Şimdi Ara

AcerVN7 791G sorular ve çözüm önerileri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
3
Favori
11.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acer V Nitro 17 GTA V:https://youtu.be/GIUTI3RD4dw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Öncelikle benzer bir tecrübeyi ben de yaşadım. 3-4 saat yoğun diablo oynadıktan sonra baktım batarya az uyarısı geldi prize takılı olmasına rağmen. Adaptör şarj etmiyordu..

Fark ettim ki adaptör neredeyse yanmak üzere o yüzden otomatik olarak kapatmış kendini aşırı ısıdan. Bir süre bekledim soğumasını sonra çalışmaya başladı.

Ben hiç bu kadar ısınan bir adaptöre şahit olmamıştım, elim kızgın tavaya değmiş gibi olmuştu.

Bence bir problem, adaptörle alakalı.

kabloları da olabildiğince düz tutmak lazım. çok kıvrılan kablolar ısınmayı ve dolayısı ile yanmayı artırır.
  • T.C.Eylem T kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarin isi degerleri nasil sizde bende vta buIsi degerleri burda normal mi sizce
    Acer V Nitro 17 GTA V:https://youtu.be/GIUTI3RD4dw

• Üzülerek söylüyorum bugün Ürünün üçüncü değişiminden sonra iade edip paramı geri aldım maalesef artık acerle işim bitmiş durumda arkadaşlar bu Ekrandaki Işık sızması ve görüntü izi kalması peşimi bırakmamıştı belki sizlerde yoktur onu bilemem lakin BIMEKS MAGAZASINA cook teşekkurlerımı sundum adamlar ilgilendi defalarca Değişti ve en son para iadesi yaptı ürünü internetten bile değil mağazadan aldım gerçekten artık alışveriş yapacagım yer bimekstir müşteriye gereken ilgi alaka Özen'i ve sorunun çözülmesi için gereken çabayı başka bir yerde görebileceğimizi hiç sanmam bir bilgisayar almadan önce kesinlikle etiket fiyatını götürüp indirim yaptırıp bimeksten ALIN başınız ağrımasın umarım ürününüzü sağlıklı hayırlı bir şekilde kullanabilirsiniz ben beceremedim hepiniz ALAHA emanet acerci Dostlarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Belki bizdede vardi biz farketmiyoruz sorun net olarak ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Belki bizdede vardi biz farketmiyoruz sorun net olarak ne hocam

ışık sızması olarak belirtmiş yazısında.

Ben de oyunlarda rahatsızım açıkcası karanlıklar çok kötü çıkıyor, neyle oynadıysam istediğim seviyeye gelmedi. Kabullendik :)
    bende neden sezmedim blmiyorum bendede olması lazım cunkü ips lerin hepsinde var https://www.youtube.com/watch?v=CeWoFmXIySE benim bilgisayar bu
  • Ben bilgisayarı gecen gun aldım. Bugün guncelleme yaparken nvidia geforce ex. Guncelle dedim ardından kapattı. Programi ve birdaha açmadı. Güncelleme var diyor ama açılmıyor program ne yapmalıyım.

Ayrica lol 30 fps alıyorum daha fazla olması gerekmiyor mu ?

• Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    dostum lol oynamadım fps sini bilemicem ama 30 düşük olabilir. çözünürlük ve kalite oranları da önemli tabii.

http://www.nvidia.com/download/scan.aspx?lang=en-us

bu siteye giriyorsun driverını bulup indiriyorsun.

Yükleme için dosyayı açtığında özel yükleme diye bir seçenek var. orada sadece driver ve physics gibi bişi olcak onları seç. geforce experience ı kurma. Ama en önemlisi oranın altında bir seçenek daha var. temiz kurulum yap/clean installation.

Bu kutucuğu da işaretleyip driverını güncelle. sorunlar ortadan kalkacaktır.

sana tavsiyem bilgisayarının hızlanmasını da istiyorsan SSD almak ve 0 dan temiz windows kurmaktır, acerin gereksiz app lerine gerek yok.

ekran kartını silmişsin galiba 860m ile 30 fps imkansız 250fps ile oynuyorum ben. en iyisi bi format atmak
    Ssd alacak param var ama cesaret edemiyorum :D

• T.C.Eylem @ Yapıyorum hocam dediklerinizi yaptıktan sonra editlerim.

sessizliğim @ Hayır hocam bir şey silmedim şimdi daha güzel FPS alıyorum 150 160 falan T.C. Eylem in dediği gibi driver ı güncelleyeceğim. Sonra bakalım. Siz nvidia experience kaldırdınız mı ?

Edit: Hocam güncelledim herşey tamam. PC şarja takılıyken 150 fps falan ama şarjdan çıkınca 30 a düşüyor gene bunu nasıl halledeceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyurgezzer -- 15 Ağustos 2015; 14:21:11 >
    hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

T.C.Eylem @ Yapıyorum hocam dediklerinizi yaptıktan sonra editlerim.

sessizliğim @ Hayır hocam bir şey silmedim şimdi daha güzel FPS alıyorum 150 160 falan T.C. Eylem in dediği gibi driver ı güncelleyeceğim. Sonra bakalım. Siz nvidia experience kaldırdınız mı ?

Edit: Hocam güncelledim herşey tamam. PC şarja takılıyken 150 fps falan ama şarjdan çıkınca 30 a düşüyor gene bunu nasıl halledeceğim ?

Performans için Pil akıllı olduğundan %100 tam dolmadan kullanmayın.
    tam dolduğunda prize takılı gibi oluyor .
    experience 30 FPS limiti ayarlıyor.
    45 fps - 60fps yapabilirsiniz . veya kapatın bu limiti
     AcerVN7 791G sorular ve çözüm önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.ugurdo -- 16 Ağustos 2015; 0:44:59 >

• c.ugurdo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba , ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yanlız son 3 haftadır bir sorun oluştu.
    Eskiden de vardı ve ben tespit edemeiş olabilirim emin değilim.
    Sorunum şu , klavyede bazen " e , 0(numlock) , enter( numpad olmayan büyük) , windows , k , ..."
    tuşları basmıyor. Defalarca basmam , sert basmam vs ile alakası yok kendi isterse düzeliyor.
    Güvenli modda da aynısı oldu. Sorun ısınma , yeniden başlatma , format atma , en son driverları yükleme ,
    en son driverlar için auslogics programı ile taratıp yükleme , ana kartı sıfırlamak için arkada ki pil çıkartma deliğini "dürtme" gibi birçok şeye
    rağmen sürüyür.Şu anda hiçbir sorunum yok klavye 10 numara çalışıyor ama ya sonrası ?
    ışıklarını kapatıp da denedim olmadı.
    Cdrom yuvasına hdd takmıştım , sorun takmadan önce başladı ama yüne de denemek için çıkarttım olmadı.
    Ve sorun kalıcı değil ara ara oluyor.Güvenli modda ilk açılışta yine yaptı sonra geçti.Bİr yardım edin , haftaya sınavlar başlıyor ve sınava bilgisayar ile girmem gerekli. yanıma yedek klavye alacağım ama bilgisayarı tamire gönderemem çünkü malum bir tn yazılım var içinde ve
    yasallıkları tartışılır.(Mak. Müh Yüksek lisansta okuyorum ve birsürü mühendislik programı yüklü)
    Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba Arkadaşlar,

vn7 791g model laptopumda son 2 gündür şöyle bir problem yaşıyorum;

laptopun kendi klavyesinin tuşları çalışmıyor ancak fn tuşu çalışıyor, gerçi onda da tüm fonksiyonlar çalışmıyor..

mesela f3(wireless) f4 (uyku) çalışmazken f5 f6 f7 tuşları fn ile aktif hale geliyor.. aynı şekilde fn ile sağ sol yön tuşlarından ekran parlaklığını kısıp açabiliyorum ama hoparlörün sesini açmak istediğim zaman hiçbir şekilde fn tuşuyla üst alt yön tuşları tepki vermiyor..

kablosuz klavye kullandığım için şimdilik problem olmuyor ama durduk yere çıkan bu sorun kafamı kurcalıyor.. var mı yardımcı olacak bir arkadaş?
  • ''DİKKAT Çok ÖNEMLİ

GTX 860m VEYA GTX 960m Ekran KARTINIZ yanmasın..???

Son Driver - Sürücülerde ciddi sorunlar var...
    Tavsiye edilen, Eski süerücüyü yükleyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ugurdo

''DİKKAT Çok ÖNEMLİ

GTX 860m VEYA GTX 960m Ekran KARTINIZ yanmasın..???

Son Driver - Sürücülerde ciddi sorunlar var...
    Tavsiye edilen, Eski süerücüyü yükleyiniz

son çıkan 359.06 için sorunsuz diyorlar siz ne diyosunuz indirelim mi ?

• Ben denemedim. Bilemiyorum ..?
    Biraz beklemekte fayda var

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.