Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm bios sürümü de seninkiyle aynı.. sanırım haliyle voltaj değerlerimizde aynı ama bende 458 i geçince görüntü birimi algılamıyı durduruyor, d3d10 hata veriyor... o/c sırasında...
    nasıl 480 lere çıktığınızı bi çözebilsem wallahi rahatlayacağım ya... içime dert oldu bu olay :)

quote:

Orjinalden alıntı: `Shadow

quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

biraz araştırdım da gpu voltajını göremiyormuşuz. onu ancak bios sürümüne göre görebiliyormuşuz.
    bios sürümü için, everesti aç görüntü biriminden, grafik işlemciye gir, orada vios sürümü yazıyr. onu tam olarak söyleyebilir misin?

460 ı geçebiliyorum bende bunu yazarken mem. hızı 482de hatta
    everestte ekran kartının BIOS Sürümü 60.84.62.00.29 gözüküyor

• arkadaşlar, ben de T9300 almayı ciddi bi şekilde düşünüyorum.. forumu okuduğum kadarıyla uzun süredir bu dizüstünü kullananlar varmış.. uzun süredir kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum:

bu dizüstünde aldığınız bu zamandan yana yaşadığınız sorunlar (ısınma problemi, pil ömrü, oyun oynarken yaşanan sorunlar vs vs..) var mı? yada gayet memnun musunuz, tavsiye eder misiniz?

cvplarınız için şimdiden tşkler
  • acer ın t9300 lü olan modelini kullandıım için bunu kesinlikle öneririm diğer modelleri bilemem ama çünkü kullanmadım...bende alalı aşağı yukarı 1 ay olcak hiç bi problem yok..xp dan farksız bi biçimde vista kullanıyorum..yalnız oyun oynayan birisiysen crysis i full detaylarda oynamyı unut ben onu masaüstü pc lerde yapan bile çok görmedim ama call of duty 2 ve 4 ü full detay sabahtan akşama online olarak oynuyorum

pil ömrü ise ben şuana kadar pili hep yüksek performansta kullandıım için 2saat 50 dk veya 2.30 dakka arası değişio ama ben pilleyken oyun falan oynamam diorsan pili dengeli seçip rahat bi 3saat 30 dk kullanırsın..

ısınma ise oyun oynarken haliyle artıyor fakat sana sıkıntı vermicek şekilde zaten masaüstünde çalışırken hiç bir problem yasamazsın bu arada acer bu modeli babamın dell ine göre bna sessiz geldi buda bi başka artısı..

acer dan korkma bu pc seni cok rahat 2sene idare edcektir ama garantili almanı tavsiye edrim ölü piksel vs sorun yasamaman için ....kendine iyi bak
    hayırlı olsunnnn.... (istersen bana pm at sana pc acıkken kendi çektiim bi videoyu yollıyım her türlü yardımcı olmayı çalısırım...bende pc yi yakın zamanda aldığım için almadan önce yasadığın heyecanı iyi bilir ....by smile

• quote:

Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama sayın mkelleci ebay den alışveriş yapmanın gittigidiyordan alışveriş yapmaktan kargo süresi dışında bir farkı var mı acaba?? gümrük işlemleri oluyor mu?? yoksa kargoyla kapına kadar geliyor mu?? hep merak ettiğim bir konudur..

GG'den farkı paypal üyesi olman gerekiyor.

Gümrük işi şans işi kimse garanti veremez yeri gelir 500$'lık mal hemen geçer

yeri gelir 10$'lık mal gümrüğe takılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneronline

arkadaşlar egzantirik bi soruda benden bilen varsa cevaplasın lütfen :D

müzik albümlerinin içerisine albüm kapak resimlerini atıyorum. sağ tıklayıp klasör özelliklerinden resim seç dediğim zaman bazıları görünüyor,kimmi klasörlerde görünmüyor, görünmeyen klasörlerde saçmasapan teorilerle içerisindeki albüm kapak resimlerinin adını değiştirdim de görünüyor... tabi ki bu isim değiştirme olayı tamamen sallamasyon oluryor bazaen büyük harflerle yazıyom kabul ediyo bazen küçük harflaerle bazen rakamn koyuyorum yani sabit bi durumu da yok ne ettiği belirsiz....

eskiden xp kullanırken ne güzel böle bi sorun yoktu kapak resmi yap diyoduk yapıyodu şimdi vista çıktı böle oldu....

acaba bu sorunu mantıklı bi yolla çözen varmı yoksa sadece bendemi böle saçma sapan garip bir durum mu oluyor

kimsede yok mu böle bi sorun

• Merhabalar,

Bu model için, hoparlörlerle ilgili bir sorum olacaktı. Ortalama ve özellikle yüksek ses seviyelerinde seste bir cızırtı meydana geliyor. Ancak bu cızırtı hoparlörlerden ziyade klavyenin sağ alt bölümünde yaygın bir şekilde, tuş takımının titreşmesi şeklinde meydana geliyor sanıyorum. Ses/video oynatma yazılımlarında equalizer ayarlarını "tamamen tiz" şeklinde ayarlayınca sorun çözülüyor, ancak equalizer'ın devre dışı olduğu durumda ve diğer ayarlarda aynı sorun var. Acer eAudio yazılımı ayarlarında değişiklikler de pek sonuç vermedi. Bu sorunla karşılaşan kimse oldu mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkürler. Sevgiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cogitatio

Merhabalar,

Bu model için, hoparlörlerle ilgili bir sorum olacaktı. Ortalama ve özellikle yüksek ses seviyelerinde seste bir cızırtı meydana geliyor. Ancak bu cızırtı hoparlörlerden ziyade klavyenin sağ alt bölümünde yaygın bir şekilde, tuş takımının titreşmesi şeklinde meydana geliyor sanıyorum. Ses/video oynatma yazılımlarında equalizer ayarlarını "tamamen tiz" şeklinde ayarlayınca sorun çözülüyor, ancak equalizer'ın devre dışı olduğu durumda ve diğer ayarlarda aynı sorun var. Acer eAudio yazılımı ayarlarında değişiklikler de pek sonuç vermedi. Bu sorunla karşılaşan kimse oldu mu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkürler. Sevgiler.

