngilizce oldu . Herkes için hayırlı si olsun....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benim girdiğim sene 6bin ile alıyordu, o sene Mehmet Ali Aydınlar ilk 500 ile bizzat görüştü ve eğer %50 burslusunu yazarlarsa tam burs vereceklerini söyledi. O zaman ilk bine yükseldi bölüm zaten. %50 gözüküyor ancak çoğu tam burslu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt