Şimdi Ara

ACER YENİ ÜRÜN - ACER 5920 (T9300) - 3 GB RAM - 8600 GT 512 MB (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.028
Cevap
2
Favori
79.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakında masayı delin gibisindende öneri gelicek yok artık :D bu arada 177.61
  • hehe... komik ama iyi bir yöntem.. üstelik kesin çözüm ama zor oluyor be ya... makine sallanıyor arada bi, aşağıya düşecek diye diken üstünde oynuyorum... ben normal zalman üzerinde oynamaya devam edem :)
    bu arada ekran parlaklığı sorunu çözüldüyse sorun yok,, reca ederim..

bnm bir soum vari driver aynı driver 174.93 ama 3d mark2006 skorum daha düşük çıkıyor, en son driverları yükledim. hele burada herkes 177.26 yı övmüş, onu da yükledim 4000 barajını bir kere geçtim. 174.93 e geri döndüm ne o/c de ne de o/c siz imzamda yazan değerlere çıkamadım, havaların ve haliyle aletin sıcak olmasından olabilir mi,???
    yoksa yavaş yavaş performans kaybı mı başlıyor bnm alette....

quote:

Orjinalden alıntı: Curimo

Arkadaşlar birşey daha eklemek istedim;bu sıcak günlerde oyun zevkinden vazgeçemeyenler ve işlemci ekran kartı ısıları 90 dereceyi zorlayanlar hatta 100leri bulanlar için çok faydalı bi ipucu:Eğer bu aralar benim gibi soğutucuya verecek paranız yoksa bilgisayarı kullanırken masada sol(işlemci ve ekran kartı burada bulunuyor) tarafı masanın kenarından 15 cm kadar(bilgisayarın eninin 3 te 1i kadar)dışarıda bırakırsanız ısınmanın bi hayli azaldığını görüceksiniz.Bu yöntemle hava akımı çok kolay oluyo ve ısınma da bi hayli azalıyo.Ama dikkat edin laptopu yere düşürmeyin.Bu arada ben bir de vantilatör eşliğinde oynuyorum sıfır ısınma oluyoBu söylediğimi yapın,göreceksiniz işe yarıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 16 Temmuz 2008; 16:25:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hehe... komik ama iyi bir yöntem.. üstelik kesin çözüm ama zor oluyor be ya... makine sallanıyor arada bi, aşağıya düşecek diye diken üstünde oynuyorum... ben normal zalman üzerinde oynamaya devam edem :)
    bu arada ekran parlaklığı sorunu çözüldüyse sorun yok,, reca ederim..

bnm bir soum vari driver aynı driver 174.93 ama 3d mark2006 skorum daha düşük çıkıyor, en son driverları yükledim. hele burada herkes 177.26 yı övmüş, onu da yükledim 4000 barajını bir kere geçtim. 174.93 e geri döndüm ne o/c de ne de o/c siz imzamda yazan değerlere çıkamadım, havaların ve haliyle aletin sıcak olmasından olabilir mi,???
    yoksa yavaş yavaş performans kaybı mı başlıyor bnm alette....

quote:

Arkadaşlar birşey daha eklemek istedim;bu sıcak günlerde oyun zevkinden vazgeçemeyenler ve işlemci ekran kartı ısıları 90 dereceyi zorlayanlar hatta 100leri bulanlar için çok faydalı bi ipucu:Eğer bu aralar benim gibi soğutucuya verecek paranız yoksa bilgisayarı kullanırken masada sol(işlemci ve ekran kartı burada bulunuyor) tarafı masanın kenarından 15 cm kadar(bilgisayarın eninin 3 te 1i kadar)dışarıda bırakırsanız ısınmanın bi hayli azaldığını görüceksiniz.Bu yöntemle hava akımı çok kolay oluyo ve ısınma da bi hayli azalıyo.Ama dikkat edin laptopu yere düşürmeyin.Bu arada ben bir de vantilatör eşliğinde oynuyorum sıfır ısınma oluyoBu söylediğimi yapın,göreceksiniz işe yarıyor...

3dmarktan öte oyunlardaki stabilite düzeliyor zaten yoxa adamlar 3dmark için çıkarmıyor o driverları ama bn 177.61 tavsiye ederim crysis teki stabilite ve
    fps farkı baya kapandı...

• Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,bikez daha sormuştum biyerde ama cvp gelmedi kusura bakmayın;
    Bende recovery dvdleri var,Vatan'dan alırken yapmıştı ordaki görevlilerden biri.Benim merak ettiğim bu dvdlerden nasıl recovery yapacağım.Yani eRecovery Management programından direk mi yapılıyo yoksa dvdyi takıp blgı yeniden başlatırken alt,f10 gibi tuş kombinasyonlarını kullanarak mı yapılıyo.Ayrıntısıyla söylerseniz sevinirim...
  • quote:

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,bikez daha sormuştum biyerde ama cvp gelmedi kusura bakmayın;
    Bende recovery dvdleri var,Vatan'dan alırken yapmıştı ordaki görevlilerden biri.Benim merak ettiğim bu dvdlerden nasıl recovery yapacağım.Yani eRecovery Management programından direk mi yapılıyo yoksa dvdyi takıp blgı yeniden başlatırken alt,f10 gibi tuş kombinasyonlarını kullanarak mı yapılıyo.Ayrıntısıyla söylerseniz sevinirim...

recovery 1 i tak sonra acerin management tan boot 1 i dvdrom seç sora res at gerisi kendiliğinden gelir zate
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebil_77

quote:

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum,bikez daha sormuştum biyerde ama cvp gelmedi kusura bakmayın;

recovery 1 i tak sonra acerin management tan boot 1 i dvdrom seç sora res at gerisi kendiliğinden gelir zate

Teşekkürler,recoveryi yaptım sayende.Arkadaşlar ben bişey daha sorayım,ben daha 1 kez recovery yaptım(bilgisayarı alalı4 ay oldu),siz ne sıklıkla yapıyosunuz,yani özünde saçma bi soru oldu ama yani demek istediğim bilgisayarınızda format atmayı gerektircek yavaşlama ya da sorunlar ne sıklıkla oluyo yüklediğiniz programlar vs.ler sonucu?

• ya abi, 177.66 ı yükledm, güzel, oyunlar daha iyi ama 3dmark hala 4000 i geçemiyor, o/c de 4850 yi geçemiyor.. sorun mu var anlamadım? çok fazla prrogram yüklü olduğu için mi? mesela Zebil77 ile tek fark intel turbo memory. mendux 4015 yapıyor 177.26 ile.. ben analayamadım bu durumu ya??
    onun haricinde 174.93 ile, imzamdaki skorlara da ulaşamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 17 Temmuz 2008; 14:06:50 >
  • quote:

Teşekkürler,recoveryi yaptım sayende.Arkadaşlar ben bişey daha sorayım,ben daha 1 kez recovery yaptım(bilgisayarı alalı4 ay oldu),siz ne sıklıkla yapıyosunuz,yani özünde saçma bi soru oldu ama yani demek istediğim bilgisayarınızda format atmayı gerektircek yavaşlama ya da sorunlar ne sıklıkla oluyo yüklediğiniz programlar vs.ler sonucu?

Arkadaşım arada bir tune up utilities 2008 programı ile kayıt defterini temizle, auslogics disk defrag programı ile ( vista defrag çok yavaş ) disklerdeki parçalı dosyaları birleştir.. bir de ready boost destekleyen bir usb flash bellek takarsan acerın hız limiti tanımaz..