Arkadaşım tuş takımının sağ alt tarafında subwoofer bulunuyor.. bu hoparlör bas sesler için orada.. yüksek basta masaüstünde titreme yapıyor ama rahatsız edici değil.. ben ses ayarlarında "oda" yı seçtim..

• Bende aldım acerın bu ürününden fakat bluetoothunu bir türlü çalıştıramadım nasıl yapıcaz bilen varmı klavyede tuşu var basınca birşey olmuyor nasıl olacak acaba ?
  • quote:

Arkadaşım tuş takımının sağ alt tarafında subwoofer bulunuyor.. bu hoparlör bas sesler için orada.. yüksek basta masaüstünde titreme yapıyor ama rahatsız edici değil.. ben ses ayarlarında "oda" yı seçtim..

Teşekkürler...
    Bazı film/müziklerde yüksek seslerde dahi titreme olmazken, bazılarında orta ses seviyesinde dahi (özellikle bilgisayara yakın otururken) hissedilir hale geliyor. Hoparlörlerde bir sorun olabilir mi diye merak etmiştim, normal bir durum olduğunu bilmek güzel...

İlginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aybarscan

Bende aldım acerın bu ürününden fakat bluetoothunu bir türlü çalıştıramadım nasıl yapıcaz bilen varmı klavyede tuşu var basınca birşey olmuyor nasıl olacak acaba ?

Arkadaşım bu model derken t9300 işlemcili olan 5920G kasa mı?? bazı 5920G kasalarda bluetooth tuşu olmasına rağmen bilgisayarda bu donanım bulunmuyor... bence acerın ayıbı... sonuçta insanları yanıltabiliyor.. t9300 lü modelde klavyenin solundaki bluetooth tuşuna basınca tuşta mavi led yanıyor ve bluetooth devreye giriyor..
  • http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=20270

ya ben yukardaki 177.92 sürücüsünü kuramıyorum yapan varmı?????????????????????????
  • kimsede yok mu bole bi sorun yaa 177.89 sürücüsünü kullanırken hiç bir problem yok ama 177.92 i kuramıyorum.. yüklemenin sonunda daha sonra tekrar kurun falan diyo ne yapmam gerek???????????????????????????????????
  • modlu inf dosyasını içine atıp yapıyorsundur umarım...
  • evet onu unutmadım hatta yanlıs mı oldu diye tekrar tekrar indirim tekrar 177.92 sürücüsünün içine yapıştırdım ama nafile...............zaten inf dosyasını içine atmayı bilmiyo olsaydım 177.89 u nasıl kurabilirdim????????????????????????????????

177.92 sürücüsünü indirip kendi pcnize kurmayı deneyen yok mu acaba ......?????????????????????????????????????????????????????????????????
  • arkadaşlar bilgisayarda kurulu olan cd yazdırma programını silip nero yüklemiştim ama nero 7 de vista ile uyumlum olmadığından çalıştıramadım...bu sildiğim programı nasıl yükleyebilirim bi daha
  • @idinc

valla bende problemsiz çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: loveslave

quote:

Orjinalden alıntı: idinc

ben bu notebook a 5.1 ses baglasam destekler mi?cunku Microlab fc861 almayı düsünüyorum desteklemesse bosuna para vermeye gerek bilen veya baglayan varmı

Arkadasım walla ben 4.1 var onu bagladım hiç sorunsuz çalışıyor ama digerini bilemiyorum ilgilenen arkadaslar yardımcı olsun benim 4.1 de sorun çıkmadı ....

dostum 4+1 ı nasıl bagladın?bende bagladım fakat 2sınden ses geldı yanı 4 hoparlorden ses gelmedı herseyı denememe ragmen bı acıklayabılırmısın??
  • arkadaşlar bunun şu anki fiyatı nedir?
  • KARDEŞ SETUP TIKLARKEN YÖNETİCİ OLARAK CALIŞTIR DERSEN ORTADAN KALKIYOR DENEDİM VE CÖZÜMÜ BUDUR VE HERKEZE TAVSİYE EDİYORUM BU SÜRÜCÜYÜ 177.92 GERCEKTEN KALİTELİ YAPMIŞLAR GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BİLE DEYİŞTİRİYOR BENDEN DEMESİİİ???:):):):)

quote:

Orjinalden alıntı: idinc

evet onu unutmadım hatta yanlıs mı oldu diye tekrar tekrar indirim tekrar 177.92 sürücüsünün içine yapıştırdım ama nafile...............zaten inf dosyasını içine atmayı bilmiyo olsaydım 177.89 u nasıl kurabilirdim????????????????????????????????

177.92 sürücüsünü indirip kendi pcnize kurmayı deneyen yok mu acaba ......?????????????????????????????????????????????????????????????????

• ARKADAŞIM BENDE NERO7 KULANIYORUM VİSTAYLA İLGİLİ BİR SORUN YOK VE TAVSİYEMDE NERO 7 BEN NERO 8 KURDUM GEREKSİZ NEVARSA NERO8 TOPLANMIŞŞŞ COK KÖTÜ NERO8:(:(:(:(:((((
    quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar bilgisayarda kurulu olan cd yazdırma programını silip nero yüklemiştim ama nero 7 de vista ile uyumlum olmadığından çalıştıramadım...bu sildiğim programı nasıl yükleyebilirim bi daha
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.