Şimdi Ara

Acer V3-571g Isınma Sorunu CPU 100 GPU 93 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 5 ay önce Acer v3-571g aldım.O zaman pek oyun oynamıyordum fakat bir kaç gün önce Battlefield 3 kurdum online oynamak için oyunu bir süre oynadıktan sonra ellerimde sıcaklığı hissetmeye başladım.Sonra çıktım hemen sıcaklık programları falan yükledim.Bugün programlar açık bir şekilde oyuna girdim.Şimdi çıktım birde ne göreyim GPU 93 derece CPU 100 resmen oha dedim :D

Hemen notebook soğutucu araştırmaya karar verdim.Nc2000 buldum gayet güzelmiş yorumlarını okudum büyük ihtimalle onu alacağım fakat acaba almadan önce bir içini açıp temizlesem mi diye düşünüyorum.Daha alalı 5 ay oldu toz olmuş mudur acaba?Birde sökme videolarını izledim biraz problemli gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.

Acer V3-571g Isınma Sorunu CPU 100 GPU 93 Derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 29 Ağustos 2013; 10:26:21 >

• up
    Beyler cevaplarınızı bekliyorum.
  • 5 ayda o kadar tozlanacağını sanmam soğutucu azda olsa soğutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

5 ayda o kadar tozlanacağını sanmam soğutucu azda olsa soğutur.

Peki ne yapmamı önerirsiniz sizcede bu kadar ısınması tuhaf değil mi?
  • PC yi hava alabilecek şekilde kullanın.Soğutucu alın birde deliklerine göre.Azda olsa faydası olur.
  • quote:

PC yi hava alabilecek şekilde kullanın.Soğutucu alın birde deliklerine göre.Azda olsa faydası olur.

Zemin olarak üstü fayans kaplı eski masayı kullanıyorum.Altında eski soğutucum var bu yüzden laptop biraz yüksekte duruyor pek faydası yok 12 tl ye almıştım şimdi nc2000 alıcam büyük ihtimalle.Birde termal macun değiştirsem ne kadar faydası olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maqnum M kullanıcısına yanıt
    Laptop o kadar eski değil macunu daha yenidir bir fark olmaz ama kaliteli bir macun sürün isterseniz fayans kaplı masa ısıtabilir laptopu.
  • quote:

Laptop o kadar eski değil macunu daha yenidir bir fark olmaz ama kaliteli bir macun sürün isterseniz fayans kaplı masa ısıtabilir laptopu.

Yardımların için teşekkür ederim hemen farklı bir yerde test edeceğim.Termal macun olarakta arctic silver 5 veya mx2 düşünüyorum.Bunlar iyidir değil mi araştırdım olumsuz yorumları yok.
  • Arctic silver kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    garantiye ver genel bakım yapsınlar gene lbakımlar ücretsizdir.eğer kendin elinle açmaya kalkarsan ürün garanti kapsamı dışında kalırr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kellemrt

garantiye ver genel bakım yapsınlar gene lbakımlar ücretsizdir.eğer kendin elinle açmaya kalkarsan ürün garanti kapsamı dışında kalırr
    Marka acer olduğundan garanti beni dahada kuşkulandırıyor.(Acer)versem 1 ay laptop gelmez falan filan hiç gereği yok.
    hahahah sende haklısın ne olur ne olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.