Yok bu da yetmez dersen Acronis ile image al.. ben format nedir unuttum vallaa..
  • quote:

ya abi, 177.66 ı yükledm, güzel, oyunlar daha iyi ama 3dmark hala 4000 i geçemiyor, o/c de 4850 yi geçemiyor.. sorun mu var anlamadım? çok fazla prrogram yüklü olduğu için mi? mesela Zebil77 ile tek fark intel turbo memory. mendux 4015 yapıyor 177.26 ile.. ben analayamadım bu durumu ya??

kaçla overclock ediosun ki 628/ 486 değerleriyle yaptım bn o skoru ayrıca turbo memory yok şuan
    gerçi skoruda salla oyunlar çok daha iyi ya ona bak boşver...crysis çoştu mesela

• 486 mı?? ne diyorsun sen ya? 460 ın üzerine çıkamıyorum ben... şu ekran kartını koruyan program bütün ayarları sıfırlıyor.. 458 i geçemedim hiç mecburen.. genelde o/c yi 660/458 yapıyorum.
    crysis yükleyecem bir ara oynayacam, finaller bütünlemeler tek ders sınavı derken uzaklaştım oyunlardan. finaller başlarken de sildim oyunları hep, kendimi tutamam oynarım die... ama deydi, okul bitti.. artık crysis zamanı :D

quote:

quote:

ya abi, 177.66 ı yükledm, güzel, oyunlar daha iyi ama 3dmark hala 4000 i geçemiyor, o/c de 4850 yi geçemiyor.. sorun mu var anlamadım? çok fazla prrogram yüklü olduğu için mi? mesela Zebil77 ile tek fark intel turbo memory. mendux 4015 yapıyor 177.26 ile.. ben analayamadım bu durumu ya??

kaçla overclock ediosun ki 628/ 486 değerleriyle yaptım bn o skoru ayrıca turbo memory yok şuan
    gerçi skoruda salla oyunlar çok daha iyi ya ona bak boşver...crysis çoştu mesela

• quote:

quote:

Hangi driverdan bahsediyosunuz 177.66'dan mı?

• quote:

quote:

quote:

Hangi driverdan bahsediyosunuz 177.66'dan mı?

ewt 177.66 de bn o koruma programına hiç rastlamadım nerdeki hani tmm 486 ı geçince saçmalıo stabilite kalmıyorda bn bilg. ilk aldıımdan beri overclock yapıorm her ne kadar bu kadar yapmasamda 460 kesin geçiodumda bilmem rivatunerla yapıorm ayar değişikliimiz mi warki?? arıca cehennemli core u o kadar açmana gerek yok çünkü ramleri 460 dan yukarı çıkaramıyorsan core u 620 dede yapsan 660 dada yapsan enfazla 1-2 fps değişir çünkü ram düşük kaldığı için zaten ddr2 core u köklemenin bi anlamı kalmıyor

• bende rivaturner kullanıyorum, ama sadece o hız sayfasındaki işlemci ve bellek hızlarını değiştiriyorum, 3d performans daki.. diğer yerlerden hiçbirşeyi ellemedim... ayrıca o/c li oyun oynayamıyorum, en fazla 10 dk oynayabildim, sonra gene aynı olay, ayarlar sıfırlanıyor...mecbur o/c siz oynuyorum ve hep o/c siz kullanıyorum... eğer sen başka ayarlar vs yapıyorsun resim vs koyabilir misin? yada özelden veya buradan farketmez mesaj yazar mısın nasıl yaptığını?
  • yani benimde öyle gözüküyor bak bi yaptım oc dediğim değerlere oyuna felangirmedim hiç 56 derece 486 yı buluyo ve öle 10 dakka felan da yok bilmemki sorun ne sizde belkide zamnında bir ayar yaptım ama bilmiyorum oda olabilir...

