Ben acı biber kırmızı biber yiyemem agzım yanıyor yiyemiyorum ama yiyenler nasıl yiyor Acıyı sevenleride anlamıyorum bunun mantıklı bi açıklaması varmı
önemli olan yemek deil gümrükten çıkarkenki haz
quote:
Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu
önemli olan yemek deil gümrükten çıkarkenki haz
acı iştah açar,bazı yemekler için de o yemeğin tuzu,baharatı gibidir benim için..
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
acı iştah açar,bazı yemekler için de o yemeğin tuzu,baharatı gibidir benim için..
Ben acı yiyemem yav Öle sivri biberler falan yemeklere koyuyor annem hayatta yanından bile geçmem
quote:
Orjinalden alıntı: entrika888
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
Ben acı yiyemem yav Öle sivri biberler falan yemeklere koyuyor annem hayatta yanından bile geçmem
sen azının tadını bilmiyorsun. acı benim vazgeçilmezimdir. bu yüzden kolay kolay grip olmam
hem tadı kötü hem acıysa ağzım daha pis yanar yemem... tadı da güzelse ve acıysa ye yiyebildiğin kadar
acı biber gibisi yok. kokoreçle harika gidiyor midenizdeki acılığın geçmesi için domates yemenizi tavsiye ederim. ağzınızdaki acılığı geçirmek için ise süt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme