bu iki dizi konuları aynıyıdı..... fakir gençler birbirlerini severler.. ardından genç kızın peşine zengin evladı koşar. zengin çocuğu kızı garibanın elinden alır. daha sonra gariban gençler (bıyıklı yılmaz ve kosavalı) yemin ederler öç almak için bi şekilde ikiside zengin olur. ve başlarlar uğraşmaya eski yavukluları ile..
hatta iki dizide de filiz karakteri aynı... zengin çocukların kızkardeşleri var ve isimleri aynı
nitekim yeni sezonla birlikte farklılaşmaya başladı gibi bu iki dizide..
eğer kosavalı fiize aşık falan olursa bak sen o zaman işe (aynı yılmaz gibi)
yaw zaten bütün diziler birbirine benziyor... tıpkı eski türk flimlerindeki gibi (çocuk kör olur... bilmem ne bilmem ne) valla ben artık dizi falan izlemiyorum (avrupa yakası hariç) baydı hepsi
avrupa yakası my number one diğerleri zaman kaybı üstelik insanı strese sokuor acı hayat dizisi ve benzeri diziler kadın arabayla hız yapıp intihar etti.neyse ameleyata aldılar doktorların konuşması böle kızın beynine girmişler tüh diyo damar kaçtı nasıl bulcam şimdi felan bakamadım ya baktısamda zar zor strese girdim üstelik bence hiç gerek yok bünyeleri kasmaya oturcan babalar gibin izleyecen avrupa yakasını ...