• arkadaslar cok sorulmus olabilir ama bulamadım.recovery cd lerini nasıl olusturuyoruz?Kısaca biri anlatabilir mi ya da link falan varsa da baksam.Recovery cd lerini olusturmadım daha.Yardımınızı bekli,yorum...
  • az önce crysis ı kurdum, aç dediğim de COULD NOT LAUNCH MAIN APPLICATION! diye bir hata verdi, neden acaba? daha önce de kurmuştum ama hiçbir sorun yaşamamıştım... önerileriniz yardımlarınız lütfen?

bu arada cevap için sağol zebil, denedim ama daha 458 in üzerini seçip uygula dediğimde (ki direk 486 yaptım) hata verdi, görüntü biriminiz algılamyı durdurdu sorun giderildi dedi. sonra bütün ayarlar sıfırlanmıştı... reset attım mecbur... bence sen başka birşeylerde yapmışsın gibi geliyor.. ama hatırlamıyorsun demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 19 Temmuz 2008; 1:19:26 >
  • arkadaşlar bu sorunu çözdüm, benimle aynı sorunu yaşayan olursa diye söylemek istiyorum. crk yi kopyaladığımda bu hatayı alıyordum, meğer crk vista 64 bit içinmiş, crk kopyalamadan direk exe dosyasından oyun başlatılıyor 32 bitte, o o zaman da d3d10 vs. dll die bi dosya hatası alıyordum, dxwebsetup programını indirdim microsofttan directX i update ettim sorun çözüldü...

quote:

az önce crysis ı kurdum, aç dediğim de COULD NOT LAUNCH MAIN APPLICATION! diye bir hata verdi, neden acaba? daha önce de kurmuştum ama hiçbir sorun yaşamamıştım... önerileriniz yardımlarınız lütfen?

• 486 mem hızına çıkan zebil77 den başka var mı acaba ben de merak ettim ..
    ben 450 nin üzerine bile çıkamıyorum.. alet rölantide 60 derecede (ekran kartı) ısınma var.. gerçi ben bi ara söküp termal macun sürdüm ondan olabilir.. önceden rölantide 55 derece idi..
    galiba zebil77 şansına stabil bi makinaya sahip olmuş.
  • hmm, ya bende hem işlemciyi hemde e.kartını söküp termal macun sürmeyi düşünüyordum... sen bunu söyleyince bir an soğudum... şu sıralar bnm e.kartı normalde 65-68 derecede çalışıyor, sıcaktan dolayı, zalman cooler kapalı iken... 177.66 driver yüklü..

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

486 mem hızına çıkan zebil77 den başka var mı acaba ben de merak ettim ..
    ben 450 nin üzerine bile çıkamıyorum.. alet rölantide 60 derecede (ekran kartı) ısınma var.. gerçi ben bi ara söküp termal macun sürdüm ondan olabilir.. önceden rölantide 55 derece idi..
  • quote:

hmm, ya bende hem işlemciyi hemde e.kartını söküp termal macun sürmeyi düşünüyordum... sen bunu söyleyince bir an soğudum... şu sıralar bnm e.kartı normalde 65-68 derecede çalışıyor, sıcaktan dolayı, zalman cooler kapalı iken... 177.66 driver yüklü..

quote:

Orjinalden alıntı: mendux

486 mem hızına çıkan zebil77 den başka var mı acaba ben de merak ettim ..

ilginç ya böyle herkez için değişik olması sonuçta aynı makine aynı donanım enterasan ama 5005 de mendux nasıl oluo o zmn turbo memory o kadar fark edio mu?.... bu arada bende gümüş macun sürmüştüm aldığımdan 2 hafta sonra ekran kartına 2 derece azalma oldu bende 55-56 larda işte e.kartı hp de ayrıca sürüceklere yada sürenlere ekran kartını söktükten sonra altında bakıra değiceği yerde sakız gibi macun tarzı birşey war onu sökmeleri lazım -mendux söktünmü sn?- yoksa büyük ihtimalle macun +macun saçma bir durum olabilir... onun dışında işlemciye hiç bulaşasım yok...

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.